Over het tabblad Verbinden

Het tabblad Verbinden brengt mensen samen op Twitter. Deze ervaring biedt een snelle en eenvoudige methode om accounts te ontdekken waarin je geïnteresseerd kan zijn, of om oude vrienden op Twitter te vinden via het adresboek van je apparaat.

Typen suggesties voor het tabblad Verbinden

Gepersonaliseerde accountaanbevelingen:
Dit zijn onze algemene suggesties voor accounts waarvan we denken dat je ze wil volgen.

Aanbevelingen op basis van je adresboek:
Vind mensen die je kent op Twitter door de contacten uit het adresboek van je apparaat te uploaden. Opmerking: alle accounts die je hebt geblokkeerd worden niet weergegeven.

Ontdek nieuwe accounts via de Twitter-apps voor iOS en Android

1. Tik op het tabblad Verkennen  op het icoon Verbinden .
  2. Verken aanbevelingen zoals Nu populair door te vegen door de aanbevolen accounts.
  3. Tik op Meer om verdere aanbevelingen te verkennen.
    1. Tik op het icoon Volgen om een weergegeven accountsuggestie te volgen.
  4. Tik op Vrienden zoeken om je contacten te synchroniseren. Wanneer je jouw contacten synchroniseert, worden de contacten uit het adresboek van je apparaat op regelmatige basis geüpload naar Twitter. Ontdek meer over het uploaden van je contacten.