Deaktivovanie účtu

Dávate si od Twitteru prestávku? Rozumieme tomu. Niekedy je dobré získať odstup od všetkého, čo sa deje. Ak si chcete dať prestávku natrvalo, aj s tým vám vieme pomôcť. Ak chcete deaktivovať alebo odstrániť svoj účet na Twitteri, postupujte podľa našich podrobných pokynov.

Poznámka: Ak sa u vás vyskytol problém s účtom (napríklad chýbajúce Tweetynesprávne počty sledujúcich alebo sledovanýchpodozrivé súkromné správy alebo potenciálne zneužitie účtu), deaktivovanie a opätovné aktivovanie účtu ho nevyriešia. Prečítajte si naše články s riešeniami problémov alebo kontaktujte podporu Twitteru.

 

Porovnanie deaktivovania a odstránenia účtu na Twitteri

Deaktivovanie účtu na Twitteri je prvým krokom k trvalému odstráneniu účtu. Deaktivovanie trvá 30 dní. Ak počas 30-dňového obdobia deaktivovania do svojho účtu neprejdete, účet sa odstráni a vaše používateľské meno už nebude priradené k danému účtu.
 

 

Deaktivovanie účtu na Twitteri

Deaktivovaním sa spustí proces trvalého odstránenia vášho účtu na Twitteri. Týmto krokom sa začína 30-dňové obdobie, v rámci ktorého sa môžete rozhodnúť, či chcete účet znova aktivovať.

Deaktivovanie účtu na Twitteri znamená, že vaše používateľské meno (alebo prezývka) a verejný profil už nebudú viditeľné na stránke twitter.com ani v apke Twitter pre iOS alebo Twitter pre Android. 
 

 

Odstránenie účtu na Twitteri

Po 30-dňovom období deaktivovania sa váš účet na Twitteri natrvalo odstráni. Keď sa počas tohto 30-dňového obdobia do svojho účtu neprihlásite, dávate nám tým vedieť, že chcete svoj účet na Twitteri natrvalo odstrániť. Po odstránení už účet nie je v našich systémoch dostupný. Svoj predchádzajúci účet nebudete môcť opätovne aktivovať ani nebudete mať prístup k žiadnym starým Tweetom.

Po uplynutí 30-dňového obdobia deaktivovania a odstránení vášho účtu bude vaše používateľské meno k dispozícii na registráciu pre iné účty na Twitteri.

 

Najdôležitejšie informácie, ktoré treba vedieť pred deaktivovaním účtu

Tieto informácie treba mať na pamäti, ak sa rozhodnete deaktivovať alebo odstrániť svoj účet na Twitteri:

  • Odstránením účtu na Twitteri sa neodstránia vaše informácie z vyhľadávacích nástrojov, akými sú Google alebo Bing, pretože Twitter tieto stránky neriadi. Existujú však kroky, ktoré môžete vykonať, ak kontaktujete daný vyhľadávací nástroj.
  • Keď svoj účet na Twitteri deaktivujete, zmienky o používateľskom mene vášho účtu v Tweetoch ostatných používateľov budú existovať aj naďalej. Nebudú však odkazovať na váš profil, keďže ten už nebude dostupný. Ak chcete, aby bol obsah skontrolovaný podľa pravidiel používania Twitteru, môžete tu podať žiadosť.
  • Ak chcete zmeniť používateľské meno alebo e-mail priradený k vášmu účtu na Twitteri, nemusíte účet odstraňovať. Prejdite do časti Informácie o účte a môžete ich kedykoľvek aktualizovať.
  • Svoj účet jednoducho obnovíte tak, že sa doň počas 30-dňového obdobia deaktivovania prihlásite.
  • Ak si chcete stiahnuť svoje údaje z Twitteru, budete o to musieť požiadať ešte pred deaktivovaním účtu. Deaktivovaním účtu sa vaše údaje zo systémov Twitteru neodstránia.
  • Twitter môže niektoré informácie o vašom deaktivovanom účte uchovať, aby zaistil bezpečnosť svojej platformy a ľudí, ktorí Twitter používajú. Viac informácií nájdete tu.
     

Ak sa u vás vyskytol problém so spravovaním účtu na Twitteri, predtým, ako sa rozhodnete svoj účet na Twitteri odstrániť, vyskúšajte tieto tipy, ako si poradiť s bežnými problémami.

