Använda exakta positioner på mobila enheter

Om du aktiverar noggranna positioner via Xs officiella appar kan X samla in, lagra och använda din exakta position, t.ex. GPS-information. Det gör att vi kan erbjuda, utveckla och förbättra en rad av våra tjänster, däribland dessa:

• Leverans av innehåll, t.ex. Posts och marknadsföring, som är mer lämpade för var du befinner dig.
  • Leverans av platsspecifika trender.
  • Information till dina följare om platsen du tweetar från i själva tweeten, om du bestämmer dig för att geotagga den.

Aktivera och inaktivera platstjänster på enhetsnivå
Step 1

Gå till enhetens Inställningar och tryck på Integritet.

Step 2

Tryck på Platstjänster.

Step 3

Dra skjutreglaget bredvid Platstjänster för att slå på funktionen.

Step 4

Gå sedan till Twitter-appen i listan och tryck på Aldrig eller När appen används.

Step 1

Gå till enhetens Inställningar och tryck på Appar.

Step 2

Lokalisera Twitter i listan med appar och tryck på Behörigheter. Slå sedan på eller stäng av Plats.

Aktivera och inaktivera precisa positionsangivelser på kontonivå i Twitter-appen
Step 1

Tryck på din profilikon på menyn längst upp och sedan på Inställningar och integritet.

Step 2

Tryck på Integritet och säkerhet.

Step 3

Tryck på Exakt position i avsnittet Position under Säkerhet.

Step 4

Dra reglaget för att slå på eller stänga av funktionen på sidan Exakt position.

Step 1

På menyn längst upp ser du antingen en navigeringsmenyikon eller din profilikon. Tryck på vilken ikon du än har och tryck sedan på Inställningar och integritet.

Step 2

Tryck på Integritet och säkerhet.

Step 3

Tryck på Exakt position i avsnittet Position under Säkerhet.

Step 4

Tryck på kryssrutan för att slå på eller stänga av funktionen på sidan Exakt position.