Over Twitter Blue

We zijn op zoek naar manieren om de Twitter-ervaring naar het volgende niveau te tillen - en Twitter Blue is slechts het begin. Dit opt-in-maandabonnement biedt exclusieve toegang tot premium functies, waarmee je je Twitter-ervaring kunt aanpassen.

We hebben Twitter Blue gelanceerd in de VS, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland. Twitter Blue is in deze regio's beschikbaar voor in-app aankoop op Twitter voor iOS en Android of op twitter.com, via onze betalingspartner Stripe.

Opmerking: Je moet zijn aangemeld bij het Twitter-account waarmee je je abonnement hebt gekocht om toegang te krijgen tot Twitter Blue-functies en mogelijk zijn niet alle functies altijd beschikbaar op alle platformen.

Wat is er nieuw

Veel gestelde vragen

Wat is Twitter Blue?

Twitter Blue is een maandabonnement dat onze loyaalste klanten tegen een klein bedrag exclusieve toegang biedt tot premium functies en app-aanpassingen.

Waar is Twitter Blue beschikbaar voor aankoop?

Momenteel bieden we Twitter Blue voor Twitter voor iOS, Android en het web in de VS, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland.

Opmerking: Twitter Blue biedt nieuwe functies aan abonnees zodra ze beschikbaar zijn, dus sommige functies lanceren mogelijk niet tegelijk op alle mobiele apps of twitter.com.

Waar kan ik me registreren voor Twitter Blue?

Je kan je registreren voor Twitter Blue in het Profielmenu   in je Twitter-app of het Profielmenu op twitter.com.

Hoeveel kost Twitter Blue?

Twitter Blue-abonnementen hebben regionale prijzen en worden maandelijks betaald. Je kunt informatie over prijzen vinden waar je je ook maar registreert voor je abonnement.

1. Ga naar je Profielmenu.
  2. Selecteer Twitter Blue.
  3. De knop Abonneren geeft de prijs per maand weer.

Zijn er terugbetalingen beschikbaar voor Twitter Blue-abonnementen?

Twitter Blue-abonnementen kunnen niet worden terugbetaald, tenzij dit wettelijk is vereist. Dit omvat abonnementen die zijn gekoppeld aan opgeschorte Twitter-accounts of accounts waartoe je om wat voor reden dan ook geen toegang meer hebt. Opzeggingen van abonnementen moeten worden uitgevoerd via het platform waarmee je het abonnement hebt gekocht. Als je bijvoorbeeld je abonnement hebt gekocht op Twitter voor iOS, dan moet je de opzegging uitvoeren op Twitter voor iOS.

Opmerking: Neem rechtstreeks contact op met Apple of Google voor alle terugbetalings- en annuleringsproblemen in verband met de app. Klik de optie Contact met ondersteuning in je Twitter Blue-instellingen voor hulp bij aankopen op twitter.com.

Wat voor functies zijn inbegrepen?

Een actief Twitter Blue-abonnement geeft je toegang tot de premium functies, zoals Tweet ongedaan maken. Deze functies zijn overal beschikbaar waar je het Twitter-account gebruikt waarmee je je abonnement hebt gekocht. Controleer je Twitter Blue-instellingen voor de meest recente lijst wat er beschikbaar is op je apparaat, of leer meer over alle functies die beschikbaar zijn over alle platformen op Over Twitter Blue-functies

Opmerking: We delen Twitter Blue-functies met abonnees zodra ze klaar zijn, dus sommige functies zijn mogelijk niet altijd beschikbaar op alle platformen.

Is speciale ondersteuning een premium functie van Twitter Blue?

Twitter Blue-abonnees ontvangen speciale ondersteuning voor abonnementsproblemen. Dit omvat hulp bij het beheren van een abonnement, toegang tot je account of instellingen en problemen met registratie. Je kan hierbij ook denken aan het oplossen van problemen met speciale functies die alleen beschikbaar zijn voor abonnees.

Krijgen Twitter Blue-abonnees voorkeursbehandeling wat betreft accountondersteuning?

Ons doel is om de beste klantenondersteuning in de branche te bieden. Daarbij willen we iedereen eerlijk en gelijk behandelen. De Twitter-regels zijn evengoed van toepassing op abonnees, en zij ontvangen geen snellere service voor problemen zoals het modereren van content.

Krijgen Twitter Blue-abonnees voorkeursbehandeling wat betreft handhavingsproblemen, zoals opgeschorte accounts?

Wij willen dat Twitter een veilige plek is voor iedereen die wil deelnemen aan het openbare gesprek. Daarom worden problemen en rapporten van abonnees wat betreft het handhaven van beleid nog steeds behandeld door onze bestaande handhavingsteams.

Betekent dit dat de gratis versie van Twitter verdwijnt?

Het gratis Twitter zal niet verdwijnen. Twitter Blue biedt gewoon een opt-in laag voor het aanpassen van je Twitter-ervaring.

Is Twitter Blue reclamevrij?

Nee. Reclame financiert momenteel nog steeds ons vermogen om te innoveren, terwijl we dit nieuwe deel van onze zaken uitbreiden. Twitter Blue bevat wel een functie Reclamevrije artikelen, die abonnees een snel ladende, reclamevrije leeservaring biedt op de websites van uitgevers binnen het Twitter Blue-uitgeversnetwerk. Lees meer over onze functie Reclamevrije artikelen

Waarom is Twitter Blue niet reclamevrij?

Twitter Blue is een volledige opt-in-ervaring en deze initiële functies werden ontworpen voor een specifiek segment van betrokken gebruikers. Ons uiteindelijke doel is om genoeg waarde te bieden via premium functies waarvan mensen vinden dat deze het waard zijn om ervoor te betalen.

Op dit moment zijn er operationele kosten voor het creëren van nog meer lagen voor de Twitter-ervaring. We willen de prijs redelijk houden en verzekeren dat je waarde ziet in de functies die worden geboden. Er kan hier sprake zijn van een leerproces en we houden alle feedback in de gaten.

Kan ik Twitter Blue gratis proberen?

Het spijt ons, maar op dit moment bieden we geen gratis proefversie van Twitter Blue aan.

Meer hulp nodig bij je Twitter Blue-abonnement?

Als je al een Twitter Blue-abonnement hebt en je het antwoord dat je zoekt hier niet kunt vinden, bezoek dan onze Twitter Blue hulp en artikelen voor hoe te doen voor meer informatie. Je kan ook op de hoogte te blijven van de nieuwste updates als je @TwitterBlue volgt.

Hoe kan ik mijn Twitter Blue-abonnement onderbreken of opzeggen?

Als je Twitter Blue wil opzeggen of pauzeren, kan je je abonnement beheren vanuit je Twitter Blue-instellingen. Je Twitter Blue-functies vervallen dan aan het eind van je factureringscyclus.

Opmerking: Opzeggingen van abonnementen moeten worden uitgevoerd via het platform waarmee je het abonnement hebt gekocht. Als je bijvoorbeeld je abonnement hebt gekocht op Twitter voor iOS, dan moet je de opzegging uitvoeren op Twitter voor iOS.