Over mediatijdlijnen in profielen

De mediatijdlijn van je profiel geeft de foto's, video's en GIF's weer die je in je posts hebt geüpload. Je kan de profielen van anderen bezoeken om hun mediatijdlijn te bekijken.

Opmerking: het kan zijn dat je jouw foto's of video's die door services van derden worden gehost, niet in je mediatijdlijn of posts ziet. Dat betekent dan dat we de weergave van media via die specifieke service op het moment niet ondersteunen.

De basis van mediatijdlijnen

• Mediatijdlijnen geven de meest recente foto's, video's en GIF's in je posts in chronologische volgorde weer.
  • Video's en GIF's worden automatisch afgespeeld terwijl je door de tijdlijn scrollt. Hier lees je meer over het veranderen van je instellingen voor automatisch afspelen.
  • De foto's in je posts worden niet weergegeven als de post voor 1 januari 2010 is verstuurd.

Hoe vind ik een mediatijdlijn?

• Via twitter.com: ga naar de profielpagina van een account en klik op het tabblad Media bovenaan de tijdlijn met posts.
  • In de X-app voor iOS of Android: ga naar het profiel van een account en tik op Media.

Kan ik media uit mijn mediatijdlijn verwijderen?

Ja, je kan media uit je mediatijdlijn verwijderen door de post met de betreffende foto, video of GIF te verwijderen.

Lees hoe je een post verwijdert:

Als je een post verwijdert met een foto of video die wordt gehost door een service van derden, wordt deze ook uit je mediatijdlijn verwijderd. Als je wil dat de foto of video ook wordt verwijderd uit de service van derden, moet je bij deze service inloggen en de foto of video daar ook verwijderen.

Opmerking: als je de URL van de foto van een ander kopieert in jouw post (een handmatige repost), verschijnt zijn of haar foto in jouw mediatijdlijn. De foto wordt niet weergegeven in je mediatijdlijn als je de officiële knop reposten gebruikt.

Waarom zijn sommige foto's zwart?

Sommige foto's worden tijdelijk zwart weergegeven als de servers van onze contentpartner overbelast zijn.