Sådan gør du dine Tweets private eller offentlige

Når du tilmelder dig Twitter, kan du vælge om dine tweets skal være offentlige eller private. Læs mere om forskellen mellem offentlige og private Tweets.

Sådan gør du dine Tweets private
Trin 1

Fra den øverste menu, skal du trykke på dit profilbillede og derefter på Indstillinger og privatliv.

Trin 2

Tryk på Privatlivs- og sikkerhedsindstillinger.

Trin 3

Under Målgruppe og Tagger, og ved siden af Beskyt dine Tweets, skal du slå indstillingen til.

Trin 1

Fra den øverste menu vil du enten kunne se et ikon med en navigationsmenu eller  et ikon med din profil. Tryk på det ikon, du har, og vælg Indstillinger og privatliv.

Trin 2

Tryk på Privatlivs- og sikkerhedsindstillinger.

Trin 3

Under Målgruppe og Tagger, og ved siden af Beskyt dine Tweets, skal du afkrydse feltet.

Trin 1

Klik eller tryk på ikonet  mere.

Trin 2
Trin 3

Gå til Målgruppe og Tagger, og ved siden af Beskyt dine Tweets, skal du afkrydse feltet.

Sådan gør du dine Tweets offentlige

• Hvis du vil gøre dine tweets offentlige, skal du følge ovenstående vejledning: Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for Beskyt mine Tweets. Hvis du bruger Twitter fra iOS- eller Android-apps, skal du trække i skyderen eller fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet ud for Beskyt dine Tweets.
  • Sørg for at gennemgå dine afventende følgeranmodninger, før du offentliggør dine Tweets. Eventuelt afventende anmodninger accepteres ikke automatisk. Hvis disse konti efterlades i afventende tilstand, skal de følge dig på ny.
  • Bemærk, at hvis du ikke gør dine tweets private, vil alle tidligere tweets, der før var private, blive offentliggjort.