Over accountherstel

Je account herstellen als je je hebt geregistreerd voor X voordat je 13 jaar was

X vereist dat mensen 13 jaar of ouder moeten zijn om gebruik te maken van de service. Als je je hebt geregistreerd voor een account voordat je 13 jaar was, maar nu wel voldoet aan de leeftijdseisen, kan je weer toegang krijgen tot je account door enkele gegevens te verwijderen.

Wanneer je je account herstelt, wordt de volgende informatie uit je account verwijderd:

• posts die je hebt geplaatst voordat je 13 was
  • Vind-ik-leuks die je hebt gegeven voordat je 13 was
  • Privéberichten die je hebt verzonden en ontvangen voordat je 13 was
  • Profieldetails met uitzondering van je gebruikersnaam en geboortedatum
  • Momenten, lijsten en verzamelingen die je hebt opgeslagen

Opmerking: wanneer accounts worden ontgrendeld, kan het soms tot wel 24 uur duren voordat de aantallen volgers en gevolgde accounts weer normaal zijn.

Dit heeft geen invloed op andere informatie zoals je gebruikersnaam, contactinformatie, geboortedatum, mensen die jij volgt en de mensen die jou volgen. Voordat we doorgaan met het herstel vragen we je om te bevestigen dat de contactinformatie juist is.

Daarnaast wordt je afgemeld voor enkele instellingen voor personalisatie en het delen van gegevens. Nadat het herstelproces is voltooid, kan je al je instellingen voor privacy en veiligheid controleren en eventueel wijzigingen aanbrengen.

Als je X-account in aanmerking komt voor herstel, wordt je gevraagd het proces te starten via je X-account. Het proces duurt maximaal 72 uur en je ontvangt een melding via X en een e-mail wanneer je account klaar is.

Hou er rekening mee dat wanneer je account in aanmerking komt voor herstel, je 30 dagen hebt om door te gaan met het herstel. Daarna kan je geen toegang meer krijgen tot je account.

Als zich problemen voordoen tijdens het herstel van je account, laat het ons dan weten.