Locatieservices gebruiken op mobiele apparaten

Als je locatieservices inschakelt via de officiële apps van Twitter, kan Twitter periodiek je exacte locatie vaststellen. Dit stelt ons in staat om onze services aan te bieden, te ontwikkelen en te verbeteren, waaronder:

• Levering van content, zoals Tweets en advertenties, die beter op jouw locatie is afgestemd.
  • Levering van locatiespecifieke trends.
  • Weergave van de locatie van waar je Tweet aan je volgers als je ervoor kiest om je Tweet van een geotag te voorzien.
Instructies bekijken voor:

Locatieservices in- en uitschakelen

1. Ga naar de app Instellingen op je apparaat en tik op Privacy.
  2. Tik op Locatievoorzieningen.
  3. Verschuif de schakelaar naast Locatievoorzieningen om deze functionaliteit in te schakelen.
  4. Ga naar de Twitter-app in de lijst en tik op Nooit of Bij gebruik van de app te selecteren.

Locatieservices in- en uitschakelen

1. In het bovenste menu zie je een navigatiemenu-icoon  of je profielicoon. Tik op het icoon dat jij hebt.
  2. Tik op Instellingen en privacy.
  3. Tik onder Algemeen op Locatie en proxy.
  4. Schakel het selectievakje naast Locatie in of uit om de instelling in of uit te schakelen.