Tweeten met je stem

Momenteel testen we de mogelijkheid om audioberichten te Tweeten via de Twitter-app voor iOS. Zo kan je gemakkelijker Tweeten terwijl je onderweg bent, met je stem.

Een gesproken Tweet opnemen

1. Tik op het icoon Tweet opstellen   .
  2. Tik op het stem icoon
  3. Tik op de rode opnameknop om te beginnen met het opnemen van je bericht en tik op Gereed wanneer je klaar bent.
  4. Je hebt de mogelijkheid een Tweet-tekst toe te voegen en/of een collectie met meerdere Tweets te starten. Je kan maximaal 2 minuten en 20 seconden opnemen voor elke afzonderlijke gesproken Tweet. Als je bericht langer is dan dat, wordt het automatisch opgesplitst tot een collectie van maximaal 25 Tweets.
  5. Als je klaar bent, tik je op Tweeten om de Tweet te verzenden.

Opmerking: Op dit moment kan je alleen Tweets opnemen als originele Tweets. Het is niet mogelijk met audio te Tweeten in antwoorden of om te Retweeten met een reactie.

Meer informatie over gesproken Tweets

• Gesproken Tweets worden gepubliceerd als Tweets met audiobijlagen die mensen kunnen afspelen. Je huidige profielfoto wordt als statische afbeelding toegevoegd aan je audiobijlage en wordt niet bijgewerkt als je profielfoto wordt bijgewerkt.
  • Als je tikt op de gesproken Tweet van iemand, wordt het audiobericht afgespeeld en wordt de volledige van gesproken Tweets automatisch doorlopen in iOS.
  • Als je in iOS op afspelen tikt, wordt het bericht automatisch geminimaliseerd in een audiodock aan de onderkant van het scherm, zodat je kan blijven luisteren terwijl je door Twitter bladert en wanneer je de app afsluit.