Tweeten

Een Tweet kan foto's, GIF's, video's, links en tekst bevatten.

Instructies bekijken voor:

Tweeten

1. Tik op het icoon Tweet opstellen  .
  2. Stel je bericht op en tik op Tweeten.

Tweeten

1. Tik op het icoon Tweet opstellen  .
  2. Voer een bericht in en tik vervolgens op Tweeten.
  3. In de statusbalk van je apparaat wordt een melding weergegeven die verdwijnt nadat de Tweet is verzonden.

Tweeten

1. Typ je Tweet in het opstelvenster bovenaan de tijdlijn van je Twitter-startpagina of klik op de Tweetknop in de bovenste navigatiebalk.
  2. Je kan maximaal vier foto's, een GIF of een video aan je Tweet toevoegen.
  3. Klik op de Tweetknop om de Tweet te plaatsen op je profiel.

Tweets plaatsen via sms

Hiervoor moet je eerst je telefoon koppelen aan je Twitter-account. Vervolgens kan je je Tweet eenvoudig als sms-bericht verzenden naar de juiste short code voor Twitter, net zoals je een andere sms zou verzenden.

Tweets verwijderen