Rapporter brudd

Denne artikkelen gir en oversikt over hvordan du rapporterer potensielle brudd av Xs regler og vilkår for bruk.

Slik rapporterer du direkte fra en tweet, liste eller profil

Du kan rapportere direkte fra en individuell post, liste eller profil for visse brudd, blant annet nettsøppel, støtende eller skadelig innhold, upassende annonser, selvskading og etterligning. For informasjon om rapportering av andre typer brudd kan du se Slik rapporterer du spesifikke typer brudd nedenfor.

Slik rapporterer du individuelle posts for brudd:

Finn ut hvordan du rapporterer tweets, lister eller direktemeldinger for brudd.

Slik rapporterer du brudd i innhold:

Finn ut hvordan du rapporterer innhold i tweets, og les Xs regler for innhold.

Slik rapporterer du profiler for brudd:

1. Åpne profilen du ønsker å rapportere.
  2. Velg overløpsikonet
  3. Velg Rapporter og velg type problem du ønsker å rapportere.
  4. Hvis du velger De er støtende eller skadelige, vil vi be deg om å oppgi ytterligere informasjon om problemet du rapporterer. Vi kan også be deg om å velge flere tweets fra kontoen du rapporterer, slik at vi har en bedre sammenheng for å evaluere rapporten din.
  5. Vi vil inkludere teksten til tweetene du rapporterte i våre oppfølgings-e-poster og varsler til deg. For å velge å ikke motta denne informasjonen fjerner du merket i boksen ved siden av Oppdateringer om denne rapporten kan vise disse tweetene.
  6. Når du har sendt inn rapporten, gir vi anbefalinger for ytterligere handlinger du kan iverksette for å forbedre din opplevelse med X.

Slik rapporterer du spesifikt innhold i et øyeblikk

Slik rapporterer du brudd i en post i et øyeblikk:

1. Naviger til posten i øyeblikket du vil rapportere.
  2. Klikk eller trykk på -ikonet.
  3. Klikk eller trykk på Rapporter post.
  4. Velg typen problem du ønsker å rapportere til oss.
  5. Når du har sendt inn rapporten, gir vi anbefalinger for handlinger du kan iverksette for å forbedre din opplevelse med X.

Slik rapporterer du øyeblikk for brudd:

Avhengig av hvilken type brudd du rapporterer, er det flere måter du kan rapportere et øyeblikk på. Nedenfor er en liste over typer brudd du kan se:

Når du har identifisert typen brudd du vil rapportere, følger du instruksjonene nedenfor.

1. Velg et av bruddene ovenfor.
  2. Angi nettadressen for øyeblikket du vil rapportere.
  3. Gi oss opptil fem posts i øyeblikket som kan inneholde brudd.
  4. Når du har sendt inn rapporten, gir vi anbefalinger for handlinger du kan iverksette for å forbedre din opplevelse med X.

Slik rapporterer du et X-rom eller en person i et område

Hvis du mener at et rom eller noen i et rom begår brudd på Xs regler og retningslinjer, kan du rapportere dem. Talere og lyttere kan rapportere et område og en konto på et område.

Slik rapporterer du et område for brudd:

1. Mens du er på området, trykker du på overløpsikonet .
  2. Trykk på Rapporter dette området.
  3. Velg typen problem du ønsker å rapportere til oss.
  4. Når du har rapportert området, har du muligheten til å forlate eller bli på området.

Slik rapporterer du en konto for brudd:

1. Mens du befinner deg på området, trykker du på kontoens profilbilde.
  2. Trykk på Rapporter.
  3. Velg typen problem du ønsker å rapportere til oss.
  4. Når du har rapportert kontoen, har du muligheten til å forlate eller bli på området.

Slik rapporterer du et produkt

Hvis du mener at et produkt fra en selger på X begår brudd på retningslinjene for innkjøp, kan du rapportere dem direkte fra din X for iOS- eller Android-app.

Slik rapporterer du et produkt fra en fremheving fra en butikk:

1. Gå til en selgers profil og finn butikkens fremheving.
  2. Velg mer-ikonet  for produktet du ønsker å rapportere.
  3. Velg Rapporter produkt.
  4. Velg brudd på opphavsrett hvis du rapporterer et produkt for problemer med opphavsrett. Du må ta med produkt-ID-en. Du kan også rapportere brudd på opphavsrett her.

Velg Annet brudd dersom du rapporterer et produkt av en annen grunn.

Slik rapporterer du et produkt fra en X-butikk:

1. Fra X-butikken navigerer du til produktet du ønsker å rapportere.
  2. Trykk lenge på produktflisen til rapportproduktknappen vises.
  3. Velg Rapporter produkt.
  4. Velg brudd på opphavsrett hvis du rapporterer et produkt for problemer med opphavsrett. Du må ta med produkt-ID-en. Du kan også rapportere brudd på opphavsrett her.

Velg Annet brudd dersom du rapporterer et produkt av en annen grunn.

Slik rapporterer du spesifikke typer brudd

Informasjonen nedenfor angir hovedtrekkene av hvilke typer brudd du kan rapportere til oss gjennom brukerstøtten.

Merk: Når du rapporterer potensielle brudd på Xs regler og bruksvilkår gjennom hjelpesenteret, kan du bli bedt om å tillate oss å dele deler av rapporten din med tredjeparter, som for eksempel den berørte kontoen.

Slik rapporterer du på vegne av noen andre

Du kan rapportere brudd på vegne av en annen person. Se kategoriene og instruksjonene oppført ovenfor eller kontakt oss for å sende inn rapporten din. Du kan også rapportere direkte fra en post eller profil (se Slik rapporterer du direkte fra en post, liste eller profil ovenfor).