Personen ontvolgen op X

Waarom zou ik iemand willen ontvolgen?

• Meestal ontvolgen gebruikers andere accounts wanneer ze geen posts van dat account meer willen zien in de tijdlijn van hun startpagina. Je kan de posts van het ontvolgde account nog steeds bekijken door naar de profielpagina van het account te gaan, tenzij de posts van dat account afgeschermd zijn.
  • Ontvolg je een account omdat de berichten op spam lijken? Lees dan onze richtlijnen voor het melden van spam op X.
Iemand ontvolgen vanuit een Tweet
Stap 1

Ga naar een Tweet van het account dat je wil ontvolgen.

Stap 2

Tik op het  icoon bovenaan de Tweet.

Stap 3

Tik op Ontvolg in het keuzemenu.

Stap 1

Ga naar een Tweet van het account dat je wil ontvolgen.

Stap 2

Tik op het icoon  bovenaan de Tweet.

Stap 3

Tik op Ontvolg in het keuzemenu.

Stap 1

Ga naar een Tweet van het account dat je wil ontvolgen.

Stap 2

Hou de muisaanwijzer boven de accountnaam.

Stap 3

Klik op de knop Volgend.

Iemand ontvolgen vanuit jouw lijst Volgend
Stap 1

Tik in het bovenste menu op je profielicoon.

Stap 2

Tik bovenaan je profiel op Volgend.

Stap 3

Tik op het icoon Volgend naast het account dat je wil ontvolgen.

Stap 4

Tik ter bevestiging op Ontvolg.

Stap 1

In het bovenste menu zie je een navigatiemenu-icoon  of je profielicoon. Tik op het icoon dat jij hebt.

Stap 2

Tik op Profiel.

Stap 3

Tik bovenaan je profiel op Volgend.

Stap 4

Tik op het aangevinkte icoon Volgend  naast het account dat je wil ontvolgen.

Stap 5

Tik ter bevestiging op Ja.

Stap 1

Ga naar je startpagina of profielpagina en klik op Volgend.

Stap 2

Hou de muisaanwijzer boven de knop Volgend bij de naam van het account in de lijst. De tekst op de knop verandert in Ontvolgen.

Stap 3

Klik op de knop om het account te ontvolgen.

Iemand volgen via de profielpagina van een account
Stap 1

Ga naar de profielpagina van het account dat je wil ontvolgen.

Stap 2

Tik op het icoon Volgend

Stap 3

Er verschijnt een bericht waarin je je verzoek kan bevestigen of annuleren.

Stap 1

Ga naar de profielpagina van het account dat je wil ontvolgen.

Stap 2

Tik op het icoon Volgend .

Stap 3

Er verschijnt een bericht waarin je je verzoek kan bevestigen of annuleren.

Stap 1

Ga naar de profielpagina van het account dat je wil ontvolgen.

Stap 2

Hou de muisaanwijzer boven de knop Volgend op de profielpagina. De tekst verandert in Ontvolgen.

Stap 3

Klik op de knop om het account te ontvolgen.