Hjelp med kontoinnbrudd

Hvis du mistenker at noen har brutt seg inn på kontoen din fordi du ikke får logget deg inn med brukernavnet og passordet ditt, bør du utføre disse to trinnene:

1. Be om tilbakestilling av passordet

Be om en e-post fra skjemaet for tilbakestilling av passord. Skriv inn både brukernavnet og e-postadressen, og se om du får en e-post for tilbakestilling på adressen som er tilknyttet X-kontoen.

Hvis du får logget deg inn etter at du har tilbakestilt passordet, bør du undersøke om noen har vært inne på kontoen din, og så sikre kontoen på nytt.

2. Ta kontakt med brukerstøtte hvis du trenger hjelp

Hvis du fremdeles ikke får logget deg inn, kan du kontakte oss ved å sende inn en forespørsel om brukerstøtte. Pass på å bruke e-postadressen som er tilknyttet den skadelidende X-kontoen. Informasjon og instrukser sendes til denne adressen. Når du sender inn forespørselen, tar du med både brukernavnet ditt og datoen da du sist var inne på kontoen.

Her kan du lese hva du kan gjøre hvis du ikke lenger har tilgang til e-postkontoen som er tilknyttet X-kontoen din.