Een link naar een Tweet, Moment, Lijst, Twitter Space of Community toevoegen door middel van een URL

Elke Tweet, Moment, Lijst, Space en Community heeft een eigen URL, die je met vrienden kan delen.

De URL van een Tweet opzoeken
Stap 1

Ga naar de Tweet waarvan je de URL wil kopiëren.

Stap 2

Tik op het delen-icoon

Stap 3

Tik op Tweet delen via.

Stap 4

Selecteer Tweet-URL kopiëren. De URL wordt nu naar het klembord gekopieerd.

Stap 1

Ga naar de Tweet waarvan je de URL wil kopiëren.

Stap 2

Tik op het delen-icoon

Stap 3

Selecteer Tweet-URL kopiëren. De URL wordt nu naar het klembord gekopieerd.

Stap 1

Ga naar de Tweet waarvan je de URL wil kopiëren.

Stap 2

Klik binnen de Tweet op het icoon .

Stap 3

Selecteer in het pop-upmenu Tweet-URL kopiëren. De URL wordt nu naar het klembord gekopieerd.

Wanneer je de permanente link van een Tweet kopieert, zie je het volgende:

• De datum en de tijd waarop de Tweet is geplaatst.
  • Het aantal favorieten en Retweets van de Tweet.

De URL van een Moment opzoeken

• In de Twitter-app voor iOS of Android: tik op het deelicoon ( in iOS,  in Android) en dan op Dit Moment tweeten om de Tweet-URL te zien in het opstelvenster voor Tweets. In het menu dat nu verschijnt, heb je ook de optie om de URL-link te kopiëren.
  • Op internet: Klik op het Moment. De bijbehorende URL verschijnt in de adresbalk van je webbrowser, of open het menu rechtsboven het Moment en klik op Kopieer URL hiernaartoe.
De URL van een Moment opzoeken

Tik op het delen-icoon  in iOS en tik dan op Dit Moment Tweeten om de Tweet-URL te zien in het opstelvenster voor Tweets. In het menu dat nu verschijnt, heb je ook de optie om de URL-link te kopiëren.

Tik op het delen-icoon  en tik dan op Dit Moment Tweeten om de Tweet-URL te zien in het opstelvenster voor Tweets. In het menu dat nu verschijnt, heb je ook de optie om de URL-link te kopiëren.

Klik op het Moment. De bijbehorende URL verschijnt in de adresbalk van je webbrowser.

De URL van een Lijst opzoeken

1. Ga naar de Lijst waarvan je de URL wil kopiëren.

2. Klik op het icoon Delen bovenaan de Lijst.

3. Selecteer in het pop-upmenu Lijst-URL kopiëren. De URL wordt nu naar het klembord gekopieerd.
De URL van een Space opzoeken

Tik op het Delen-icoon  en tik vervolgens op Link kopiëren. De URL wordt nu naar het klembord gekopieerd.

Tik op het Delen-icoon  en tik vervolgens op Link kopiëren. De URL wordt nu naar het klembord gekopieerd.

De URL van een Community opzoeken
Stap 1

Ga naar de Community waarvan je de URL wil.

Stap 2

Tik op het icoon   naast de knop Aangemeld/Deelnemen.

Stap 3

Selecteer Link kopiëren.

Opmerking: op het ogenblik kan er alleen op internet en iOS worden gezocht naar de URL van een community.

Stap 1

Ga naar de Community waarvan je de URL wil.

Stap 2

Kopieer de URL vanuit het browservenster.

Opmerking: op het ogenblik kan er alleen op internet en iOS worden gezocht naar de URL van een community.