Skydda och sluta skydda dina Tweets

När du registrerar dig för Twitter kan du välja att låta dina Tweets vara offentliga eller att skydda dem. Läs mer om skillnaden mellan offentliga och skyddade Tweets.

Skydda dina Tweets
Steg 1

Tryck på ditt profilfoto på menyn längst upp och sedan på Inställningar och integritet.

Steg 2

Tryck på Integritet och säkerhet.

Steg 3

Dra skjutreglaget för att slå på funktionen bredvid Skydda dina Tweets under Målgrupp och taggning.

Steg 1

På menyn längst upp ser du antingen en navigeringsmenyikon eller din profilikon. Tryck på vilken ikon du än har och välj Inställningar och integritet.

Steg 2

Tryck på Integritet och säkerhet.

Steg 3

Markera rutan bredvid Skydda dina Tweets under Målgrupp och taggning.

Steg 1

Klicka eller tryck på ikonen mer .

Steg 3

Gå till Målgrupp och taggning och markera rutan bredvid Skydda dina Tweets.

Sluta skydda dina Tweets

• Du kan sluta skydda dina Tweets genom att följa anvisningarna ovan. För webben ska du avmarkera rutan bredvid Skydda mina Tweets. För Twitter för iOS och Twitter för Android ska du dra skjutreglaget eller avmarkera rutan bredvid Skydda dina Tweets.
  • Granska alla som vill följa dig och som du inte har godkänt innan du gör Tweets offentliga. Alla förfrågningar som du inte har hanterat accepteras inte automatiskt. Om du inte hanterar dem måste de kontona följa dig igen.
  • Observera att du om du slutar skydda dina Tweets gör så att tidigare skyddade Tweets blir offentliga.