Gegevens identificeren van een post, Moment, Lijst, X Space, Community of X Shop

Elke post, Lijst, Space, Community en elk Moment heeft een eigen URL, die je met vrienden kan delen. Elke X Shop heeft een productsleutel voor het geval je ooit namaakgoederen moet rapporteren. Daarnaast heeft elk product een specifieke ID.

De URL van een Tweet opzoeken
Stap 1

Ga naar de Tweet waarvan je de URL wil kopiëren.

Stap 2

Tik op het pictogram Delen

Stap 3

Tik op Tweet delen via.

Stap 4

Selecteer Tweet-URL kopiëren. De URL wordt nu naar het klembord gekopieerd.

Stap 1

Ga naar de Tweet waarvan je de URL wil kopiëren.

Stap 2

Tik op het pictogram Delen

Stap 3

Selecteer Tweet-URL kopiëren. De URL wordt nu naar het klembord gekopieerd.

Stap 1

Ga naar de Tweet waarvan je de URL wil kopiëren.

Stap 2

Klik binnen de Tweet op het pictogram .

Stap 3

Selecteer in het pop-upmenu Tweet-URL kopiëren. De URL wordt nu naar het klembord gekopieerd.

Wanneer je de permanente link van een post kopieert, zie je het volgende:

• de exacte datum en de tijd waarop de post is geplaatst;
  • het aantal vind-ik-leuks en Reposts van de post.

De URL van een Moment opzoeken

• In de X-app voor iOS of Android: tik op het pictogram Delen ( in iOS,  in Android en dan op Dit Moment posten om de post-URL te zien in het opstelvenster voor posts. In het pop-upmenu dat nu verschijnt, heb je ook de optie om de URL-link te kopiëren.
  • Op het web: klik op het Moment. De bijbehorende URL verschijnt in de adresbalk van je webbrowser, of open het menu rechtsboven het Moment en klik op URL hiernaartoe kopiëren.
De URL van een Moment opzoeken

Tik op het pictogram \'Delen\'  in iOS en tik dan op Dit Moment tweeten om de Tweet-URL te zien in het opstelvenster voor Tweets. In het menu dat nu verschijnt, heb je ook de optie om de URL-link te kopiëren.

Tik op het pictogram \'Delen\'  en tik dan op Dit Moment tweeten om de Tweet-URL te zien in het opstelvenster voor Tweets. In het menu dat nu verschijnt, heb je ook de optie om de URL-link te kopiëren.

Klik op het Moment. De bijbehorende URL verschijnt in de adresbalk van je webbrowser.

De URL van een Lijst opzoeken

1. Ga naar de Lijst waarvan je de URL wil kopiëren.

2. Klik op het pictogram Delen bovenaan de Lijst.

3. Selecteer in het pop-upmenu Lijst-URL kopiëren. De URL wordt nu naar het klembord gekopieerd.
De URL van een Space opzoeken

Tik op het pictogram \'Delen\' en tik vervolgens op \'Link kopiëren\'. De URL wordt nu naar het klembord gekopieerd.

Tik op het pictogram \'Delen\' en tik vervolgens op \'Link kopiëren\'. De URL wordt nu naar het klembord gekopieerd.

De URL van een Community opzoeken
Stap 1

Ga naar de Community waarvan je de URL wil kopiëren.

Stap 2

Tik op het pictogram  naast de knop Aangemeld/Deelnemen.

Stap 3

Selecteer Link kopiëren.

Let op: momenteel kan er alleen op het web en iOS worden gezocht naar de URL van een Community.

Stap 1

Ga naar de Community waarvan je de URL wil kopiëren.

Stap 2

Kopieer de URL vanuit het browservenster.

Opmerking: momenteel kan er alleen op internet en iOS worden gezocht naar de URL van een Community.

Een product-ID zoeken

Als je problemen wil rapporteren aangaande intellectueel-eigendomsrechten in X Shopping, heb je mogelijk een specifieke product-ID nodig, ook wel productsleutel genoemd. Je vindt die door de onderstaande stappen te volgen:

Stap 1

Ga naar het product.

Stap 2

Klik op Rapporteren in de rechterbovenhoek van het product. Als deze optie niet beschikbaar is in de rechterbovenhoek, druk dan lang op het product.

Stap 3

Selecteer Schending van intellectueel eigendom.