X Geverifieerde Organisaties Voorwaarden voor advertentiecredits

Maandelijkse abonnees van Geverifieerde Organisaties met volledige toegang ontvangen gedurende een beperkte periode elke 30 dagen $ 1000 aan advertentiecredits (de 'credits'). Maandelijkse abonnees van Geverifieerde Organisaties Basic ontvangen gedurende een beperkte periode elke 30 dagen advertentiecredits van $ 200. Jaarlijkse abonnees ontvangen gedurende een beperkte periode eenmalig advertentiecredits van $ 2000.

De credits vervallen na 30 dagen, inclusief het ongebruikte deel. Deze aanbieding geldt alleen voor Geverifieerd Organisaties die hun abonnement hebben betaald via onze betalingsverwerker Stripe. X behoudt zich het recht voor om te bepalen hoe vaak zij de advertentiecredits uitgeeft.

De credits mogen uitsluitend worden gebruikt om X Advertenties te kopen en mogen niet voor enig ander doel worden gebruikt.

De credits zijn voor geen enkele waarde inwisselbaar en kunnen niet worden gerestitueerd. De credits mogen niet worden verkocht, in licentie gegeven of op andere wijze worden overgedragen.

De credits kunnen niet worden samengevoegd of gecombineerd met andere aanbiedingen.

Als de valuta van het advertentieaccount van de gebruiker afwijkt van US Dollars, zal een equivalente waarde van de credits worden toegepast in de valuta van de account van de gebruiker (de wisselkoers wordt uitsluitend en naar eigen goeddunken van X bepaald).

Voor het advertentieaccount van de gebruiker moet een geldige creditcard zijn geregistreerd. De gebruiker ontvangt geen melding zodra de credits zijn gebruikt. Eventuele extra kosten die worden gemaakt via het advertentieaccount van de gebruiker, worden in rekening gebracht op de creditcard of andere betaalmethode die is gekoppeld aan het account van de gebruiker.

De credits zijn alleen van toepassing op toekomstige aankopen via X Ads en kunnen niet worden gebruikt om reeds verschuldigde bedragen te betalen.

Je advertentieactiviteit blijft onderworpen aan het advertentiebeleid van X Ads en andere toepasselijke overeenkomsten, en overtredingen, met inbegrip van maar niet beperkt tot je betaling voor advertenties binnen de vereiste termijn, kunnen leiden tot je schorsing of verwijdering uit het X Ads programma en maakt de credits ongeldig. Je komt mogelijk niet in aanmerking voor deze aanbieding als eerder is vastgesteld dat je account het advertentiebeleid van X heeft overtreden. Deze aanbieding is niet beschikbaar in enig rechtsgebied waar dit in strijd zou zijn met de wetten van dat rechtsgebied. X behoudt zich het recht voor deze aanbieding en/of de voorwaarden ervan op elk gewenst moment en zonder kennisgeving naar eigen goeddunken te wijzigen of in te trekken, inclusief maar niet beperkt tot schending van de regels, het beleid, misbruik, juridische, zakelijke en financiële redenen.