چگونه حساب Twitter خود را غیرفعال سازید

برای مدتی در Twitter نباشم؟ ما درک می کنیم. بعضی اوقات بهتر است از همه رویداد های جاری دور باشیم. یا اگر می خواهید برای دایم از Twitter دور باشید، ما نیز می توانیم به شما کمک کنیم. راهنمای های مرحله به مرحله ما درباره اینکه چگونه حساب Twitter خود را غیرفعال یا حذف کنید، را رعایت کنید.

یادداشت: اگر در خصوص حساب تان مشکل دارید (مانند،  ناپدید شدن تویت های تان فالور یا حساب های تعقیب کننده نادرست پیام های مستقیم مشکوک  یا احتمال بالقوه به خطر افتادن حساب تان)، غیرفعال نمودن و دوباره فعال نمودن این مشکلات را حساب شما را حل نمی کند. لطفاً به مقالات حل مشکل ما مراجعه کنید یا با بخش Twitter Support تماس بگیرید.

 

غیرفعال نمودن درمقایسه با حذف نمودن حساب Twitter تان

غیرفعال کردن حساب Twitter اولین قدم برای حذف دایمی حساب کاربری شماست. غیرفعال سازی برای مدت 30 روز طول می کشد. اگر در مدت 30 روز غیرفعال سازی به حساب خود دسترسی نداشته باشید، حساب شما حذف می شود و نام کاربری شما دیگر با حساب شما مرتبط نخواهد بود.
 

 

غیرفعال نمودن حساب Twitter تان

غیرفعال سازی پروسه حذف دایمی حساب Twitter شما را آغاز می کند. این مرحله یک فرصت 30 روزه را آغاز میکند که به شما مجال میدهد تا تصمیم بگیرید که آیا می خواهید  دوباره حساب خود را فعال سازید.

غیرفعال کردن حساب Twitter به این معنی است که نام کاربری (یا "وسیله") و پروفایل عمومی شما در twitter.com، Twitter برای iOS یا Twitter برای اندروید قابل مشاهده نخواهد بود. 
 

 

حذف نمودن حساب Twitter تان

پس از فرصت غیرفعال سازی 30 روزه، حساب Twitter شما برای همیشه حذف می شود. هنگامی که در طول فرصت 30 روزه داخل حساب خود نه شوید، به ما اطلاع می دهید که می خواهید حساب Twitter خود را برای همیشه حذف کنید. پس از حذف حساب شما، حساب شما دیگر در سیستم های ما قابل دسترس نمی باشد. شما نمی توانید حساب قبلی خود را دوباره فعال کنید و به هیچ تویت سابقه دسترسی نخواهید داشت.

پس از حذف حساب تان بعد از فرصت غیرفعال سازی 30 روزه، نام کاربری شما برای راجستر نمودن توسط سایر حساب های Twitter قابل دسترس خواهد بود.

 

چیزهای مهم که باید قبل از غیرفعال نمودن حساب تان بدانید

اگر تصمیم به غیرفعال کردن یا حذف حساب Twitter خود دارید در اینجا چند نکته وجود دارد که باید به یاد داشته باشید:

  • حذف حساب Twitter تان معلومات شما را از انجن های جستجو مانند گوگل یا بینگ حذف نمی کند زیرا Twitter آن سایت ها را کنترول نمی کند. اگر با انجن جستجو تماس بگیرید مراحلی وجود دارد که می توانید انجام دهید.
  • هنگامی که حساب Twitter خود را غیرفعال می کنید، ذکر نام کاربری حساب شما در تویت های دیگران همچنان وجود میداشته باشد. اما، دیگر به پروفایل شما لینک داده نمی شود زیرا پروفایل شما دیگر قابل دسترس نمی باشد. اگر میخواهید محتوا براساس قوانین Twitter مرور شود، میتوانید یک تکت را در اینجا ثبت کنید.
  • برای تغییر نام کاربری یا ایمیل مربوطه با حساب Twitter خود لازم نیست حساب خود را حذف کنید. به بخش معلومات حساب بروید تا آن را هر زمانی که خواسته باشید آپدیت کنید.
  • داخل شدن به حساب خود در فرصت غیرفعال سازی 30 روزه به راحتی حساب شما را بر می گرداند.
  • اگر می خواهید دیتای Twitterخود را دانلود کنید، باید قبل از غیرفعال کردن حساب خود، آن را درخواست کنید. غیرفعال کردن حساب تان، دیتا را از سیستم های Twitterحذف نمی کند.
  • Twitter ممکن است بعضی از معلومات را در حساب غیرفعال شده شما حفظ کند تا از مصؤنیت و امنیت پلاتفورم خود و افرادی که از Twitter استفاده می کنند اطمینان حاصل کند. معلومات بیشتر را می توانید در اینجا پیدا کنید.
     

اگر در مدیریت نمودن حساب Twitter خود مشکل دارید، قبل از انتخاب حذف حساب Twitter، این نکات را برای مدیریت مشکلات عام چک کنید.

 
چگونه حساب Twitter خود را غیرفعال سازید
1 مرحله

روی آیکن مینوی راهنمایی ضربه بزنید، سپس روی تنظیمات و حریم خصوصی ضربه بزنید.

2 مرحله

روی حساب خود ضربه بزنید، سپس روی غیرفعال کردن حسابتان ضربه بزنید.

3 مرحله

معلومات غیرفعال سازی حساب را بخوانید، سپس روی غیرفعال نمودن ضربه بزنید.  

4 مرحله

وقتی درخواست رمز کرد، رمز خود را داخل کنید و روی غیرفعال کردن ضربه بزنید.

