Näin lisäät sijaintisi twiittiin

Huomaa: Ottamalla tämän toiminnallisuuden käyttöön Xissä voit näyttää twiittaussijaintisi osana twiittiä.

Voit valita sijainnin lisäämisen twiitteihin X for Androidissa, X for iOSissa, X.comissa tai muissa mobiilisovelluksissa. Esimerkiksi: Lisätäksesi sijaintikontekstin twiittiisi voit lisätä yleisen sijaintimerkinnän kuten "SoMa, San Francisco". Tietyissä sijainneissa X for iOS ja X for Android voivat myös tarjota mahdollisuutta merkitä twiittiin yritys, maamerkki tai muu kohdepiste. Nämä sijainnit saadaan lähteistä Foursquare ja Yelp.

Jos käytät X for Androidia tai X for iOSia, twiittiin saattaa sisältyä myös tarkka sijaintisi (eli twiittauspaikan GPS-koordinaatit), joka saadaan Xin rajapinnasta, sekä itse valitsemasi sijaintimerkintä. Lue lisätietoa alempaa.

Twiittaaminen sijaintitiedoin
Lisätäksesi sijaintisi twiitteihin:
Vaihe 1

Kun tarkka sijainti on sallittu laitteellasi, laadi twiitti tavalliseen tapaan. Jos et ole ennen liittänyt twiitteihisi sijaintia, saatat nähdä kehotteen, joka tarkistaa, haluatko sallia tarkan sijainnin.

Vaihe 2

Napauta sijaintikuvaketta  twiitin laadintaikkunassa avataksesi luettelon, josta voit valita paikan.

Vaihe 3

Valitse sijainti, jonka haluat lisätä twiittiisi.

Vaihe 4

Jos liität twiittiisi sovelluksen sisäisellä kameralla otetun kuvan ja napautat sijaintikuvaketta, tarkka sijaintisi (leveys- ja pituusasteet) yhdistetään twiittiin ja ne ovat löydettävissä rajapinnasta.

Vaihe 5

Aiemmissa Twitter for iOSin versioissa twiitti sisältää aina sekä valitsemasi sijainnin nimen että tarkan sijainnin laitteeltasi (joka on löydettävissä rajapinnasta).

Vaihe 6

Seuraavan kerran kun twiittaat saman laitteen Twitter-sovelluksella, yleinen sijaintisi näytetään automaattisesti twiitissä senhetkistä sijaintiasi käyttäen. Twitter for iOS ‑versiota 6.26 edeltävissä versioissa tarkka sijaintisi liitetään automaattisesti twiittiin (ja on löydettävissä rajapinnasta) yleisen sijainnin lisäksi.

Lopettaaksesi sijaintisi lisäämisen twiitteihin:
Vaihe 1

Napauta twiitin laadintakuvaketta.

Vaihe 2

Napauta sijaintikuvaketta  avataksesi sijaintiluettelon.

Vaihe 3

Tämänhetkinen sijaintisi näytetään korostettuna. Napauta X vasemmassa yläkulmassa poistaaksesi sijaintitietosi twiitistä. Sijaintitietosi eivät näy tulevissa twiiteissä, ennen kuin uudelleen valitset lisätä sijainnin twiittiisi.

Lisätäksesi sijaintisi twiitteihin:
Vaihe 1

Kun tarkka sijainti on sallittu laitteellasi, laadi twiitti tavalliseen tapaan. Jos et ole ennen liittänyt twiitteihisi sijaintia, saatat nähdä kehotteen, joka tarkistaa, haluatko sallia tarkan sijainnin.

Vaihe 2

Napauta sijaintikuvaketta  twiitin laadintaikkunassa avataksesi luettelon, josta voit valita paikan.

Vaihe 3

Valitse sijainti, jonka haluat lisätä twiittiisi.

Vaihe 4

Jos liität twiittiisi sovelluksen sisäisellä kameralla otetun kuvan ja napautat sijaintikuvaketta, tarkka sijaintisi (leveys- ja pituusasteet) yhdistetään twiittiin ja ne ovat löydettävissä rajapinnasta.

Vaihe 5

Aiemmissa Twitter for Androidin versioissa twiitti sisältää aina sekä valitsemasi sijainnin nimen että tarkan sijainnin laitteeltasi (joka on löydettävissä rajapinnasta).

Vaihe 6

Seuraavan kerran kun twiittaat saman laitteen Twitter-sovelluksella, yleinen sijaintisi näytetään automaattisesti twiitissä senhetkistä sijaintiasi käyttäen. Twitter for Android ‑versiota 5.55 edeltävissä versioissa tarkka sijaintisi liitetään automaattisesti twiittiin (ja on löydettävissä rajapinnasta) yleisen sijainnin lisäksi.

Lopettaaksesi sijaintisi lisäämisen twiitteihin:
Vaihe 1

Napauta twiitin laadintakuvaketta.

Vaihe 2

Napauta sijaintikuvaketta  avataksesi sijaintiluettelon.

Vaihe 3

Tämänhetkinen sijaintisi näytetään korostettuna. Napauta "X" vasemmassa yläkulmassa poistaaksesi sijaintitietosi twiitistä. Sijaintitietosi eivät näy tulevissa twiiteissä, ennen kuin uudelleen valitset lisätä sijainnin twiittiisi.

Lisätäksesi sijaintisi twiitteihin:
Vaihe 1

Valitse vasemmalla olevasta valikosta lisää -kuvake.

Vaihe 2

Siirry kohtaan Asetukset ja yksityisyys, sitten Yksityisyys ja turvallisuus.

Vaihe 3

Valitse kohdan Datan jakaminen ja toiminta Twitterin ulkopuolella alta Sijaintitiedot.

Vaihe 4

Siirry kohtaan Lisää twiitteihisi sijaintitieto.

Vaihe 5

Jos valintaruutu on valittu, se tarkoittaa, että twiitteihin liitettävä sijaintitieto on käytössä. Poista twiitin sijaintitieto poistamalla valinta ruudusta.

Poista kaikki sijaintitiedot twiiteistäsi napsauttamalla tai napauttamalla punaista tekstiä ruudun alla. Vahvista, että haluat toteuttaa poiston valitsemalla Poista.

Huomaa: Tiedostathan, ettei sijaintietojen poistaminen Xissä takaa, että tiedot poistuvat kaikista tietokopioista kolmansien osapuolten sovelluksissa tai Xin ulkopuolisissa hakutuloksissa. Lisäksi asetus ei poista sijainteja, jotka olet jakanut yksityisviestissä.

Joillakin alueilla sinulle tarjotaan mahdollisuutta merkitä twiittiisi tietty yritys, maamerkki tai muu kohdepiste. Nämä paikat saadaan Foursquaren ja Yelpin palveluista. Jos uskot jonkin twiitin syyllistyvän häirintään, tee siitä ilmianto Xille noudattamalla täältä löytyviä ohjeita.