Hulp bij Twitter Blue

Een Twitter Blue-abonnement geeft actieve abonnees toegang tot premium functie op het Twitter-account waarmee ze waren aangemeld op het moment van de aankoop. Je kunt als abonnee na een aankoop profiteren van Twitter Blue op elk platform waarop je bent aangemeld bij dat specifieke account. Als je meerdere Twitter-accounts hebt, heb je geen toegang tot de Twitter Blue-functies wanneer je bent aangemeld bij je andere accounts. Meer informatie over Twitter Blue-functies beschikbaarheid van platformen.

Zie de onderstaande Veel gestelde vragen voor hulp bij het aankopen of beheren van je abonnement.

Registreren voor een Twitter Blue-abonnement

Hoe kan ik me registreren voor Twitter Blue?

We hebben Twitter Blue gelanceerd in de VS, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland. Twitter Blue is in deze regio's beschikbaar voor in-app aankoop op Twitter voor iOS en Android of op twitter.com, via onze betalingspartner Stripe.

Om je te registreren voor Twitter Blue, moet je eerst aanmelden bij het Twitter-account waarvoor je een abonnement wilt kopen en de betalingsverzoeken volgen die verschijnen wanneer je Twitter Blue selecteert vanuit het profielmenu. Als je ooit hulp bij betalingen nodig hebt, neem dan contact op met Apple Support op Twitter voor iOS of Google Support voor Android.

Als je de aankoop op twitter.com hebt gedaan, selecteer dan de optie Contact met ondersteuning van je Twitter Blue-abonnementsinstellingen

Opmerking: Zodra je Twitter Blue-abonnement actief is, is het overal beschikbaar waar je het Twitter-account gebruikt dat is gekoppeld aan je aankoop, maar mogelijk zijn niet alle functies altijd beschikbaar op alle platformen.

Ik heb Twitter Blue toegevoegd aan het verkeerde Twitter-account. Kan ik dit nog veranderen?

Als je op dit moment je Twitter Blue wilt overdragen naar een ander Twitter-account, dan is de eerste stap je aanmelden bij je account vanaf het apparaat waarmee je je Twitter Blue-abonnement hebt gekocht. Zeg je bestaande abonnement voor dat account op, zodra je bent aangemeld.

De laatste stap is om je abonnement opnieuw te kopen vanaf het Twitter-account waarmee je Twitter Blue-functies wilt gebruiken. Er zouden geen extra kosten in rekening moeten worden gebracht wanneer je Twitter Blue opnieuw koopt, voordat de abonnementsperiode op het oorspronkelijke account is verlopen. De verlengingskosten worden nog steeds maandelijks in rekening gebracht op basis van de datum van de eerste aankoop.

Hoe weet ik of mijn abonnement actief is?

Als Twitter Blue actief is op je account, verschijnt er een vinkje op de Twitter Blue-instellingenpagina. Als Twitter Blue niet actief is op je account, kan je in het hoofdmenu tikken of klikken op Twitter Blue om naar een registratiepagina te gaan. Meer informatie over hoe je je op Twitter Blue kan abonneren.

Meerdere accounts

Kan ik meer dan één Twitter Blue-abonnement hebben?

Je kunt momenteel slechts één actief Twitter Blue-abonnement tegelijk hebben.

Opmerking: Familieplannen op apparaat-apps kunnen geen abonnement delen.

Ik beheer meerdere accounts voor een groep of organisatie. Is Twitter Blue beschikbaar voor ondernemingen?

Aangezien je momenteel slechts 1 actief Twitter Blue-abonnement kan hebben, bieden we momenteel geen abonnementen voor ondernemingen aan.

Hulp bij de Twitter Blue-functies

Ik heb betaald voor Twitter Blue, maar ik heb geen toegang tot mijn abonnementsfuncties. Wat kan ik doen?

Het kan enkele minuten duren voordat je functies beschikbaar zijn. Neem via de abonnementsinstellingen contact op met de ondersteuning als je meer hulp nodig hebt.

Wat gebeurt er met mijn functies als ik opzeg en me opnieuw abonneer?

We hopen dat je Twitter Blue graag gebruikt, maar als je je abonnement moet onderbreken of opzeggen, verlies je aan het eind van je factureringscyclus toegang tot je functies. Als je beslist om je opnieuw te abonneren, moet je de instellingen van je app opnieuw aanpassen. De bladwijzers laten we voor je staan in de gemaakte mappen.

Wat gebeurt er met mijn functies als ik naar een regio reis waar Twitter Blue niet kan worden gekocht?

Twitter Blue-functies zijn overal toegankelijk waar een actieve abonnee naartoe reist. Abonnementen zijn nog slechts beschikbaar voor in-app aankoop in de VS, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland.

Wanneer worden er nieuwe functies uitgebracht in Labs?

We brengen nieuwe functies uit in Labs zodra deze klaar zijn. Volg @TwitterBlue om op de hoogte te blijven van de nieuwste updates.

Hoe kan ik feedback geven over de functies van Labs?

We horen graag van je wat je vindt van de functies die we testen. Tag @TwitterBlue en neem #TwitterBlueFeedback op, om ons te laten weten wat je vindt.

De betaling voor je abonnement beheren

Hoe word ik voor Twitter Blue gefactureerd?

Je Twitter Blue-maandabonnement wordt gefactureerd via de betalingsprovider waarmee je je hebt geregistreerde op het moment van aankoop. Factureren vindt elke maand rondom dezelfde datum plaats.

Mijn betaling is geweigerd. Wat kan ik doen?

