Indberet overtrædelser

I denne artikel finder du en oversigt over, hvordan du indberetter mulige overtrædelser af Twitter-reglerne og Twitters vilkår for anvendelse.

Sådan indberetter du direkte fra et Tweet eller en profil

Du kan indberette følgende overtrædelser direkte fra et individuelt Tweet eller en profil: spam, krænkende eller skadeligt indhold, upassende annoncer, selvskade og imitation. Du kan finde ud af, hvordan du indberetter andre typer af overtrædelser, i afsnittet Sådan indberetter du specifikke typer af overtrædelser nedenfor.

Sådan indberetter du individuelle Tweets for overtrædelser:

Find ud af, hvordan du indberetter Tweets (eller direkte beskeder) for overtrædelser.

Sådan indberetter du medier for overtrædelser:

Find ud af, hvordan du indberetter Tweets for medieovertrædelser , og læs Twitters politik vedrørende medier.

Sådan indberetter du profiler for overtrædelser:

1. Åbn den profil, du vil indberette.
  2. Vælg overløbsikonet  (via twitter.com og Twitter til Android), eller tryk på tandhjulsikonet  (i Twitter til iOS).
  3. Vælg Indberet og derefter den type problem, du vil indberette.
  4. Hvis du vælger De er krænkende eller skadelige, beder vi om yderligere oplysninger om det problem, du indberetter. Vi kan også bede dig om at vælge flere Tweets fra den konto, du indberetter, så vi har et bedre grundlag at vurdere indberetningen på.
  5. Når du har indsendt indberetningen, kommer vi med anbefalinger til, hvad du yderligere kan gøre for at forbedre din oplevelse på Twitter.

Sådan indberetter du specifikt indhold i et øjeblik

Sådan indberetter du et Tweet i et øjeblik for overtrædelser:

1. Naviger til tweetet i det øjeblik, du vil indberette.
  2. Klik eller tryk på ikonet
  3. Klik eller tryk på Indberet Tweet.
  4. Vælg den type problem, du vil indberette.
  5. Når du har indsendt indberetningen, kommer vi med anbefalinger til, hvad du kan gøre for at forbedre din oplevelse på Twitter.

Sådan indberetter du flere komponenter i et øjeblik for overtrædelser:

1. Gå til indberetningsformularen for øjeblikke
  2. Indtast URL-adressen på det øjeblik, du vil indberette.
  3. Vælg den type problem, du vil indberette.
  4. Giv os op til 5 Tweets i det øjeblik, der muligvis overtræder vores politikker.
  5. Når du har indsendt indberetningen, kommer vi med anbefalinger til, hvad du kan gøre for at forbedre din oplevelse på Twitter.

Sådan indberetter du specifikke typer af overtrædelser

Nedenfor kan du se, hvilke typer af overtrædelser du kan indberette via vores hjælpecenter, og hvordan du indberetter dem.

Sidste: Når du indberetter mulige overtrædelser af Twitter-reglerne og Twitters vilkår for anvendelse via hjælpecenteret, kan du blive bedt om at give tilladelse til, at vi må udveksle dele af din indberetning med tredjeparter, såsom den berørte konto.

Sådan indberetter du på en andens vegne

Du kan indberette overtrædelser på vegne af en anden person. Se kategorierne og instruktionerne ovenfor, eller kontakt os for at indsende din indberetning. Du kan også indberette direkte fra et Tweet eller en profil (se ovenstående afsnit Sådan indberetter du direkte fra et Tweet eller en profil).

Sådan finder du et Periscope-brugernavn

Når du indberetter eksplicit indhold på Periscope, kan du blive bedt om at angive et Periscope-brugernavn.

Via twitter.com:

1. Når du finder en Periscope-udsendelse, der er delt via et Tweet på twitter.com, skal du klikke på Periscope-udsendelsen.
  2. Hvis det er en direkte Periscope-udsendelse, skal du finde Periscope-brugerens visningsnavn (placeret nederst til venstre). Klik på det for at se profilen. Kopiér Periscope-brugernavnet (starter med symbolet @).
  3. Hvis Periscope-udsendelsen er et replay, finder du Periscope-brugernavnet lige under brugerens visningsnavn. Kopiér det (starter med symbolet @).

Fra en iOS-enhed:

1. Stryg op eller tryk på ikonet mere  nederst til højre på skærmen fra Periscope-udsendelsen for at se udsendelsens infopanel.
  2. Periscope-brugernavnet står under visningsnavnet og starter med symbolet @.

Fra en Android-enhed:

1. Tryk på ikonet mere  nederst til højre på skærmen fra Periscope-udsendelsen for at se udsendelsens infopanel.
  2. Periscope-brugernavnet står under visningsnavnet og starter med symbolet @.
Søgeresultater

Sådan finder du et link til en Periscope-udsendelse

Når du indberetter eksplicit indhold på Periscope, kan du blive bedt om at angive linket til en Periscope-udsendelse. Det gør du på følgende måde:

1. Stryg op eller tryk på ikonet mere  nederst til højre på skærmen fra Periscope-udsendelsen for at se udsendelsens infopanel.
  2. Tryk på Del udsendelse, og vælg Del link.

Sådan finder du et link til en Periscope-udsendelse

Når du indberetter eksplicit indhold på Periscope, kan du blive bedt om at angive linket til en Periscope-udsendelse. Det gør du på følgende måde:

1. Tryk på ikonet mere   nederst til højre på skærmen fra Periscope-udsendelsen for at se udsendelsens infopanel.
  2. Tryk på Del udsendelse, og vælg Del URL-adresse.

Sådan finder du et link til en Periscope-udsendelse

Når du indberetter eksplicit indhold på Periscope, kan du blive bedt om at angive linket til en Periscope-udsendelse. Det gør du på følgende måde:

1. Når du finder en Periscope-udsendelse, der er delt via et Tweet på twitter.com, skal du klikke på Periscope-udsendelsen.
  2. Kopiér den URL-adresse, der vises i browserens adresselinje. Den ser således ud: https://www.pscp.tv/w/…

Besøg Periscopes hjælpecenter for at få flere oplysninger, herunder om, hvordan du kontakter teamet.

Send