Sådan gør du dine posts private eller offentlige

Når du tilmelder dig X, kan du vælge om dine posts skal være offentlige eller private. Læs mere om forskellen mellem offentlige og private posts.

Sådan gør du dine Tweets private
Trin 1

I topmenuen tryk på dit profilbillede, og tryk derefter på Indstillinger og privatliv.

Trin 2

Tryk på Privatlivs- og sikkerhedsindstillinger.

Trin 3

Under Målgruppe og Tagger, og ved siden af Beskyt dine Tweets, skal du slå indstillingen til.

Trin 1

I topmenuen vil du enten se ikonet navigations menu  eller dit profil ikon. Tryk på det ikon, du har, og vælg Indstillinger og privatliv.

Trin 2

Tryk på Privatlivs- og sikkerhedsindstillinger.

Trin 3

Under Målgruppe og Tagger, og ved siden af Beskyt dine Tweets, skal du afkrydse feltet.

Trin 1

Klik eller tryk på ikonet mere .

Trin 2
Trin 3

Gå til Privatliv og sikkerhed.

Trin 4

Gå til Publikum og tagging, og ved siden af Beskyt dine Tweets, marker afkrydsningsfeltet.

Sådan ophæver du beskyttelsen af dine posts

• Hvis du vil gøre dine posts offentlige, skal du følge ovenstående vejledning: Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for Beskyt mine posts. Hvis du bruger X fra iOS- eller Android-apps, skal du trække i skyderen eller fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet ud for Beskyt dine posts.
  • Sørg for at gennemgå dine afventende følgeranmodninger, før du offentliggør dine posts. Eventuelt afventende anmodninger accepteres ikke automatisk. Hvis disse konti efterlades i afventende tilstand, skal de følge dig på ny.
  • Bemærk, at hvis du ikke gør dine posts private, vil alle tidligere posts, der før var private, blive offentliggjort.