Cum să îți dezactivezi contul

Vrei să nu mai folosești o vreme Twitter? Te înțelegem. Uneori este bine să faci un pas înapoi de la tot ceea ce se întâmplă. Sau, dacă te interesează o pauză permanentă, te putem ajuta și în această privință. Urmează instrucțiunile noastre pas cu pas pentru a dezactiva − sau șterge − contul tău Twitter.

Notă: Dacă ai o problemă legată de cont (de ex. Tweeturi lipsănumăr incorect de urmăritori și de conturi urmăritemesaje directe suspecte sau compromitere potențială a contului), dezactivarea și reactivarea contului tău nu vor rezolva problema. Te rugăm să consulți articolele noastre privind rezolvarea problemelor sau să contactezi Asistența Twitter.

 

Dezactivarea vs. ștergerea contului tău Twitter

Dezactivarea contului Twitter este primul pas către ștergerea permanentă a contului tău. Dezactivarea durează 30 de zile. Dacă nu îți accesezi contul în perioada de dezactivare de 30 de zile, contul tău este șters și numele tău de utilizator nu va mai fi asociat cu contul tău.
 

 

Dezactivarea contului tău Twitter

Dezactivarea începe procesul pentru ștergerea definitivă a contului tău Twitter. Acest pas deschide o fereastră de 30 de zile care îți oferă timpul necesar pentru a decide dacă vrei să îți reactivezi contul.

Dezactivarea contului tău Twitter înseamnă că numele tău de utilizator (sau „identificatorul”) și profilul tău public nu vor putea fi vizualizate pe twitter.com, Twitter pentru iOS sau Twitter pentru Android. 
 

 

Ștergerea contului tău Twitter

După perioada de dezactivare de 30 de zile, contul tău Twitter este șters definitiv. Dacă nu te conectezi la contul tău pe durata celor 30 de zile, vom ști că dorești să îți ștergi definitiv contul Twitter. Odată ce contul tău este șters, el nu mai este disponibil în sistemele noastre. Nu îți vei putea reactiva contul anterior și nu vei avea acces la Tweeturile vechi.

Odată ce contul este șters, după perioada de dezactivare de 30 de zile, numele tău de utilizator va fi disponibil pentru înregistrare pe alte conturi Twitter.

 

Cele mai importante lucruri pe care trebuie să le știi înainte de a-ți dezactiva contul

Iată câteva lucruri de reținut dacă ai decis să îți dezactivezi sau să îți ștergi contul Twitter:

  • Ștergerea contului tău Twitter nu va șterge informațiile tale din motoarele de căutare precum Google sau Bing, deoarece Twitter nu controlează aceste site-uri. Există măsuri pe care le poți lua dacă contactezi motorul de căutare.
  • Când îți dezactivezi contul Twitter, menționările cu numele de utilizator al contului tău vor exista în continuare în Tweeturile altor utilizatori. Cu toate acestea, nu va mai fi conectat la profilul tău, deoarece profilul tău nu va mai fi disponibil. Dacă vrei ca conținutul să fie revizuit în conformitate cu Regulile Twitter, poți trimite un tichet aici.
  • Nu trebuie să îți ștergi contul pentru a schimba numele de utilizator sau adresa de e-mail asociate cu contul tău Twitter. Accesează Informații despre cont pentru a le actualiza oricând dorești.
  • Conectarea la contul tău în perioada de dezactivare de 30 de zile îți restabilește cu ușurință contul.
  • Dacă vrei să îți descarci datele Twitter, va trebui să soliciți acest lucru înainte de a-ți dezactiva contul. Dezactivarea contului tău nu elimină datele din sistemele Twitter.
  • Twitter poate păstra unele informații despre contul tău dezactivat pentru a asigura siguranța și securitatea platformei sale și a persoanelor care utilizează Twitter. Mai multe informații poți găsi aici.
     

Dacă ai probleme cu gestionarea contului tău Twitter, consultă aceste sfaturi pentru gestionarea problemelor obișnuite, înainte de a alege să îți ștergi contul Twitter.

