Hulp met X.com

Als je fouten ondervindt of problemen hebt met toegang tot X op het web, probeer dan deze tips voor het oplossen van veelvoorkomende problemen.

Problemen met X.com oplossen

Controleer je netwerkverbinding.
Probeer een privébrowser
Update je browser
Log uit van je account.
Wis je cache en cookies
Schakel browser add-ons uit
Trek de toegang van derden tot je account in

Controleer je netwerkverbinding.

Als je twitter.com niet kunt starten, controleer dan je netwerkverbinding.

Als je verbonden bent met een VPN, probeer die dan uit te schakelen. Als het uitschakelen van de VPN je verbindingsprobleem verhelpt, moet je contact opnemen met je VPN-provider voor hulp.

Probeer een privébrowser of ga incognito

Incognito gaan betekent dat je een privébrowservenster gebruikt om op een website te navigeren. Ga naar je browserinstellingen om privé browsen aan te zetten.

Update je browser

Veel problemen kunnen worden opgelost door ervoor te zorgen dat je de meest recente versie van je browser gebruikt. Als je niet zeker weet welke versie je gebruikt, kan deze tool je dat misschien vertellen:  https://www.whatsmybrowser.org/.

Informatie over en downloads van de meest recente versie van je voorkeursbrowser kun je vinden via onderstaande links:

Als een browser-upgrade je probleem niet oplost, kun je ook proberen een alternatieve browser te downloaden via de bovenstaande links.

Is je browser actueel?

Veel problemen kunnen worden opgelost door ervoor te zorgen dat je de meest recente versie van je browser gebruikt. Als je niet zeker weet welke versie je gebruikt, kan deze tool je dat misschien vertellen: https://www.whatsmybrowser.org/.

Informatie over en downloads van de meest recente versie van je voorkeursbrowser kun je vinden via onderstaande links:

Als een browser-upgrade je probleem niet oplost, kun je ook proberen een alternatieve browser te downloaden via de bovenstaande links.

Heb je geprobeerd je cache en cookies te wissen?

Het wissen van de cache en cookies van je browser kan het probleem oplossen. Instructies vind je hier:

Heb je browser add-ons, plug-ins of -extensies geïnstalleerd?

Sommige browserextensies kunnen botsen met acties die op X.com worden uitgevoerd. Probeer alle browser add-ons die je hebt ingeschakeld uit te schakelen (je hoeft ze niet volledig te verwijderen). Dit kan de problemen die je ondervindt oplossen.

Als je daarnaast nog andere software gebruikt, zoals een ad-blocker, raden we je aan deze één voor één uit te schakelen voor het geval onze site op een of andere manier wordt geblokkeerd. Als je merkt dat het probleem is opgelost terwijl een applicatie is uitgeschakeld, kun je vervolgens de problemen oplossen via de instellingen in die software.

Heb je verbindingen van derden met je X-account?

Soms kunnen er problemen ontstaan door verbindingen van derden met je X-account. Ga naar de instellingen van je Apps om verbindingen van derden te bekijken en probeer de toegang in te trekken voor eventuele onnodige apps. Meer informatie over Toegang van derden tot je account intrekken.

Log uit van je account.

Uitloggen uit je account kan helpen om de problemen die je ondervindt op te lossen.

Uitloggen uit je account kan helpen om de problemen die je ondervindt op te lossen. Door uit te loggen uit je account blijft een concept van je Tweet bewaard in het gedeelte Niet-verzonden Tweets van het Tweet-opstelvenster. Je concept vinden:

1. Ga naar X.com
  2. Selecteer het om het post-opstelvenster te openen.
  3. Selecteer Niet-verzonden posts uit de rechterbovenhoek van het opstelvenster.
  4. Selecteer Concepten om je post te vinden.

Wis je cache en cookies

Het wissen van de cache en cookies van je browser kan het probleem oplossen. Instructies vind je hier:

Zet browser add-ons, plug-ins of extensies uit

Sommige browserextensies kunnen botsen met acties die op Twitter.com worden uitgevoerd. Probeer alle browser add-ons die je hebt ingeschakeld uit te schakelen (je hoeft ze niet volledig te verwijderen). Dit kan de problemen die je ondervindt oplossen.

Als je daarnaast nog andere software gebruikt, zoals een ad-blocker, raden we je aan deze één voor één uit te schakelen voor het geval onze site op een of andere manier wordt geblokkeerd. Als je merkt dat het probleem is opgelost terwijl een applicatie is uitgeschakeld, kun je vervolgens de problemen oplossen via de instellingen in die software.

Verbindingen van derden met je Twitter-account intrekken?

Soms kunnen er problemen ontstaan door verbindingen van derden met je Twitter-account. Ga naar de instellingen van je Apps om verbindingen van derden te bekijken en probeer de toegang in te trekken voor eventuele onnodige apps. Meer informatie over Toegang van derden tot je account intrekken.