Een Post delen op WhatsApp

Op dit moment testen we het delen van posts op WhatsApp in X voor Android. We weten dat mensen posts delen op andere socialemedia-apps, en we proberen uit te zoeken hoe we het eenvoudiger voor mensen kunnen maken om posts te delen op WhatsApp.

Opmerking: hou er rekening mee dat X-content die wordt gedeeld en ingezonden op WhatsApp mogelijk niet overeenkomt met de huidige toestand van de content op X en is onderworpen aan het beleid en de regels van WhatsApp. Zie het Helpcentrum van WhatsApp voor meer informatie over hun beleid.

Een Tweet delen op WhatsApp
Stap 1

Tik op het delen-icoon  bij een openbare Tweet.
Opmerking: een afgeschermde Tweet kan niet worden gedeeld.

Stap 2

Tik op WhatsApp in het menu Delen.

Stap 3

Als je bent aangemeld bij de WhatsApp-app op je apparaat, wordt de Twitter-app gesloten en wordt de camerafunctie van je WhatsApp-app wordt geopend.

Stap 4

De Tweet die je wil delen wordt een screenshot die je kan delen op WhatsApp.

Stap 5

Je kan de Tweet delen in een bericht aan één persoon of een groep. Vandaar kunnen ze op de URL van het screenshot van de Tweet tikken om naar Twitter te gaan en aan het gesprek deel te nemen.