 
Cum să îți dezactivezi contul
Pasul 1

Atinge pictograma meniu de navigare , apoi atinge Setări și confidențialitate.

Pasul 2

Atinge Contul tău, apoi atinge Dezactivează contul.

Pasul 3

Citește informațiile privind dezactivarea contului, apoi atinge Dezactivează.  

Pasul 4

Introdu parola când ți se cere acest lucru și atinge Dezactivează.

Pasul 5

Confirmă faptul că vrei să continui, atingând Da, dezactivează.

Pasul 1

În meniul de sus vei vedea fie pictograma meniu de navigare , fie pictograma cu profilul tău. Atinge oricare dintre aceste pictograme, apoi atinge Setări și confidențialitate.

Pasul 2

Atinge Cont, apoi atinge Dezactivează contul.

Pasul 3

Citește informațiile privind dezactivarea contului, apoi atinge Dezactivează.  

Pasul 4

Introdu parola când ți se cere acest lucru și atinge Dezactivează.

Pasul 5

Confirmă faptul că vrei să continui, atingând Da, dezactivează.

Pasul 1

Fă clic pe pictograma Mai multe  și apoi pe Setări și confidențialitate din meniul vertical.

Pasul 2

În fila Contul tău fă clic pe Dezactivează contul.

Pasul 3

Citește informațiile privind dezactivarea contului, apoi fă clic pe Dezactivează

Pasul 4

Introdu parola când ți se cere acest lucru și confirmă faptul că vrei să continui, făcând clic pe butonul Dezactivează contul


Dacă ți se face dor de Twitter și au trecut mai puțin de 30 de zile, trebuie doar să te conectezi și să urmezi acești pași pentru a-ți reactiva contul.
 

 

Întrebări frecvente legate de dezactivare

La dezactivarea contului Twitter sunt șterse și mesajele mele directe?

În timpul perioadei de dezactivare de 30 de zile, mesajele tale directe nu vor fi șterse. Atunci când perioada de dezactivare se termină și contul tău este șters, mesajele directe pe care le-ai trimis vor fi, de asemenea, șterse.

Mi-am dezactivat contul, dar de ce continuă să fie reactivat?

Dacă ai autorizat orice aplicații terțe să îți acceseze contul, este posibil să te conectezi indirect din altă aplicație. Deoarece conectarea la Twitter reactivează automat contul tău, asigură-te că revoci accesul aplicației terțe la contul tău Twitter.

Ce se întâmplă dacă nu am parola când încerc să dezactivez contul?

Dacă nu ai la îndemână parola sau primești mesajul că este greșită, poate fi necesar să îți resetezi parola. Încearcă să soliciți un e-mail de resetare a parolei.

Am solicitat un e-mail de resetare a parolei, dar ce se întâmplă dacă pierd accesul la adresa de e-mail pe care am folosit-o pentru a configura contul?

Dacă pierzi accesul la adresa ta de e-mail conectată la contul tău Twitter, va trebui să contactezi furnizorul de servicii de e-mail. Obține ajutor pentru accesul la adresa ta de e-mail. Dezactivarea este o acțiune care trebuie efectuată de către proprietarul confirmat al contului sau la cererea unui proprietar confirmat al contului. Putem dezactiva contul în numele tău doar dacă ne poți contacta de pe adresa de e-mail confirmată (sau dacă ai acces la numărul de telefon verificat asociat cu contul). Dacă ai acces la numărul de telefon verificat asociat cu contul tău, poți solicita o resetare a parolei.

Cum îmi dezactivez contul blocat sau suspendat?

Pentru a dezactiva contul tău suspendat sau blocat, te rugăm să trimiți o solicitare aici. Solicitările pot fi adresate, de asemenea, persoanelor de contact enumerate în secțiunea „Cum ne poți contacta” din Politica noastră de confidențialitate.

De asemenea, poți beneficia de ajutor pentru deblocarea contului tău. Obține mai multe informații privind gestionarea contului tău blocat sau suspendat, inclusiv privind depunerea unei contestații.

Distribuie acest articol