Uitloggen bij de Twitter-app op een iOS-apparaat

Je kan op drie manieren uitloggen bij de Twitter-app voor iOS.

Uitloggen vanuit de app

1. Tik in het bovenste menu op je profielicoon.
  2. Tik op Instellingen en privacy.
  3. Tik op Account en vervolgens op Log uit.

Je account weer toevoegen aan de app:

1. Open de Twitter-app.
  2. Tik op Inloggen.
  3. Voer je gebruikersnaam en wachtwoord in.
  4. Tik op Inloggen.
  5. Als je het wachtwoord van je account bent vergeten, reset je het wachtwoord.

Je account verwijderen vanuit de instellingen van je apparaat

1. Ga naar Instellingen op je apparaat.
  2. Tik op Twitter.
  3. Als je meer dan één account hebt, tik je op het account dat je wil verwijderen.
  4. Selecteer Verwijder account.

Opmerking: Als je een account uit de Twitter-app verwijdert, word je uitgelogd bij het account. Als je een account uit de app verwijdert, wordt het account zelf niet verwijderd. Je kan het account later altijd weer toevoegen door de knop Log in te gebruiken.

Toegang vanaf twitter.com intrekken

1. Ga naar je tabblad Applicaties.
  2. Zoek de applicatie Twitter voor iPhone of Twitter voor iPad en klik op Toegang intrekken.
    Opmerking: mogelijk worden er ook specifieke apps weergegeven in de lijst met actieve koppelingen, zoals Twitter voor iPhone of Camera voor iOS. Je kan echter niet de toegang voor deze afzonderlijke apps intrekken. Je moet de toegang voor de gehele iOS-integratie intrekken.