Een link naar een Tweet, Moment of Lijst toevoegen

Elke Tweet en elk Moment heeft een eigen URL, die je als bladwijzer kan instellen of met vrienden kan delen.

Instructies bekijken voor:

De URL van een Tweet opzoeken

1. Ga naar de Tweet waarvan je de URL wil kopiëren.
  2. Tik op het deelicoon  .
  3. Tik op Deel Tweet via.
  4. Selecteer Kopieer Tweet-URL. De URL wordt nu naar het klembord gekopieerd.

De URL van een Tweet opzoeken

1. Ga naar de Tweet waarvan je de URL wil kopiëren.
  2. Tik op het deelicoon .
  3. Selecteer Tweet-URL kopiëren. De URL wordt nu naar het klembord gekopieerd.

De URL van een Tweet opzoeken

1. Ga naar de Tweet waarvan je de URL wil kopiëren.
  2. Klik binnen de Tweet op het icoon  .
  3. Selecteer in het pop-upmenu Tweet-URL kopiëren. De URL wordt nu naar het klembord gekopieerd.

Wanneer je de permanente link van een Tweet kopieert, zie je het volgende:

• De datum en de tijd waarop de Tweet is geplaatst.
  • Het aantal favorieten en Retweets van de Tweet.

De URL van een Moment opzoeken

• In de Twitter-app voor iOS of Android: tik op het deelicoon (  in iOS,  in Android) en dan op Dit Moment tweeten om de Tweet-URL te zien in het opstelvenster voor Tweets. In het menu dat nu verschijnt, heb je ook de optie om de URL-link te kopiëren.
  • Op internet: Klik op het Moment. De bijbehorende URL verschijnt in de adresbalk van je webbrowser, of open het menu rechtsboven het Moment en klik op Kopieer URL hiernaartoe.
Instructies bekijken voor:

De URL van een Moment opzoeken

Tik op het deelicoon   in iOS en tik dan op Tweet dit Moment om de Tweet-URL te zien in het opstelvenster voor Tweets. In het menu dat nu verschijnt, heb je ook de optie om de URL-link te kopiëren.

De URL van een Moment opzoeken

Tik op het deelicoon  en tik dan op Dit Moment tweeten om de Tweet-URL te zien in het opstelvenster voor Tweets. In het menu dat nu verschijnt, heb je ook de optie om de URL-link te kopiëren.

De URL van een Moment opzoeken

Klik op het Moment. De bijbehorende URL verschijnt in de adresbalk van je webbrowser.

De URL van een Lijst opzoeken

1. Ga naar de Lijst waarvan je de URL wil kopiëren.

2. Klik op het icoon Delen bovenaan de Lijst.

3. Selecteer in het pop-upmenu Lijst-URL kopiëren. De URL wordt nu naar het klembord gekopieerd.