Hulp met twitter.com

Ervaar je fouten of heb je problemen met de toegang tot Twitter op het internet? Lees hieronder onze tips voor het oplossen van veelvoorkomende problemen.

Is je browser actueel?

Veel problemen kunnen worden opgelost door ervoor te zorgen dat je de meest recente versie van je browser gebruikt. Als je niet zeker weet welke versie je gebruikt, kan deze tool je dat misschien vertellen: https://www.whatsmybrowser.org/.

Informatie over en downloads van de meest recente versie van je voorkeursbrowser kun je vinden via onderstaande links:

Als een browser-upgrade je probleem niet oplost, kun je ook proberen een alternatieve browser te downloaden via de bovenstaande links.

Heb je geprobeerd je cache en cookies te wissen?

Het wissen van de cache en cookies van je browser kan het probleem oplossen. Instructies vind je hier:

Heb je browser add-ons, plug-ins of -extensies geïnstalleerd?

Sommige browserextensies kunnen botsen met acties die op Twitter.com worden uitgevoerd. Probeer alle browser add-ons die je hebt ingeschakeld uit te schakelen (je hoeft ze niet volledig te verwijderen). Dit kan de problemen die je ondervindt oplossen.

Als je daarnaast nog andere software gebruikt, zoals een ad-blocker, raden we je aan deze één voor één uit te schakelen voor het geval onze site op een of andere manier wordt geblokkeerd. Als je merkt dat het probleem is opgelost terwijl een applicatie is uitgeschakeld, kun je vervolgens de problemen oplossen via de instellingen in die software.

Heb je verbindingen van derden met je Twitter-account?

Soms kunnen er problemen ontstaan door verbindingen van derden met je Twitter-account. Ga naar de instellingen van je Apps om verbindingen van derden te bekijken en probeer de toegang in te trekken voor eventuele onnodige apps. Meer informatie over Toegang van derden tot je account intrekken.