5 مرحله

با ضربه زدن روی بلی، غیرفعال کردن، تایید کنید که می خواهید ادامه دهید.

1 مرحله

در بالای مینو، شما یک آیکن مینوی راهنمای   یا آیکن پروفایل خود را می بینید. روی هر آیکن که دارید ضربه بزنید، سپس روی تنظیمات و حریم خصوصی ضربه بزنید.

2 مرحله

روی Accountضربه بزنید، سپس روی غیرفعال سازی حساب خود ضربه بزنید.

3 مرحله

معلومات غیرفعال سازی حساب را بخوانید، سپس روی غیرفعال نمودن ضربه بزنید.  

4 مرحله

وقتی درخواست رمز کرد، رمز خود را داخل کنید و روی غیرفعال کردن ضربه بزنید.

5 مرحله

با ضربه زدن روی بلی، غیرفعال کردن، تایید کنید که می خواهید ادامه دهید.

1 مرحله

روی آیکن بیشتر  کلیک کنید و سپس روی  تنظیمات و حریم خصوصی  از لیست مینو کلیک کنید.

3 مرحله

معلومات غیرفعال سازی  حساب را  بخوانید، سپس روی غیرفعال سازی کلیک کنید

4 مرحله

رمز خود را داخل کنید  وقتی که خواسته شد،  با کلیک نمودن روی دکمه  غیرفعال سازی حساب  تایید کنید  که می خواهید ادامه بدهید.


اگر متوجه شدید که Twitter را از دست داده اید و کمتر از 30 روز از آن گذشته است، کافی است داخل شوید و  این مراحل را بخاطر غیرفعال سازی حساب تان دنبال کنید.
 

 

اشتراک ها و غیرفعال سازی حساب 

غیرفعال نمودن حساب توییتر به طور اتوماتیک اشتراک در Twitterرا لغو نمی کند. اگر اشتراک های پولی فعال دارید (مانند Twitter Blue، Super Follows) که از طریق اپلیکیشن Twitter خریداری شده اند، فعال باقی می مانند. شما می توانید این اشتراک ها را از طریق پلاتفوم که در ابتدا در آن مشترک شده بودید، تنظیم کنید. اشتراک های خریداری شده در twitter.com پس از غیرفعال نمودن حساب تان به طور اتوماتیک لغو می شوند.

چگونه اشتراک در Twitter Blue را لغو کنیم

چگونه اشتراک در Super Follows را لغو کنیم

 

سوالات بطور مکرر پرسیده شدۀ بخاطر غیرفعال سازی

آیا غیرفعال کردن Twitter پیام های مستقیم من را نیز حذف میکند؟

در طول دوره غیرفعال سازی 30 روزه، پیام های مستقیم شما حذف نمی شوند. هنگامی که دوره غیرفعال سازی به پایان می رسد و حساب شما حذف می شود، پیام های مستقیمی که ارسال کرده اید نیز حذف خواهند شد.

من حساب خود را غیرفعال کردم، اما چرا دوباره فعال می شود؟

 اگر به اپلیکیشن  یک شخص ثالث را اجازه بدهید که به حساب تان دسترسی داشته باشد، می توانید بشکل غیرمستقیم از یک اپلیکین دیگر داخل شوید. چون داخل شدن به Twitter بشکل اتوماتیک حساب شما را دوباره فعال می کند،  اطمینان حاصل کنید که دسترسی اپلیکیشن شخص ثالث به  حساب Twitter خود را لغو کنید.

اگر هنگام تلاش برای غیرفعال کردن رمز خود را نداشته باشم، چه؟

اگر آن را در دسترس ندارید، یا پیامی مبنی بر اشتباه دریافت می کنید، ممکن است لازم باشد رمز خود را تنظیم مجدد کنید. یک  ایمیل درخواست تغییر زمر ارسال کنید.

من یک ایمیل تنظیم مجدد رمزعبور خود را درخواست کردم، اما اگر دسترسی به ایمیل ادرس که برای تنظیم حسابم استفاده کرده ام را از دست بدهم، چه؟

اگر دسترسی به آدرس ایمیل خود را که به حساب Twitter شما متصل است از دست بدهید، باید با ارایه دهنده خدمات ایمیل خود تماس بگیرید.  کمک گرفتن بخاطر دسترسی به ایمیل آدرس تان. غیرفعال سازی یک عملی است که باید توسط دارنده حساب تایید شده یا با درخواست صاحب حساب تایید شده انجام شود. تا زمانی که نتوانید از طریق ایمیل آدرس تایید شده با ما تماس بگیرید (یا به شماره موبایل تایید شده در حساب دسترسی داشته باشید)، نمی توانیم حساب را از طرف شما غیرفعال کنیم. اگر به شماره تیلفون همراه تاییده شده در حساب خود دسترسی دارید، نمی توانید  درخواست تنظیم مجدد رمز کنید..

چگونه می توانم حساب قفل شده یا معلق شده خود را غیرفعال سازم؟

برای غیرفعال نمودن حساب در حالت تعلیق، یا قفل شدۀ خود، لطفاً از  اینجا یک درخواست ارسال کنید. درخواست ها را همچنین می توانید به تماس های لیست شده در بخش  “How To Contact Us” پالیسی حریم خصوصی ما ارسال کنید.

شما همچنین می توانید  بخاطر باز نمودن حساب تان کمک بگیرید. معلومات بیشتر درباره  مدیریت نمودن حساب قفل شده یا معلق شده , بشمول  درج نمودن یک درخواست تجدید نظر را بدست آورید..

این مقاله را شریک سازید