Hulp bij Supervolgers

Supervolgers gaat over het steunen van de stemmen op Twitter waar je het meest om geeft. Met je betaalde, maandelijkse abonnement op Supervolgers heb je toegang tot bonuscontent en extraatjes die specifiek zijn voor elke persoon die je supervolgt. Je ziet ook badges op al je antwoorden op zijn/haar Tweets.

Hulp bij abonnement

Waar kan ik mijn bonuscontent van Supervolgers vinden?

Hoe stel ik meldingen in voor bonuscontent van Supervolgers?

Waar vind ik mijn Supervolgersbadge en wie ziet hem nog meer?

Als ik meer dan één persoon volg, krijg ik dan meerdere badges?

Wie ziet Supervolgersgesprekken en -antwoorden?

Kan ik Supervolgers-Tweets delen?

Ik heb de verkeerde persoon gesupervolgd, kan ik mijn abonnement overdragen?

Hoe kan ik mijn Supervolgersabonnement opzeggen?

Wat moet ik doen als ik mijn abonnement heb opgezegd, maar me opnieuw wil inschrijven?

Zie ik mijn abonnement op Supervolgers van al mijn accounts, als ik meer dan één Twitter-account heb?

Hulp bij facturering en betaling

Wat gebeurt er als mijn abonnementsbetaling niet doorgaat?

Waarom werd mijn betaling niet verwerkt?

Hoe factureer je mij voor mijn Supervolgersabonnement?

Kan ik de factureringsdatum van mijn abonnement wijzigen?

Problemen met content, foutmeldingen en bugs

Waarom heb ik geen toegang tot de content van mijn Supervolgersabonnement?

Ik heb een Supervolgersabonnement gekocht van iemand die geen content voor Supervolgers maakt, wat moet ik doen?

Aankopen vanaf dit apparaat zijn uitgeschakeld

Aankoop kan niet worden voltooid

Kan geen verbinding maken met de App Store

Hoe kan ik een bug rapporteren?

Hulp bij opgeschort account

Mijn account is opgeschort, hoe kan ik mijn Supervolgersabonnement beheren?

De persoon die ik supervolg heeft zijn account laten opschorten, wat moet ik doen?

De persoon die ik supervolg, heeft mijn account geblokkeerd. Wordt mijn abonnement hierdoor geannuleerd?

Hulp bij abonnement

Waar kan ik mijn bonuscontent van Supervolgers vinden?

Wanneer iemand die je supervolgt bonus-Tweets post voor zijn/haar supervolgers, verschijnt dat op je Startpaginatijdlijn. De content verschijnt ook op zijn/haar profiel onder het tabblad Supervolgers-Tweets, waar alle Supervolgers-Tweets die hij/zij heeft gepost op één plaats te zien zijn.

Hoe stel ik meldingen in voor bonuscontent van Supervolgers?

Supervolgers op Twitter voor iOS kunnen meldingen instellen, zodat ze een melding krijgen als de mensen die ze Supervolgen exclusieve content Tweeten. Deze meldingen van Twitter voor iOS instellen:

1. Navigeer naar het profiel van de persoon die je wilt Supervolgen.

2. Tik op de Supervolgen knop op hun profiel.

3. De accountmelding sectie laat alle meldingsopties zien. Tik Alleen Supervolgers-Tweets en op andere meldingen die je wilt activeren.

4. Je ontvangt nu meldingen als de persoon die je supervolgt exclusieve Supervolgerscontent plaatst.

Waar vind ik mijn Supervolgersbadge, en wie ziet hem nog meer?

Nadat je een Supervolgersabonnement hebt gekocht, verschijnt er een 'Supervolger'-badge naast je naam op al je antwoorden op Tweets van de persoon die je supervolgt. Als je iemand supervolgt, verschijnt er een openbare "Supervolgers"-badge naast je naam telkens wanneer je op één van zijn/haar Tweets antwoordt.

Als je Twitter voor iOS gebruikt, kan je in je abonnementsinstellingen wijzigen wie je badge kan zien door de Supervolger knop te selecteren op elk van de profielen van de maker die je supervolgt. Als het is uitgeschakeld wordt de badge op je antwoorden op de openbare Tweets van de maker voor iedereen verborgen, behalve voor de maker. Je antwoorden op de Supervolgers-Tweets van de maker krijgen nog steeds een badge en de maker en zijn Supervolgers zullen de badge kunnen zien. We werken nog aan deze instelling voor Android.

Als ik meer dan één persoon supervolg, krijg ik dan meerdere badges?

Een enkele "Supervolgers"-badge verschijnt bij je naam op je antwoorden op Tweets van de mensen die je supervolgt. Deze badge is niet specifiek voor een bepaald abonnement, en je zult niet meerdere badges zien.