Als je denkt dat er sprake is van een vergissing, neem dan contact op met de uitgever van je betaalkaart.

Je kan de betalingsmethode wijzigen vanuit je apparaatinstellingen of apparaatondersteuning, als je je abonnement hebt gekocht op Twitter voor iOS of Android

Als je je abonneert via onze betalingspartner Stripe op twitter.com, dan kan je de betaling bijwerken vanuit het Factuuroverzicht dat beschikbaar is op je Twitter Blue startpagina.

Als je nog steeds hulp nodig hebt, selecteer dan Contact met ondersteuning vanuit je abonnementsinstellingen

Hoe kan ik de betalingsmethode of factuurinformatie voor mijn abonnement wijzigen?

Je beheert je factuur- en betalingsinformatie direct bij de verkoper die je hebt gebruikt om je te registeren voor Twitter Blue.

Om de betalingsmethode voor je abonnement te wijzigen, ga je rechtstreeks naar de app store van je apparaat, de apparaatinstellingen of neem contact op met Apple Support voor hulp met Twitter voor iOS en Google Support als je je hebt geabonneerd via je Android-apparaat.

Als je je hebt geabonneerd op twitter.com, kan je de factuur- en betalingsinformatie bijwerken vanuit het Factuuroverzicht in het Twitter Blue-menu.

Hulp met een bug of foutmelding

Aankopen vanaf dit apparaat zijn uitgeschakeld

Je ziet deze fout mogelijk als er aankoopbeperkingen voor je Apple ID of Google-account zijn ingesteld, zoals ouderlijk toezicht. Neem rechtstreeks contact op met Apple Support of Google Support als er geen aankoopbeperkingen zijn ingesteld voor je account en je deze foutmelding ontvangt.

Aankoop kan niet worden voltooid

Als je woont in een regio waar Twitter Blue beschikbaar is en toch dit bericht ziet, controleer dan je netwerkverbinding en probeer het later opnieuw.

Kan geen verbinding maken met de App Store van je apparaat

Als je geen verbinding kan maken met de App Store van je apparaat, is er mogelijk sprake van een netwerk- of serverprobleem en kan je het later opnieuw proberen.

Ik wil een fout rapporteren

Het spijt ons dat je problemen ervaart met Twitter Blue. Rapporteer de kwestie met het formulier Ondersteuning dat te vinden is in je Twitter Blue-instellingen.

Je Twitter Blue-abonnement beheren of opzeggen

Hoe kan ik mijn Twitter Blue-abonnement opzeggen?

We hopen dat je de functies die we hebben uitgebracht graag gebruikt, maar als je moet onderbreken of opzeggen, dan beheer je je abonnement door wat voor platform dan ook dat je hebt gebruikt om je te abonneren. Als je je abonnement hebt gekocht van:

• Twitter voor iOS: Zeg op vanaf de accountinstellingen van je Apple-apparaat of in het gedeelte Abonnementen van de App Store.
  • Google: Zeg je abonnement op door het gedeelte Abonnementen van de Google Play Store te bezoeken.
  • Twitter.com: Meld je aan bij je account. Tik in het Profielmenu op Twitter Blue. Klik op Abonnement beheren.

Opmerking: Zeg je abonnement minstens 24 uur voorafgaand aan de automatische verlengingsperiode op om verdere kosten te voorkomen. Je krijgt door opzeggen geen terugbetaling van al betaalde kosten, maar je functies verlopen niet eerder dan het einde van de periode waarvoor je al hebt betaald.

Ik wil geen Twitter Blue meer op mijn account. Kan ik een terugbetaling krijgen?

Twitter-abonnementen worden niet terugbetaald, behalve waar dit wettelijk is vereist, inclusief abonnementen bij geblokkeerde accounts.

Lees de Algemene aankoopvoorwaarden van Twitter voor meer informatie over terugbetalingen.

Ik maak deel uit van een gezinsgroep van Apple of Google Play. Wordt Twitter Blue beschikbaar voor iedereen in de groep?

Je kunt slechts één actief Twitter Blue-abonnement hebben bij een gekocht abonnement. Het abonnement kan niet met het gezin worden gedeeld.

Opmerking: Als iemand per ongeluk een Twitter Blue-abonnement koopt, dan moet je dit opzeggen vanaf het account waarmee het abonnement is gekocht. Alle aankopen zijn definitief en worden niet terugbetaald, behalve waar dit wettelijk is vereist.

Hoe kan ik mijn Twitter Blue-abonnement opnieuw activeren?

Als je je abonnement hebt gepauzeerd en je weer opnieuw wilt abonneren, registreer je dan op dezelfde manier als je eerder hebt gedaan. Je eerdere instellingen zouden moeten verschijnen zoals ze waren voordat je opzegde.

Opgeschorte accounts

Mijn account is opgeschort. Wat gebeurt er met mijn Twitter Blue-abonnement?

Met een opschorting wordt je Twitter Blue-abonnement niet automatisch opgezegd. Je moet je abonnement dus opzeggen via het platform waarvan je je hebt geabonneerd, om toekomstige kosten te voorkomen. Als je bijvoorbeeld je abonnement hebt gekocht op Twitter voor iOS, dan moet je de opzegging uitvoeren op Twitter voor iOS.

Als je je hebt geregistreerd bij twitter.com met onze betalingspartner Stripe en je account wordt geschorst, dan wordt je abonnement automatisch opgezegd.

Opmerking: Twitter Blue kan niet worden terugbetaald, tenzij dit wettelijk is vereist, zelfs als een Twitter-account met een Twitter Blue-abonnement om wat voor reden dan ook wordt opgeschort.