Як деактивувати профіль

Хочете зробити перерву від Твіттера? Ми розуміємо. Іноді корисно трохи відійти від усього, що відбувається. Навіть якщо ви хочете остаточно порвати з Твіттером, ми теж можемо допомогти. Дотримуйтеся наших покрокових вказівок із деактивації (чи видалення) вашого профілю Твіттера.

Примітка. Якщо у вас виникли проблеми з профілем (наприклад, зникають твітиуказано неправильну кількість користувачів, яких ви читаєте або які читають васви отримуєте підозрілі приватні повідомлення чи підозрюєте, що ваш профіль зламано), деактивація й повторна активація профілю їх не вирішить. Див. наші статті з виправлення неполадок або зверніться до служби підтримки Твіттера.

 

Деактивація чи видалення профілю Твіттера

Деактивація профілю Твіттера – це перший крок до його остаточного видалення. Деактивація триває 30 днів. Якщо ви не скористаєтеся своїм профілем упродовж 30 днів після деактивації, його буде видалено, а ваше ім’я користувача більше не буде пов’язано з вашим профілем.
 

 

Деактивація профілю Твіттера

З деактивації починається процес остаточного видалення профілю Твіттера. З цього кроку починається 30-денний період, коли ви можете передумати й повторно активувати свій профіль.

Під час деактивації профілю Твіттера ваше ім’я користувача (чи «псевдонім») і публічний профіль більше не відображатимуться на сайті twitter.com, у Твіттері для iOS і Твіттері для Android. 
 

 

Видалення профілю Твіттера

Через 30 днів після деактивації ваш профіль Твіттера буде остаточно видалено. Якщо ви не зайдете у свій профіль протягом 30 днів, ми знатимемо, що ви хочете назавжди видалити свій профіль Твіттера. Після видалення вашого профілю більше не буде в наших системах. Ви не зможете повторно активувати свій попередній профіль і втратите доступ до старих твітів.

Через 30 днів після деактивації ваше ім'я користувача стане доступне для реєстрації іншим користувачам Твіттера.

 

Що потрібно знати, перш ніж деактивувати профіль

Ось про що потрібно пам’ятати, якщо ви вирішили деактивувати чи видалити свій профіль Твіттера.

  • З видаленням профілю Твіттера ваші відомості не буде видалено з пошукових систем, таких як Google чи Bing, тому що Твіттер не керує цими сайтами. Ви можете вжити деяких заходів, зв’язавшись із самою пошуковою системою.
  • Коли ви деактивуєте свій профіль Твіттера, згадки імені користувача вашого профілю в чужих твітах залишаться. Однак вони не вестимуть на ваш профіль, оскільки він більше не доступний. Якщо ви хочете, щоб вміст перевірили на відповідність Правилам Твіттера, ви можете подати запит тут.
  • Не потрібно видаляти профіль, щоб змінити ім’я користувача чи адресу електронної пошти, пов’язану з вашим профілем Твіттера. Їх можна оновити в будь-який момент у розділі Відомості профілю.
  • Щоб відновити свій профіль, просто ввійдіть у нього протягом 30 днів після деактивації.
  • Якщо ви хочете завантажити свої дані Твіттера, потрібно надіслати запит на них, перш ніж деактивувати профіль. Деактивація профілю не призводить до вилучення даних із систем Твіттера.
  • Твіттер може зберігати деякі відомості про ваш деактивований профіль задля безпеки й захисту своєї платформи та користувачів Твіттера. Додаткові відомості можна знайти тут.
     

Якщо у вас виникли проблеми з керуванням профілем Твіттера, спробуйте ці поради з вирішення типових проблем, перш ніж вдаватися до видалення профілю Твіттера.

 
Як деактивувати профіль
Крок 1

Торкніться піктограми меню навігації , потім торкніться Налаштування та конфіденційність.

Крок 2

Торкніться Ваш профіль, а потім – Деактивуйте свій профіль.

Крок 3

Прочитайте відомості про деактивацію профілю, а потім торкніться Деактивувати.  

Крок 4

Введіть пароль на запит і торкніться Деактивувати.

Крок 5

Підтвердьте своє рішення, торкнувшись Так, деактивувати.

Крок 1

У верхньому меню ви побачите або піктограму меню навігації , або піктограму свого профілю. Торкніться будь-якої з цих піктограм, а потім торкніться Налаштування та конфіденційність.

Крок 2

Торкніться Профіль, а потім – Деактивуйте свій профіль.

Крок 3

Прочитайте відомості про деактивацію профілю, а потім торкніться Деактивувати.  

Крок 4

Введіть пароль на запит і торкніться Деактивувати.

Крок 5

Підтвердьте своє рішення, торкнувшись Так, деактивувати.

Крок 1

Клацніть піктограму Більше , а потім клацніть Налаштування та конфіденційність у розкривному меню.

Крок 2
Крок 3

Прочитайте відомості про деактивацію профілю, а потім клацніть Деактивувати

Крок 4

Введіть пароль на запит і підтвердьте своє рішення, натиснувши кнопку Деактивувати профіль .


Якщо ви засумуєте за Твіттером менш ніж за 30 днів, просто ввійдіть у свій профіль і виконайте ці дії, щоб повторно активувати свій профіль.
 

 

Запитання й відповіді про деактивацію

Чи деактивація Твіттера призведе до видалення моїх приватних повідомлень?

Протягом 30 днів після деактивації ваші приватні повідомлення не видалятимуться. Після завершення періоду деактивації й видалення вашого профілю надіслані вами приватні повідомлення також буде видалено.

Мій профіль деактивовано, чому він постійно активується повторно?

Якщо ви надали стороннім додаткам доступ до вашого профілю, ви можете виконувати непрямий вхід з іншого додатка. Оскільки вхід у Твіттер автоматично активує ваш профіль повторно, не забудьте заборонити стороннім додаткам доступ до вашого профілю Твіттера.

Що, як я не згадаю пароль при спробі деактивації?

Якщо ви не можете згадати пароль або отримуєте повідомлення, що він неправильний, вам може знадобитися скинути пароль. Спробуйте надіслати запит на електронний лист для скидання пароля.

Я прошу електронний лист на скидання пароля, але що, як у мене немає доступу до адреси електронної пошти, що використовувалася до створення профілю?

Якщо ви втратили доступ до своєї адреси електронної пошти, пов’язаної з вашим профілем Твіттера, вам доведеться зв’язатися зі своїм постачальником послуг електронної пошти. Тут ви знайдете довідку, як отримати доступ до своєї адреси електронної пошти. Деактивацію може виконати лише підтверджений власник профілю або хтось на його запит. Якщо ви не можете зв’язатися з нами зі своєї підтвердженої адреси електронної пошти (і не маєте доступ до підтвердженого номера мобільного телефону, пов’язаного з профілем), ми не зможемо деактивувати профіль від вашого імені. Якщо у вас є доступ до підтвердженого номера мобільного телефону, пов’язаного з вашим профілем, тоді ви можете надіслати запит на скидання пароля.

Як деактивувати заблокований чи забанений профіль?

Щоб деактивувати забанений або заблокований профіль, надішліть запит тут. Запити також можна надсилати контактам, указаним у розділі «Як із нами зв’язатися» нашої Політики конфіденційності.

Ви також можете отримати довідку з розблокування профілю. Отримайте більше інформації про керування своїм заблокованим чи забаненим профілем, зокрема про те, як подати апеляцію.

Поділитися цією статтею