Wie ziet Supervolgersgesprekken en -antwoorden?

Supervolgers-Tweets en antwoorden daarop worden alleen gezien door andere mensen die hetzelfde account Supervolgen. Niet-abonnees kunnen Supervolgers-Tweets of -antwoorden niet zien.

Waar kan ik mijn Supervolgers-Tweets vinden?

Als Supervolger kun je Tweets van Supervolgers Retweeten en citeren. Alleen andere Supervolgers zien Retweets, gedeelde links of Privéberichten van Tweets van Supervolgers. Niet-abonnees zien alleen je reactie in een citaat-Tweet, maar krijgen de instructie de maker te supervolgen om de Supervolgers-Tweet te zien.

Ik heb de verkeerde persoon gesupervolgd, kan ik mijn abonnement overdragen?

Als je je op de verkeerde persoon hebt geabonneerd, moet je je abonnement opzeggen, en je dan op het juiste profiel abonneren. Twitter-abonnementen worden niet terugbetaald, tenzij de wet dit voorschrijft, ook abonnementen die per vergissing gekocht zijn worden niet terugbetaald.

Hoe zeg ik mijn Supervolgersabonnement op?

Als je de app verwijdert is dit geen opzegging van je abonnement, want alle opzeggingen moeten via het platform waarmee je het abonnement hebt gekocht worden uitgevoerd. Als je bijvoorbeeld jouw abonnement op Twitter voor iOS hebt gekocht, moet je jouw opzegging uitvoeren op Twitter voor iOS of via Apple Support. Aankopen op Android-apparaten moeten worden uitgevoerd op je Android-apparaat of door contact op te nemen met Google Support. Mensen die in de EU of het Verenigd Koninkrijk wonen vinden de opzeggingsinstructies van Apple of Google, het bijbehorende restitutiebeleid en een standaard opzeggingsformulier voor de App Store hier en voor Google Play here.

Door automatisch vernieuwen in het aankoopplatform voor apps uit te schakelen, voorkom je de facturering voor de volgende betaalperiode en schrijf jij je ook uit, maar hiermee wordt je aankoop niet terugbetaald. Je toegang tot bonuscontent van de persoon die je gesupervolgd hebt vervalt aan het einde van de factureringscyclus

Wat moet ik doen als ik mijn abonnement heb opgezegd, maar me opnieuw wil inschrijven?

Als je een Supervolgersabonnement opzegt en dan besluit je opnieuw in te schrijven op hetzelfde Supervolgersprofiel, herhaal je gewoon het oorspronkelijke inschrijvingsproces. Als je je opnieuw inschrijft en iemand supervolgt tijdens dezelfde factureringsperiode waarin je je afmeldde, krijg je geen nieuwe rekening.

Zie ik mijn abonnement op Supervolgers van al mijn accounts, als ik meer dan één Twitter-account heb?

Je Apple-ID of Google-account, afhankelijk van wat van toepassing is, is beperkt tot een enkele aankoop van een bepaald abonnement, dus je kunt je maar via een van je Twitter-accounts abonneren op een bepaald abonnement op Supervolgers en daar bonuscontent van zien.

Hulp bij facturering en betaling

Wat gebeurt er als mijn abonnementsbetaling niet doorgaat?

Wanneer de betalingsprovider je eerste abonnementsaankoop, en/of maandelijkse verlenging verwerkt, probeert deze de transactie tot 3 keer toe te voltooien.

Waarom werd mijn betaling niet verwerkt?

Als je denkt dat je voldoende geld hebt om je transactie te voltooien, maar toch nog problemen ondervindt, bekijk dan de onderstaande lijst om enkele redenen te zien waarom je transactie geweigerd kan worden:

• Heb je de juiste creditcardgegevens ingevuld?
  • Heb je het juiste adres en/of postcode ingevuld?
  • Heb je de dagelijkse limiet bereikt die Twitter op je account heeft ingesteld (limieten worden dagelijks opnieuw ingesteld)?
  • Beperkt de verstrekker van je card internettransacties? Zo ja, neem dan contact op met je bank of creditcardverstrekker?
  • Heb je een proxy of VPN gebruikt om op Twitter te komen? Je bank kan een IP-verificatiesysteem hebben dat je aankopen kan beperken. Neem contact op met je bank om te zien waarom je card geweigerd werd.
  • Heb je automatisch vernieuwen voor je abonnement uitgezet?

Zijn er nog steeds problemen? Vraag meer hulp met behulp van dit formulier.

Hoe factureer je mij voor mijn Supervolgersabonnement?

Abonnementen op Supervolgers worden via de App Store voor iOS en Google Play voor Android elke maand op of rond dezelfde datum gefactureerd. Voor aankopen in de Google Play Store voor Android kunnen abonnementsverlengingen 24 uur voor het begin van elke abonnementsperiode ingaan.

