Veelgestelde vragen over X voor Android

Is de app beschikbaar voor mijn Android-versie?

• De Twitter-app voor Android is beschikbaar voor telefoons met Android-versie 7.93.4 en hoger. Opmerking: oudere versies van Twitter voor Android worden niet meer ondersteund. Als je wil profiteren van de meest recente Twitter-versie voor Android, download je de laatste versie in de Store of ga je naar twitter.com via je browser.
  • Kindle Fire
  • B&N Nooks

Ik heb meerdere accounts. Kan ik bij alle accounts tegelijk ingelogd zijn?

Ja! Twitter voor Android ondersteunt meerdere accounts. Als je meerdere accounts hebt toegevoegd, tik je op het navigatiemenu-icoon of op je profielicoon in het bovenste menu. Tik vervolgens op de pijl omlaag  in de header om toegang te krijgen tot je andere accounts. Hier vind je meer informatie over het beheren van meerdere Twitter-accounts.

Mijn Tweets zijn afgeschermd. Hoe bekijk ik mijn volgverzoeken?

Je kan volgverzoeken accepteren en weigeren vanuit de app:

1. Ga naar je profielpagina.
  2. Tik op Volgverzoeken in het menu om een lijst met verzoeken te bekijken.
  3. Accepteer het verzoek door op het vinkje te tikken of weiger het verzoek door op X te tikken.

Hoe verwijder ik de app of verplaats ik deze naar mijn SD-kaart?

• Als Twitter voor Android werd geleverd bij je apparaat, kan je deze applicatie niet verwijderen of naar de SD-kaart verplaatsen.
  • Met de optie voor het verplaatsen naar de SD-kaart zou alleen de applicatie zelf (1,89 MB) worden verplaatst, maar niet de gegevens die worden gegenereerd tijdens het gebruik van de app. Bij gebruik vanaf de SD-kaart verliest de app je inloggegevens.

Waarom wordt mijn tijdlijn niet automatisch bijgewerkt wanneer ik de app open?

• De instellingen voor synchronisatie en synchronisatie-interval zorgen ervoor dat je tijdlijn wordt bijgewerkt wanneer de app is geopend of op de achtergrond werkt.
  • Als je de app verlaat en opnieuw opent, hoef je alleen maar omlaag te schuiven om de tijdlijn te vernieuwen.
  • Deze functionaliteit helpt de tijdlijnpositie te behouden wanneer je de app afsluit en weer opent.

Is de donkere modus beschikbaar op Twitter voor Android?

Ja, Twitter voor Android ondersteunt de donkere modus. Deze functionaliteit inschakelen:

1. Tik in het bovenste menu op je profielicoon
  2. Tik op Instellingen en privacy.
  3. Tik op het tabblad Weergave en geluid.
  4. Tik op de schuifregelaar naast Nachtmodus om de functie in te schakelen.
  5. Kies Dimmen of Donker door op je voorkeur te tikken in Donkere modus-instelling.
  6. Als je deze functionaliteit wil uitschakelen, tik je opnieuw op de schuifregelaar naast de optie Donkere modus.

Kan ik de tekengrootte op Twitter voor Android wijzigen?

Ja, je kan de tekengrootte op je Twitter-app voor Android wijzigen via de instellingen van je Android-apparaat. Als je de tekengrootte bijwerkt via je apparaatinstellingen en niet direct de nieuwe grootte ziet, probeer dan je app opnieuw te starten. Opmerking: het is niet meer mogelijk om de tekengrootte rechtstreeks via de Twitter-app voor Android te wijzigen.