goglobalwithtwitterbanner

Mijn account is gehackt

Een sms-pincode instellen

Als je het vermoeden hebt dat iemand jouw account misbruikt, kan je ervoor kiezen om je updates en opdrachten op je mobiele telefoon te laten beginnen met een korte pincode (afkorting voor persoonlijk identificatienummer). Om veiligheidsredenen moet je jouw pincode geheimhouden voor anderen.

Je pincode instellen:

1. Zorg er allereerst voor dat jouw mobiele apparaat is gekoppeld aan je Twitter-account.
  2. Log via internet in bij je Twitter-account en ga naar je Mobiele instellingen.
  3. Voer de gewenste pincode in (zie hieronder). Opmerking: je pincode moet 4 tekens bevatten en mag alleen uit alfanumerieke tekens bestaan.
  4. Blader omlaag tot onderaan de pagina en klik op Wijzigingen opslaan.
  5. Als je pincode is geaccepteerd, krijg je een bevestigingsbericht te zien.

Je pincode gebruiken

Als je een pincode voor je account hebt, moet je de pincode invoegen vóór de Tweet of sms-opdracht die je stuurt naar de short code voor Twitter.

Als je vergeet om de pincode in te voeren voordat je de tekst van je bericht typt, ontvang je een bericht met de melding Je PIN is incorrect. Als je dit bericht ontvangt, stuur je je sms-bericht opnieuw met de pincode aan het begin.

Je pincode wijzigen of verwijderen

1. Ga naar je Mobiele instellingen.
  2. In het veld Pincode kan je jouw pincode wijzigen of zelfs helemaal verwijderen.
  3. Blader omlaag tot onderaan de pagina en klik op Wijzigingen opslaan.

Wat moet ik doen als ik mijn pincode ben vergeten?

Als je je pincode bent vergeten, log je via internet in bij twitter.com en ga je naar je Mobiele instellingen. Je meest recente pincode wordt weergegeven.

Hulp nodig? Neem contact op met het ondersteuningsteam.

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Vestibulum tortor quam, feugiat vitae, ultricies eget, tempor sit amet, ante. Donec eu libero sit amet quam egestas semper. Aenean ultricies mi vitae est. Mauris placerat eleifend leo. Quisque sit amet est et sapien ullamcorper pharetra. Vestibulum erat wisi, condimentum sed, commodo vitae, ornare sit amet, wisi. Aenean fermentum, elit eget tincidunt condimentum, eros ipsum rutrum orci, sagittis tempus lacus enim ac dui. Donec non enim in turpis pulvinar facilisis. Ut felis. Praesent dapibus, neque id cursus faucibus, tortor neque egestas augue, eu vulputate magna eros eu erat. Aliquam erat volutpat. Nam dui mi, tincidunt quis, accumsan porttitor, facilisis luctus, metus

1. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.
  2. Aliquam tincidunt mauris eu risus.
  3. Vestibulum auctor dapibus neque.

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Vestibulum tortor quam, feugiat vitae, ultricies eget, tempor sit amet, ante. Donec eu libero sit amet quam egestas semper. Aenean ultricies mi vitae est. Mauris placerat eleifend leo. Quisque sit amet est et sapien ullamcorper pharetra. Vestibulum erat wisi, condimentum sed, commodo vitae, ornare sit amet, wisi. Aenean fermentum, elit eget tincidunt condimentum, eros ipsum rutrum orci, sagittis tempus lacus enim ac dui. Donec non enim in turpis pulvinar facilisis. Ut felis. Praesent dapibus, neque id cursus faucibus, tortor neque egestas augue, eu vulputate magna eros eu erat. Aliquam erat volutpat. Nam dui mi, tincidunt quis, accumsan porttitor, facilisis luctus, metus

Dit artikel delen of bladwijzer opslaan