Hjälp med mitt hackade konto

Om du tror att du har blivit hackad och inte kan logga in med ditt användarnamn och lösenord, ska du göra följande två saker:

1. Begär att få återställa lösenordet

Återställ lösenordet genom att begära ett e-postmeddelande från formuläret för lösenordsåterställning. Försök ange både ditt användarnamn och din e-postadress, och titta efter återställningsmejlet på den adress som är kopplad till ditt X-konto.

Om du inte kan logga in efter lösenordsåterställningen kan du kolla om ditt konto har råkat ut för intrång och säkra det igen.

2. Kontakta supporten om du fortfarande behöver hjälp.

Om du ändå inte kan logga in ska du kontakta oss genom att lämna in en supportbegäran. Använd e-postadressen som är kopplad till det hackade X-kontot. Vi skickar då ytterligare information och anvisningar till den e-postadressen. När du skickar in rapporten ska du ta med både ditt användarnamn och vilket datum du senast hade tillgång till kontot.

Läs mer om vad du kan göra om du har förlorat åtkomsten till e-postadressen som är kopplad till ditt X-konto.