Dezelfde betalingsmethode die je gebruikte om het abonnement te kopen wordt gebruikt wanneer je abonnement vernieuwd wordt. Je kunt wijzigingen in de facturering van je abonnement beheren door contact op te nemen met de App Store voor iOS-aankopen en met Google voor Android-aankopen.

Kan ik de factureringsdatum van mijn abonnement wijzigen?

Je abonnement op Supervolgers wordt automatisch elke maand op of rond dezelfde datum vernieuwd. Als je de factureringsdatum moet veranderen neem je contact op met de App Store voor aankopen gedaan op iOS en met Google voor aankopen op Android.

Problemen met content, foutmeldingen en bugs

Waarom heb ik geen toegang tot de content van mijn Supervolgersabonnement?

Het kan een paar minuten duren voor je Supervolgersabonnement beschikbaar is. Als je problemen blijft houden, annuleer dan je abonnement, meld je aan bij je account en schrijf je opnieuw in. Er wordt niet meer gefactureerd en dit zou je abonnement moeten activeren.

Ik heb een Supervolgersabonnement gekocht van iemand die geen content voor Supervolgers maakt, wat moet ik doen?

Supervolgersabonnementen zijn bedoeld om je favoriete stemmen op Twitter te steunen. De bonuscontent die mensen aanbieden is de volledige verantwoordelijkheid van de mensen die Supervolgersabonnementen aanbieden. Als de persoon die je steunt niet de voordelen biedt die op de Supervolgersvoorbeeldpagina staan, dan raden we aan rechtstreeks contact met hem/haar op te nemen. Als dat niet helpt, ga dan naar de abonnementenbeheerspagina in de App Store of Google Play om je uit te schrijven.

Als je je afmeldt krijg je geen geld terug voor je aankoop, maar je toegang tot Supervolgers loopt door tot het einde van de factureringscyclus waarvoor je al betaald hebt.

Aankopen vanaf dit apparaat zijn uitgeschakeld

Je ziet deze fout mogelijk als er aankoopbeperkingen voor je Apple ID of Google-account zijn ingesteld, zoals ouderlijk toezicht. Als er geen aankoopbeperkingen zijn ingesteld voor je account en je ontvangt deze foutmelding, neem dan rechtstreeks contact op met Apple Support of kijk voor meer informatie in het Google Play Help Center.

Aankoop kan niet worden voltooid

We hebben Supervolgers uitgebracht als in-app-aankoop voor Twitter voor iOS en Android. Als je toch dit bericht ziet, controleer dan je netwerkverbinding en probeer het later opnieuw.

Kan geen verbinding maken met de App Store of Google Play

Als je geen verbinding kan maken met de App Store of Google Play, is er mogelijk sprake van een netwerk- of serverprobleem en kan je het later opnieuw proberen.

Hoe kan ik een bug rapporteren?

Het spijt ons dat je problemen ervaart met je Supervolgersabonnement. Je kunt contact opnemen door met een veegbeweging de zijbalk te openen die je vanuit je Startpaginatijdlijn kunt bekijken. Tik op Aankopen, dan op Hulp vragen.

Opgeschorte of vergrendelde accounts

Mijn Twitter-account is opgeschort. Wat gebeurt er met mijn Supervolgersabonnement?

Een Twitter-opschorting of geblokkeerd account annuleert je Supervolgersabonnement niet automatisch. Je moet je abonnement via de App Store of Google opzeggen om toekomstige maandelijkse kosten te voorkomen. Abonnementen worden niet terugbetaald, tenzij dit wettelijk verplicht is, ook niet als het Twitter-account waarvoor je het abonnement kocht om een of andere reden wordt opgeschort. Lees meer over hoe je jouw Supervolgersabonnement kan opzeggen.

De persoon die ik supervolg heeft zijn account laten opschorten, wat moet ik doen?

Als het Twitter-account van de persoon die je supervolgt wordt opgeschort, gewist of van Twitter wordt verwijderd, wordt je abonnement geannuleerd. Er wordt dan niets meer in rekening gebracht. Je ontvangt een melding waarin staat dat je abonnement is opgezegd.

De persoon die ik supervolg heeft mijn account geblokkeerd. Betekent dat dat mijn abonnement geannuleerd is?

Als je geblokkeerd wordt door de persoon die je gesupervolgd hebt, krijg je een bericht waarin staat dat je niet langer toegang hebt tot je abonnement en dat je je moet uitschrijven. Omdat je niet automatisch uitgeschreven wordt, moet je naar de App Store gaan om je iOS-abonnement op te zeggen of naar Google Play om je Android-abonnement op te zeggen.