Over Tweetvertalingen

Met Tweetvertalingen kan je kiezen of je een vertaling van een Tweet wil zien, zodat je geen enkele update op Twitter meer mist.

Tweetvertalingen bekijken

1. Als er een vertaling voor een Tweet beschikbaar is, wordt direct onder de tekst van de Tweet het bericht Tweet vertalen weergegeven.
  2. Als je de link ziet, klik of tik je op de link om de Tweet uit te vouwen.
  3. Er wordt nu een vertaling van de tekst weergegeven onder de oorspronkelijke Tweet.

Opmerking: Tweetvertalingen zijn beschikbaar op twitter.com, in Twitter voor iOS, Twitter voor Android, op mobile.twitter.com, in Twitter Lite, Twitter voor Windows en op TweetDeck. Voor meer informatie over de vertaalservice van Google, lees je hun disclaimer.