 
Deaktivovanie účtu
Krok 1

Ťuknite na ikonu navigačnej ponuky a potom na položku Nastavenia a súkromie.

Krok 2

Ťuknite na položku Váš účet a potom na možnosť Deaktivácia účtu.

Krok 3

Prečítajte si informácie o deaktivovaní účtu a potom ťuknite na položku Deaktivovať.  

Krok 4

Po zobrazení výzvy zadajte svoje heslo a ťuknite na položku Deaktivovať.

Krok 5

Ťuknutím na položku Áno, deaktivovať potvrďte, že chcete pokračovať.

Krok 1

V hornej ponuke sa bude zobrazovať buď ikona navigačnej ponuky , alebo ikona vášho profilu. Ťuknite na ikonu, ktorá sa vám zobrazuje, a potom ťuknite na položku Nastavenia a súkromie.

Krok 2

Ťuknite na položku Účet a potom na možnosť Deaktivovať účet.

Krok 3

Prečítajte si informácie o deaktivovaní účtu a potom ťuknite na položku Deaktivovať.  

Krok 4

Po zobrazení výzvy zadajte svoje heslo a ťuknite na položku Deaktivovať.

Krok 5

Ťuknutím na položku Áno, deaktivovať potvrďte, že chcete pokračovať.

Krok 1

Kliknite na ikonu Viac  a potom v rozbaľovacej ponuke kliknite na položku Nastavenia a súkromie .

Krok 2

Na karte Váš účet kliknite na položku Deaktivácia účtu.

Krok 3

Prečítajte si informácie o deaktivovaní účtu a potom kliknite na položku Deaktivovať

Krok 4

Po zobrazení výzvy zadajte svoje heslo a kliknutím na tlačidlo Deaktivovať účet potvrďte, že chcete pokračovať.


Keď pred uplynutím 30 dní zistíte, že vám Twitter chýba, jednoducho sa prihláste a týmito krokmi svoj účet znova aktivujte.
 

 

Najčastejšie otázky o deaktivovaní

Odstránia sa po deaktivovaní Twitteru aj moje súkromné správy?

Počas 30-dňového obdobia deaktivovania sa vaše súkromné správy neodstránia. Po uplynutí obdobia deaktivovania a odstránení vášho účtu sa odstránia aj súkromné správy, ktoré ste odoslali.

Prečo sa môj účet po deaktivovaní znova aktivuje?

Ak ste autorizovali prístup apiek tretích strán k svojmu účtu, môžete sa nepriamo prihlasovať z inej apky. Keďže prihlásením sa do Twitteru automaticky znova aktivujete svoj účet, nezabudnite apkám tretích strán zrušiť prístup k vášmu účtu na Twitteri.

Čo ak počas pokusu o deaktivovanie nemám svoje heslo?

Ak heslo nemáte poruke alebo sa vám zobrazuje hlásenie, že je nesprávne, možno ho budete musieť resetovať. Skúste požiadať o e-mail na resetovanie hesla.

Žiadosť o e-mail na resetovanie hesla mám podanú, čo však v prípade, ak stratím prístup k e-mailovej adrese použitej na nastavenie účtu?

Ak stratíte prístup k e-mailovej adrese, ktorá je prepojená s vaším účtom na Twitteri, musíte kontaktovať svojho poskytovateľa e-mailových služieb. Získajte pomoc s prístupom k svojej e-mailovej adrese. Deaktivovanie je krok, ktorý musí vykonať potvrdený vlastník účtu alebo ktorý musí byť vykonaný na základe žiadosti potvrdeného vlastníka účtu. Pokiaľ nás nedokážete kontaktovať z potvrdenej e-mailovej adresy (alebo nemáte prístup k overenému telefónnemu číslu svojho účtu), nemôžeme vo vašom mene účet deaktivovať. Ak nemáte prístup k overenému telefónnemu číslu svojho účtu, môžete požiadať o resetovanie hesla.

Ako môžem deaktivovať uzamknutý alebo pozastavený účet?

Ak chcete deaktivovať pozastavený alebo uzamknutý účet, odošlite žiadosť tu. Žiadosti možno adresovať aj kontaktom uvedeným v časti Kontaktujte nás v zásadách ochrany súkromia.

Takisto máte možnosť získať pomoc s odomknutím svojho účtu. Získajte viac informácií o spravovaní uzamknutého alebo pozastaveného účtu vrátane toho, ako podať odvolanie.

Zdieľajte tento článok