Mensen zoeken op X

Mensen zoeken op naam

Typ de naam of gebruikersnaam van de persoon die je wil zoeken in het zoekvak bovenaan de tijdlijn van je X-startpagina op X.com. In de X-app voor iOS of Android tik je op het tabblad Verkennen  om het zoekvak te openen. Je resultaten worden gefilterd op Populaire onderwerpen, Nieuws, Sport, PlezierEntertainment en meer.

Suggesties van X voor Wie te volgen:

• Wanneer je inlogt bij X.com, verschijnen de suggesties voor Wie te volgen naast de tijdlijn op je Startpagina, het tabblad Meldingen, je profielpagina, de pagina met zoekresultaten en andere plaatsen op X.

Suggesties via e-mail:

• X stuurt je e-mailmeldingen met suggesties voor accounts die je kan volgen.
  • Tip: in je instellingen voor meldingen kan je zelf bepalen wanneer en hoe vaak X je e-mails stuurt.