Skydda och sluta skydda dina posts

När du registrerar dig för X kan du välja att ha dina posts offentliga eller skyddade. Läs om skillnaden mellan offentliga och skyddade posts.

Skydda dina Tweets
Step 1

Tryck på ditt profilfoto på den övre menyn och tryck sedan på Inställningar och integritet.

Step 2

Tryck på Inställningar och integritet.

Step 3

Dra skjutreglaget för att aktivera under Målgrupp och taggning bredvid Skydda dina Tweets.

Step 1

På menyn högst upp ser du antingen en ikon för navigeringsmenyn  eller dinprofilikon. Tryck på den ikon som visas och välj Inställningar och sekretess.

Step 2

Tryck på Inställningar och integritet.

Step 3

Markera rutan under Målgrupp och taggning bredvid Skydda dina Tweets.

Step 1

Klicka eller tryck på ikonen mer .

Step 2
Step 3

Gå till Integritet och säkerhet.

Step 4

Gå till Målgrupp och taggning och markera rutan bredvid Skydda dina Tweets.

Sluta skydda dina posts

• Följ anvisningarna ovan om hur du slutar skydda dina post: avmarkera för webben rutan bredvid Skydda mina posts. Dra för apparna X för iOS och X för Android skjutreglaget eller avmarkera rutan bredvid Skydda dina posts.
  • Kolla förfrågningar om att följa dig innan du göra några posts offentliga. Eventuella kvarvarande förfrågningar accepterade inte automatiskt. Om de inte accepteras måste kontona följa dig igen.
  • Om du slutar skydda dina posts kommer tidigare skyddade posts att bli offentliga.