Veelgestelde vragen over PostDeck

Mijn team toegang geven tot TweetDeck

Met TweetDeck kan je toegang verlenen aan je teamleden zonder wachtwoorden te hoeven delen. Lees meer over hoe je je team kunt opzetten en beheren.

Waarom worden mijn kolommen niet geladen?

Als je kolommen niet worden geladen, kan je het beste proberen uit te loggen bij TweetDeck. Als je je vervolgens weer inlogt en je kolommen nog steeds niet worden geladen, kan je ze proberen te verwijderen en opnieuw toe te voegen. Als dat niet helpt, kan je je browser proberen bij te werken naar de nieuwste versie.

Hoe kan ik mijn e-mailadres wijzigen?

Lees meer over het wijzigen van je e-mailadres.

Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

Lees meer over het wijzigen of herstellen van een verloren of vergeten wachtwoord.

Hoe verwijder ik mijn account?

Lees meer over het deactiveren van je Twitter-account.

Hoe kan ik een privébericht plannen?

TweetDeck ondersteunt geen geplande privéberichten.

Waarom zie ik Tweets van een account dat ik heb geblokkeerd of genegeerd in de zoekresultaten op TweetDeck?

Als je een account op Twitter of TweetDeck blokkeert of negeert, wordt dit account of hun Tweets niet verwijderd uit openbare zoekopdrachten op TweetDeck.

Zijn je TweetDeck-kolommen, verbonden accounts of instellingen verdwenen?

Controleer of je met het juiste Twitter-account bent ingelogd bij TweetDeck. Je kan controleren bij welk account je bent ingelogd door te klikken op het tandwielicoon . Als het weergegeven account het juiste is, kan je de pagina proberen te vernieuwen.

Hoe zorg ik ervoor dat GIF's niet automatisch worden afgespeeld?

1. Klik op het tandwielicoon  in de navigatiebalk en selecteer Instellingen.
  2. Klik op het tabblad Algemeen op de schuifregelaar naast GIF's automatisch afspelen om deze instelling uit te schakelen. Als automatisch afspelen is uitgeschakeld, moet je op het afspeelicoon  bij elke GIF klikken om de animatie te bekijken.
  3. Klik op Gereed om je wijzigingen op te slaan.

Heb je nog steeds problemen met TweetDeck?

Neem contact op met de ondersteuning voor hulp met de TweetDeck-app. We vragen je om de relevante informatie te verzamelen om ons te helpen deze problemen op te lossen. Als je een van de bovenstaande of andere problemen ervaart, is het handig om een aantal gegevens paraat te hebben, zoals:

De versie te vinden die je gebruikt:

1. Klik op het tandwielicoon  in de navigatiebalk en selecteer Instellingen.
  2. Op het tabblad Algemeen zie je de huidige versie.

Hoe kan ik feedback geven en problemen melden?

We horen graag je feedback over TweetDeck en eventuele fouten of problemen waar je tegenaan loopt. Klik hier om een probleem te melden of feedback te geven.

Probeer het probleem in Chrome of Safari te reproduceren wanneer je dit wil melden. Dit zal ons helpen het probleem te identificeren en op te lossen.

Chrome:

1. Ga naar Meer hulpprogramma's > Hulpprogramma's voor ontwikkelaars > Javascript-console. Je ziet vervolgens een scherm met veel informatie en onderin het scherm een knipperende cursor.
  2. Plak de volgende tekst bij de cursor: copy(JSON.stringify(TD.storage.store.jsonDump()))
  3. Druk op Enter om informatie te kopiëren die je naar ons kan versturen als wij erom vragen.

Safari:

1. Ga naar Ontwikkel > Toon Web Inspector. Zorg ervoor dat het tabblad Scripts is geselecteerd.
  2. Schakel foutopsporing in (alleen voor deze sessie)
  3. Onderin de inspector open je met het tweede icoon de console. Als je omlaag scrollt, zie je een knipperende cursor.
  4. Plak de volgende tekst bij de cursor: copy(JSON.stringify(TD.storage.store.jsonDump()))
  5. Druk op Enter om informatie te kopiëren die je naar ons kan versturen als wij erom vragen.