Over Supervolgers

Met Supervolgers kunnen de meest betrokken volgers mensen die ze volgen helpen geld te verdienen met hun bijdragen op Twitter. Als iemand een Supervolgersabonnement aanbiedt, kunnen zijn/haar Supervolgers bonus-Tweets zien die speciaal voor hen gemaakt zijn. Supervolgers ontvangen badges op al hun antwoorden aan de persoon die ze gesupervolgd hebben, zodat ze opvallen in het gesprek.

Opmerking: We bevinden ons nog in de beginfase van Supervolgers, en op dit moment kunnen alleen mensen in onze eerste testgroep Supervolgersabonnementen aanbieden.

Veelgestelde vragen over Supervolgers

Wat is Supervolgers?

Supervolgers is een betaald maandabonnement dat bonuscontent, exclusieve previews en extraatjes biedt als een manier om mensen op Twitter te steunen en met hen in contact te komen.

Wie kan personen supervolgen?

Tijdens de eerste test kunnen alleen abonnees op iOS- en Android-apparaten een Supervolgersabonnement kopen van mensen uit de eerste testgroep. Je vindt ze door te zoeken naar de Supervolgersknop op hun profiel. We zijn van plan het web op te nemen naarmate we verder uitbreiden.

Wat houdt een Supervolgersabonnement in?

Mensen die Supervolgersabonnementen aanbieden, kiezen zelf welke bonuscontent ze delen. Daaronder kunnen nu momenteel vallen: Tweets alleen voor Supervolgers en het hosten van Spaces alleen voor Supervolgers. Naarmate we verder uitrollen, hopen we andere Twitter-functies op te nemen als mogelijke bonuscontent. Bekijk voorbeelden van wat elke persoon te bieden heeft als je op de knop Supervolgen op zijn of haar profiel tikt.

Waar kan ik mijn Supervolgers-Tweets vinden?

Als Supervolger kun je Tweets van Supervolgers retweeten en citeren. Alleen andere Supervolgers zien Retweets, gedeelde links of Privéberichten van Tweets van Supervolgers. Niet-abonnees zien alleen je reactie in een citaat-Tweet, maar krijgen de instructie de maker te supervolgen om de Supervolgers-Tweet te zien.

Kan ik meer dan één persoon supervolgen?

Als je meer dan één persoon wil supervolgen, bezoek je gewoon het profiel van die personen en tik je op supervolgen om meer te weten te komen en hun specifieke abonnement te kopen. Elk abonnement is een afzonderlijke aankoop.

Als je ooit een Supervolgersabonnement wil opzeggen, doe je dat op dezelfde manier als waarop je het abonnement hebt gekocht.

Hoeveel kost Supervolgers?

De persoon die je supervolgt stelt de maandelijkse kosten van zijn/haar abonnement in op $2,99, $4,99, of $9,99.

Hoeveel van mijn abonnement gaat naar ondersteuning van de persoon die ik supervolg?

Als je iemand supervolgt, kan hij/zij tot 97% verdienen van wat je betaalt, na in-app-aankoopkosten, tot $50.000 in levenslange verdiensten, gebaseerd op de Makersvoorwaarden voor Supervolgers van Twitter. Na $50.000 aan levenslange verdiensten, kan hij/zij tot 80% van de inkomsten na in-app-aankoopkosten verdienen.

Voorbeeld van de verdeelsleutel voor de inkomsten**

**uitsluitend voor demonstratiedoeleinden

Een maker is gevestigd in de Verenigde Staten en stelt zijn Supervolgersabonnement in op $ 4,99. Iemand uit de Verenigde Staten abonneert zich (op dit moment alleen beschikbaar op iOS en Android) en betaalt in USD. Deze maker heeft in zijn hele bestaan nog geen $ 50.000 verdiend met producten van Twitter die daarvoor bedoeld zijn.

$4,99 - abonnementskosten voor Supervolgers

$1,50 - in-app-aankoopkosten van Apple (momenteel valt 30% van de abonnementskosten onder Apples voorwaarden, die door Apple kunnen worden gewijzigd)

$0,10 - het minimumaandeel van Twitter om de verwerkingskosten te dekken

$3,39 - maker komt in aanmerking om tot dit bedrag te ontvangen

Krijgt Twitter of de persoon die ik supervolg mijn betalingsgegevens als ik me abonneer?

Als je op een iOS- of Android-apparaat een abonnement op Supervolgers koopt, ontvangt Twitter een ontvangstbewijs van de transactie dat enige informatie over je aankoop bevat, waaronder de laatste vier cijfers van het kaartnummer dat gebruikt is om de aankoop te voltooien. De persoon die je Supervolgt ziet je betalingsgegevens of creditcardinformatie niet.

Biedt Supervolgers een gratis proefperiode aan?

We bieden op dit moment geen gratis proefversie van Supervolgers aan.

Is Supervolgers beschikbaar op iOS, Android en web?

