Een link naar een Tweet, Moment, Lijst of Twitter Space toevoegen

Elke Tweet, Moment, Lijst en Space heeft een eigen URL, die je met vrienden kan delen.

De URL van een Tweet opzoeken
Step 1

Ga naar de Tweet waarvan je de URL wil kopiëren.

Step 2

Tik op het delen-icoon

Step 3

Tik op Tweet delen via.

Step 4

Selecteer Tweet-URL kopiëren. De URL wordt nu naar het klembord gekopieerd.

Step 1

Ga naar de Tweet waarvan je de URL wil kopiëren.

Step 2

Tik op het delen-icoon

Step 3

Selecteer Tweet-URL kopiëren. De URL wordt nu naar het klembord gekopieerd.

Step 1

Ga naar de Tweet waarvan je de URL wil kopiëren.

Step 2

Klik binnen de Tweet op het icoon .

Step 3

Selecteer in het pop-upmenu Tweet-URL kopiëren. De URL wordt nu naar het klembord gekopieerd.

Wanneer je de permanente link van een Tweet kopieert, zie je het volgende:

• De datum en de tijd waarop de Tweet is geplaatst.
  • Het aantal favorieten en Retweets van de Tweet.

De URL van een Moment opzoeken

• In de Twitter-app voor iOS of Android: tik op het deelicoon ( in iOS,  in Android) en dan op Dit Moment tweeten om de Tweet-URL te zien in het opstelvenster voor Tweets. In het menu dat nu verschijnt, heb je ook de optie om de URL-link te kopiëren.
  • Op internet: Klik op het Moment. De bijbehorende URL verschijnt in de adresbalk van je webbrowser, of open het menu rechtsboven het Moment en klik op Kopieer URL hiernaartoe.
De URL van een Moment opzoeken

Tik op het delen-icoon  in iOS en tik dan op Dit Moment Tweeten om de Tweet-URL te zien in het opstelvenster voor Tweets. In het menu dat nu verschijnt, heb je ook de optie om de URL-link te kopiëren.

Tik op het delen-icoon  en tik dan op Dit Moment Tweeten om de Tweet-URL te zien in het opstelvenster voor Tweets. In het menu dat nu verschijnt, heb je ook de optie om de URL-link te kopiëren.

Klik op het Moment. De bijbehorende URL verschijnt in de adresbalk van je webbrowser.

De URL van een Lijst opzoeken

1. Ga naar de Lijst waarvan je de URL wil kopiëren.

2. Klik op het icoon Delen bovenaan de Lijst.

3. Selecteer in het pop-upmenu Lijst-URL kopiëren. De URL wordt nu naar het klembord gekopieerd.

De URL van een Space opzoeken

In de Twitter-app voor iOS of de Twitter-app voor Android: Tik op het delen-icoon ( in iOS,  in Android) en tik vervolgens op Link kopiëren. De URL wordt nu naar het klembord gekopieerd.