Over Postvertalingen

Met postvertalingen kan je kiezen of je een vertaling van een post wil zien, zodat je geen enkele update op X meer mist.

Tweetvertalingen bekijken
  1. Als er een vertaling voor een post beschikbaar is, wordt direct onder de tekst van de post het bericht post vertalen weergegeven.
  2. Als je de link ziet, klik of tik je op de link om de post uit te vouwen.
  3. Er wordt nu een vertaling van de tekst weergegeven onder de oorspronkelijke post.

Opmerking: postvertalingen zijn beschikbaar op X.com, in X voor iOS, X voor Android, op mobile.X.com, in X Lite, X voor Windows en op postDeck. Voor meer informatie over de vertaalservice van Google, lees je hun disclaimer.