Over browsers die worden ondersteund door X.com

Officieel ondersteunen we op X.com versies van de volgende browsers van het afgelopen jaar:

Als je X gebruikt met een oudere versie van een van de bovenstaande browsers, browsers die niet in de lijst staan of een browserextensie die je user-agent wijzigt, kan het zijn dat je niet in staat bent om X te gebruiken. Zorg dat je browser en besturingssysteem up-to-date zijn voor een optimale X-ervaring, inclusief de nieuwste functionaliteit en beveiligingsupdates.

Bij de meeste besturingssystemen zijn compatibele browsers inbegrepen:

• Windows 10 - Edge
  • Android - Chrome
  • MacOS/iOS - Safari