Personen zoeken op Twitter

Personen zoeken op naam

Typ in het zoekvak bovenaan de tijdlijn van je Twitter-startpagina de naam of gebruikersnaam van de persoon die je wil zoeken. In de Twitter-app voor iOS of Android tik je op het tabblad Verkennen  om het zoekvak te openen. Je kan je resultaten filteren via Top, Meest recent, Personen, Foto's, Video's, Nieuws en Uitzendingen (Periscopes op iOS en Android). Klik of tik op Personen om zoekresultaten op gebruikersnaam te bekijken.

Bladeren door de accountsuggesties van Twitter

Suggesties via het tabblad Verbinden in de Twitter-app voor iOS of Android:

• Gepersonaliseerde accountsuggesties laten je accounts zien waarvan we denken dat je ze wil volgen.
  • Vind mensen die je kent op Twitter door je contacten uit het adresboek van je apparaat te uploaden.

Opmerking: Zie het artikel Over het tabblad Verbinden voor meer informatie over het bladeren door deze suggesties.

De suggesties van Twitter voor Wie te volgen:

• Wanneer je inlogt bij twitter.com, verschijnen de suggesties voor Wie te volgen naast de tijdlijn op je Startpagina, het tabblad Meldingen, je profielpagina, de pagina met zoekresultaten en andere plaatsen op Twitter.
  • Wanneer je een suggestie afwijst (door te klikken op de ernaast), verschijnt er automatisch een nieuwe suggestie.

Suggesties via e-mail:

• Twitter raadt je per e-mail accounts aan die je kan volgen.
  • Tip: in je instellingen voor meldingen kan je zelf bepalen wanneer en hoe vaak Twitter je e-mails stuurt.

Opmerking: Voor meer informatie over de accountsuggesties van Twitter raadpleeg je dit artikel.