Je via sms gemaakte account op internet gebruiken

Als je je via je telefoon registreert bij X, worden al je updates verzameld op internet. Klaar om je account te activeren op X.com? Je hoeft alleen maar een e-mailadres en een wachtwoord toe te voegen om je profiel te voltooien en in te loggen.

1. Ga naar https://twitter.com/login.
  2. Klik op de link Je account activeren naast Maak je al gebruik van X via sms?
  3. Vul je telefoonnummer in wanneer daarom wordt gevraagd.
  4. X stuurt een verificatiecode naar je telefoon. Vul de code uit de sms in.
  5. Je wordt vervolgens gevraagd een account te maken door je e-mailadres, een wachtwoord en een naam voor je account in te vullen. Je gebruikersnaam is al ingevuld. Deze is al gemaakt tijdens je registratie via sms.
  6. Klik op Mijn account aanmaken en je kan aan de slag!