Over browsers die worden ondersteund door twitter.com

Officieel ondersteunen we op twitter.com versies van de volgende browsers van het afgelopen jaar:

Als je Twitter gebruikt op een oudere versie van de bovenstaande browsers, word je mogelijk doorgestuurd naar een oudere versie van Twitter. Zorg dat je browser en besturingssysteem up-to-date zijn voor een optimale Twitter-ervaring, inclusief de nieuwste functionaliteit en beveiligingsupdates.

Bij de meeste besturingssystemen zijn compatibele browsers inbegrepen:

• Windows 10 - Edge
  • Android - Chrome
  • MacOS/iOS - Safari