Slik beskytter du Twitter-meldinger og opphever beskyttelsen

Når du registrerer deg på Twitter, kan du velge om alle tweets skal være offentlige, eller du kan beskytte meldingene. Les mer om forskjellen på offentlige og beskyttede tweets.

Slik beskytter du tweets
Trinn 1

På den øverste menyen trykker du på profilbildet ditt, og deretter på Innstillinger og personvern.

Trinn 2

Trykk på Personvern og sikkerhet.

Trinn 3

Under Målgruppe og tagging og ved siden av Beskytt tweetene drar du glideknappen for å slå på funksjonen.

Trinn 1

På den øverste menyen vises et ikon for enten en navigasjonsmeny eller profilen din. Trykk på ikonet som vises, og velg Innstillinger og personvern.

Trinn 2

Trykk på Personvern og sikkerhet.

Trinn 3

Under Målgruppe og tagging og ved siden av Beskytt tweetene merker du av i ruten.

Trinn 1

Klikk eller trykk på ikonet for mer .

Trinn 2
Trinn 3

Gå til Målgruppe og tagging og merk av i ruten ved siden av Beskytt tweetene.

Slik opphever du beskyttelsen av tweets

• På nettet: Fjern merket for Beskytt tweetene. På Twitter for iOS- og Twitter for Android-apper: Dra glidebryteren eller fjern merket for Beskytt tweetene.
  • Før du gjør Twitter-meldinger offentlige, bør du kontrollere om du har forespørsler fra brukere om å bli følgere. Forespørsler du ikke har godtatt, blir ikke godtatt automatisk. Hvis du ikke har godtatt dem, må brukerne sende forespørsel om følging på nytt.
  • Når du opphever beskyttelse av meldinger, oppheves også beskyttelsen av meldinger du tidligere beskyttet.