Tweeten met je stem

Momenteel testen we de mogelijkheid om audioberichten te Tweeten via de Twitter-app voor iOS. Deze functie maakt het makkelijker om onderweg te Tweeten met je stem. Daarnaast hebben we automatische transcriptie toegevoegd om een en ander toegankelijker te maken.

Een gesproken Tweet opnemen
  1. Tik op het icoon Tweet opstellen .
  2. Tik op het icoon stem.
  3. Tik op de rode opnameknop om de opname van je bericht te starten en tik op Gereed als je klaar bent.
  4. Je hebt de mogelijkheid een Tweet-tekst toe te voegen en/of een collectie met meerdere Tweets te starten. De opname van elke afzonderlijke, gesproken Tweet kan maximaal 2 minuten en 20 seconden duren. Als je bericht langer is dan dat, wordt het automatisch opgesplitst tot een collectie van maximaal 25 Tweets.
  5. Als je klaar bent, tik je op Tweet om deze te verzenden.

Let op: Het opnemen van gesproken Tweets is momenteel op Twitter voor iOS beschikbaar. Op dit moment kan je alleen Tweets opnemen als originele Tweets. Het is niet mogelijk met audio te Tweeten in antwoorden of bij Tweet citeren.

Een gesproken Tweet afspelen

Als iemand die jij volgt een gesproken Tweet opneemt, kan je deze met de volgende stappen op je mobiele apparaat of op twitter.com afspelen:

1. Ga naar de gesproken Tweet.

2. Tik/klik op de miniatuurweergave van de gesproken Tweet om het afspelen te starten en te stoppen.

Het weergeven van transcripts van gesproken Tweets

1. Ga naar een gesproken Tweet.
  2. Tik op de miniatuurweergave van de gesproken Tweet.
  3. Een transcript van de gesproken Tweet wordt automatisch op de miniatuurweergave van de gesproken Tweet weergegeven.

1. Ga naar een gesproken Tweet.
  2. Tik op de miniatuurweergave van de gesproken Tweet.
  3. Een transcript van de gesproken Tweet wordt automatisch op de miniatuurweergave van de gesproken Tweet weergegeven.

1. Ga naar een gesproken Tweet.
  2. Tik/klik op CC op de afspeler van de gesproken Tweet.
  3. Een transcript van de gesproken Tweet verschijnt op de miniatuurweergave van de gesproken Tweet.

Meer informatie over gesproken Tweets

• Gesproken Tweets worden gepubliceerd als Tweets met audiobijlagen die kunnen worden afgespeeld. Je huidige profielfoto wordt als statische afbeelding toegevoegd aan je audiobijlage en wordt niet bijgewerkt als je profielfoto wordt bijgewerkt.
  • Als je tikt op de gesproken Tweet van iemand, wordt het audiobericht afgespeeld en wordt de volledige van gesproken Tweets automatisch doorlopen in iOS.
  • Als je in iOS op afspelen tikt, wordt het bericht automatisch geminimaliseerd in een audiodock aan de onderkant van het scherm, zodat je kan blijven luisteren terwijl je door Twitter bladert en wanneer je de app afsluit.