Hulp bij X voor Android

Als je problemen ondervindt met de X-app op je Android-apparaat, bieden deze tips waarschijnlijk uitkomst.

Hulp bij het installeren van de nieuwste X-app voor Android

Controleer de beschikbare ruimte op je apparaat
Wat kun je doen als de ruimte op je apparaat niet het probleem is

Controleer de beschikbare ruimte op je apparaat

Als je problemen ondervindt bij het installeren van de nieuwste Twitter-app voor Android, controleer je eerst hoeveel ruimte er op je telefoon beschikbaar is. Er moet het liefst minimaal 50 MB aan ruimte beschikbaar zijn op je apparaat.

Volg deze instructies om te controleren hoeveel ruimte er beschikbaar is op je apparaat:

1. Tik in het startscherm van je apparaat op het icoon Instellingen.
  2. Ga naar Apparaat en open Opslag.
  3. Als er minder dan 50 MB op je apparaat beschikbaar is, moet je mogelijk andere apps verwijderen om ruimte vrij te maken.
  4. Probeer de app opnieuw te downloaden wanneer er meer ruimte beschikbaar is.

Wat kun je doen als de ruimte op je apparaat niet het probleem is

Als je toch nog problemen ondervindt bij het installeren van de app terwijl je apparaat voldoende vrije ruimte heeft, probeer je het volgende:

1. Annuleer de download in de Google Play Store en start de download opnieuw.
  2. Als het opnieuw starten van de download niet werkt, log je uit bij X. Probeer vervolgens de app opnieuw te downloaden.
  3. Als je de app nog steeds niet kan downloaden, verwijder je de X-app van je apparaat. Wanneer de app is verwijderd, start je de telefoon opnieuw op en installeer je de X-app opnieuw vanuit de Google Play Store.
  4. Als je nog steeds problemen ondervindt, raadpleeg je het Helpcentrum van Google Play voor tips over het oplossen van downloadproblemen.

X voor de Android-app werkt niet

Start je apparaat opnieuw op
Controleer je netwerkverbinding.
Wis je appgegevens
Log uit bij je app en log opnieuw in.
Verwijder/herinstalleer de Twitter-app op je Android-apparaat

Als je problemen hebt met Twitter voor Android, start dan eerst je apparaat opnieuw op

Soms kan je de problemen oplossen door je apparaat uit en vervolgens weer aan te zetten. Als je dit al hebt geprobeerd, maar het heeft niet geholpen, probeer dan onze andere procedures voor probleemoplossing.

Controleer je netwerkverbindingen

Nadat je je apparaat hebt uitgezet, moet je ervoor zorgen dat je een goede gegevensverbinding hebt.

Als je verbinding hebt met een mobiel netwerk en wifi is ingeschakeld, gebruikt je apparaat standaard de wifi-verbinding.

Als je wifi gebruikt om verbinding te maken met de Twitter-app voor Android, kan je een alternatieve wifi-verbinding proberen. Als de ene verbinding werkt en de andere niet, biedt de wifi-verbinding waarschijnlijk geen ondersteuning voor SSL of wordt Twitter geblokkeerd.

Als je verbonden bent met een VPN, probeer die dan uit te schakelen. Als het uitschakelen van de VPN je verbindingsprobleem verhelpt, moet je contact opnemen met je VPN-provider voor hulp.

Wis je appgegevens

Als je de appgegevens wist, helpt dit de app sneller te laten werken en worden veelvoorkomende problemen verholpen. als je de appgegevens wist, worden je account en accountgegevens niet uit de app verwijderd. Je instellingen voor meldingen en synchronisatie worden wel teruggezet op de standaardwaarden.

1. Tik in het startscherm van je apparaat op het icoon Instellingen.
  2. Selecteer Applicaties.
  3. Selecteer de X-app, blader omlaag en tik op Gegevens wissen.
  4. Als je de gegevens hebt gewist maar het probleem zich blijft voordoen, schakel je de telefoon uit en weer in.

Log uit bij je app en log opnieuw in.

Als het wissen van de appgegevens en het uitschakelen en weer inschakelen van de telefoon niet hebben geholpen, kun je proberen bij de app uit te loggen en weer in te loggen. Vergeet niet een back-upcode op te slaan voordat je uitlogt als je inlogverificatie hebt ingeschakeld in je account.

Uitloggen uit je account wist je concepten. Voordat je de onderstaande stappen uitvoert, bewaar je de concepten van Tweets die je wilt bewaren.

Uitloggen bij X voor Android

1. In het bovenste menu zie je een icoon Navigatiemenu of je icoon Profiel. Tik op het icoon dat jij hebt en selecteer Instellingen en privacy.
  2. Tik op Account en dan op Uitloggen. Hiermee wordt je account niet gedeactiveerd. Je account wordt alleen uitgelogd bij de app.
  3. Bevestig dat je het account wil verwijderen door op OK te tikken.

Opnieuw inloggen bij je account

1. Nadat je bij je account bent uitgelogd, kan je het weer toevoegen door de app te openen en op Inloggen te tikken.
  2. Voer je gebruikersnaam en wachtwoord in.
  3. Tik op Inloggen.

Verwijder de Twitter-app op je Android-apparaat en installeer hem opnieuw

Vergeet niet een back-upcode op te slaan voordat je de app verwijdert als je inlogverificatie hebt ingeschakeld in je account.

Uitloggen uit je account wist je concepten.

De Twitter-app voor Android verwijderen:

Opmerking: voordat je de onderstaande stappen uitvoert, bewaar je de concepten van Tweets die je wilt bewaren.

De X-app voor Android verwijderen

1. Druk in het startscherm op de menuknop en selecteer Applicaties.
  2. Selecteer Applicaties beheren.
  3. Selecteer X.
  4. Tik op het icoon Verwijderen bovenaan.
  5. als de X-app voor Android vooraf was geïnstalleerd op je apparaat, kan je deze mogelijk niet volledig verwijderen. Als je de app verwijdert, wordt alleen de meest recente update verwijderd. Wanneer je de nieuwste versie hebt verwijderd, kan je de app opnieuw bijwerken vanuit de app store.

De X-app voor Android installeren

1. Open de Google Play-app of een andere app store waarin de X-app voor Android beschikbaar is.
  2. Zoek naar X voor Android.
  3. Selecteer Downloaden en accepteer de toestemmingen.
  4. Zodra de X-app voor Android is gedownload, open je de app en log je in.

Meldingen en andere problemen

Niet toegestane of ongeldige gebruikersnaam en wachtwoord
Toetsenborden van derden

Niet toegestane of ongeldige gebruikersnaam en wachtwoord

Als Geen toestemming' of Gebruikersnaam en wachtwoord ongeldig wordt weergegeven wanneer je probeert in te loggen, wordt dit waarschijnlijk veroorzaakt door onjuiste tijdzone-instellingen of een verouderde versie van de Twitter-clientapplicatie. Zorg ervoor dat je Twitter-client is bijgewerkt naar de nieuwste versie en dat de instellingen voor datum, tijd en tijdzone automatisch worden bijgewerkt.

1. Druk in het startscherm op de menuknop.
  2. Tik op Instellingen.
  3. Selecteer Datum en tijd.
  4. Controleer of de optie Automatisch instellen is ingeschakeld.

Toetsenborden van derden

Sommige personen ondervinden problemen met toetsenborden van derden op Android-apparaten. Voor de beste Twitter-ervaring moet je het toetsenbord gebruiken dat bij je telefoon of apparaat geleverd werd.