Je wachtwoord resetten op je iPhone of iPad

Een nieuw wachtwoord aanvragen vanaf je iOS-apparaat
  1. Als je X op een mobiel apparaat gebruikt, kan je het wachtwoord resetten via de X-app (iOS of Android) of via mobile.X.com.
  2. Selecteer op het welkomstscherm Log in en vervolgens Wachtwoord vergeten?
  3. Voer het e-mailadres of de gebruikersnaam in waarvoor je het wachtwoord opnieuw wil instellen. Als er een telefoonnummer is gekoppeld aan het account, kan je ervoor kiezen een sms-bericht te ontvangen.

Meer hulp bij inloggen.