Abonnees kunnen nu een Supervolgersabonnement kopen en Supervolgers-Tweets bekijken vanaf een iOS- of Android-apparaat. Na verloop van tijd kunnen abonnees op alle platforms de content van Supervolgers bekijken, deze interactief gebruiken en aankopen.

Ik wil iemand supervolgen, hoe schrijf ik me in?

Op een iOS- of Android-apparaat navigeer je naar het Twitter-profiel dat je wil supervolgen. Als hij/zij een Supervolgersabonnement aanbiedt, en je volgt al, dan zie je de knop Supervolgers in de rechterbovenhoek van het profiel. Als je hem/haar nog niet volgt, zoek dan het pictogram Supervolgers naast de blauwe knop Volgen in de rechterbovenhoek van het profiel.

Als je op Supervolger tikt, zie je een voorproefje van het type bonuscontent dat hij/zij de Supervolgers kan aanbieden en de abonnementsprijs.

Tik op Supervolgen om de voorwaarden te aanvaarden en je abonnementsaankoop te voltooien.

Wat kan ik verwachten nadat ik iemand supervolg?

Voordelen voor Supervolgers zijn onder andere:

• Exclusieve Tweets:
    Behalve de gewone Tweets die de persoon die je supervolgt plaatst, zie je ook Tweets op je tijdlijn van de startpagina die exclusief zijn geplaatst voor Supervolgers om interactie mee aan te gaan en op te antwoorden.
  • Meldingen van exclusieve Tweets (alleen iOS):
    Supervolgers op Twitter voor iOS hebben ook de mogelijkheid om exclusieve Tweet-meldingen in te stellen zodat ze meldingen ontvangen wanneer er Supervolgers-tweets worden geplaatst door de makers van Supervolgers waarop zij geabonneerd zijn.
  • Spaces alleen voor Supervolgers:
    Doe mee aan live-gesprekken alleen voor abonnees, die worden gehost door de maker(s) die jij supervolgt. Je kan meedoen aan deze Spaces alleen voor abonnees als luisteraar en een verzoek indienen om mee te praten in de Space.
  • Een Supervolgers-badge:
    Als je antwoordt op een Tweet van iemand die jij supervolgt, verschijnt er een openbare badge naast je weergavenaam in het antwoord die aangeeft dat je één van zijn of haar Supervolgers bent. Iedereen kan deze badge zien, maar als je Twitter voor iOS gebruikt, kan je ervoor kiezen de badge voor je antwoorden op de openbare Tweets van een maker van Supervolgers te verbergen door de instelling uit te schakelen. We werken nog aan deze instelling voor Android.

Zelfs als deze instelling is uitgeschakeld, wordt je Supervolgers-badge nog steeds weergegeven voor andere Supervolgers als je reageert op Tweets die alleen voor Supervolgers zijn. De maker kan altijd zien wie hem of haar supervolgt. Deze instelling is standaard ingeschakeld.
  • Tabblad Supervolgers-tweets:
    Navigeer naar het profiel van de persoon die je wilt Supervolgen en tik op zijn of haar tabblad Supervolgers-tweets. Op dit tabblad kun je alle Supervolgers-tweets van iemand zien op één plaats, en je houdt toegang zolang je hem of haar supervolgt.

Hoe schrijf ik me uit als ik beslis dat ik niet langer iemand wil supervolgen?

Als je ooit een Supervolgersabonnement wil opzeggen, beheer je je abonnement vanuit de App Store voor aankopen op iOS of vanuit Google voor aankopen op Android. Je toegang tot Supervolgers loopt door tot het einde van je factureringscyclus. Supervolgers kunnen zich op elk moment om welke reden dan ook uitschrijven, en moeten dat doen om ervoor te zorgen dat ze niet langer voor het abonnement gefactureerd worden.

Kan ik een terugbetaling krijgen?

Abonnementen op Supervolgers, ook die gekoppeld zijn aan opgeschorte Twitter-accounts, of accounts waartoe je om een andere reden geen toegang meer hebt, worden niet terugbetaald, tenzij de wet dat voorschrijft.

Hoe verandert mijn Twitter-ervaring als ik niet betaal voor Supervolgers?

We begrijpen dat Supervolgers niet geschikt is voor iedereen, en dat is niet erg! De gratis Tweets die je kent en waarvan je houdt gaan niet weg. Supervolgers is optioneel en bedoeld voor mensen die meer manieren zoeken om hun favoriete stemmen op Twitter te steunen.

Kan ik nog steeds iemand volgen als ik niet betaal voor Supervolgers?

Ja! Om regelmatig Tweets te zien die geplaatst worden door iemand die een Supervolgersabonnement aanbiedt, kun je die persoon gewoon volgen zoals je normaal zou doen.

Zullen gratis, openbare Tweets verdwijnen?

Het gratis Twitter zal niet verdwijnen. Supervolgersabonnementen bieden gewoon een extra manier voor mensen om hun favoriete stemmen op Twitter te steunen.

Ik heb hulp nodig met een abonnement dat ik gekocht heb, wat moet ik doen?

Bekijk ons Hulpcentrumartikel over Supervolgers voor abonnees.