Een link naar een Tweet of Moment toevoegen

Wist je dat je een link naar een Tweet of een Moment kan toevoegen, net zoals je dat met een link naar een webpagina doet? Elke Tweet en elk Moment heeft een eigen URL, die je als bladwijzer kan instellen of met vrienden kan delen.

Instructies bekijken voor:
  • See iOS instructions
  • See Android Instructions
  • See desktop instructions

De URL van een Tweet opzoeken

1. Ga naar de Tweet waarvan je de URL wil kopiëren.
  2. Tik op het icoon  bovenaan de Tweet.
  3. Tik op Deel Tweet via.
  4. Selecteer Kopieer Tweet-URL. De URL wordt nu naar het klembord gekopieerd.

De URL van een Tweet opzoeken

1. Ga naar de Tweet waarvan je de URL wil kopiëren.
  2. Tik op het icoon  bovenaan de Tweet.
  3. Selecteer Tweet-URL kopiëren. De URL wordt nu naar het klembord gekopieerd.

De URL van een Tweet opzoeken

1. Ga naar de Tweet waarvan je de URL wil kopiëren.
  2. Klik binnen de Tweet op het icoon
  3. Selecteer in het pop-upmenu Tweet-URL kopiëren. De URL wordt nu naar het klembord gekopieerd.

Wanneer je de permanente link van een Tweet kopieert, zie je het volgende:

• De datum en de tijd waarop de Tweet is geplaatst.
  • Het aantal Retweets en hoe vaak de Tweet als vind-ik-leuk is gemarkeerd.

De URL van een Moment opzoeken

• In de Twitter-app voor iOS of Android: tik op het deelicoon (  in iOS,  in Android) en dan op Dit Moment tweeten om de Tweet-URL te zien in het opstelvenster voor Tweets. In het menu dat nu verschijnt, heb je ook de optie om de URL-link te kopiëren.
  • Op internet: klik op het Moment. De bijbehorende URL verschijnt in de adresbalk van je webbrowser.
Instructies bekijken voor:
  • See iOS instructions
  • See Android Instructions
  • See desktop instructions

De URL van een Moment opzoeken

Tik op het deelicoon   in iOS en tik dan op Tweet dit Moment om de Tweet-URL te zien in het opstelvenster voor Tweets. In het menu dat nu verschijnt, heb je ook de optie om de URL-link te kopiëren.

De URL van een Moment opzoeken

Tik op het deelicoon  en tik dan op Dit Moment tweeten om de Tweet-URL te zien in het opstelvenster voor Tweets. In het menu dat nu verschijnt, heb je ook de optie om de URL-link te kopiëren.

De URL van een Moment opzoeken

Klik op het Moment. De bijbehorende URL verschijnt in de adresbalk van je webbrowser.