Over Twitter Spaces

Spaces is een nieuwe manier om live audiogesprekken te voeren op Twitter. We hebben dit in alle openheid getest en opgebouwd met @TwitterSpaces en jullie feedback om de juiste aanpak te vinden. We zijn heel enthousiast over hoe het zich ontwikkelt, maar er komt nog veel meer, inclusief nieuwe features en updates. Binnenkort meer!

Opmerking: de lancering bevindt zich nog in de beginfase maar is snel aan het groeien. Iedereen kan deelnemen, luisteren en spreken in een Space in Twitter voor iOS en Android. Op dit moment kan je luisteren in een Space op het web. We werken aan nieuwe functies op twitter.com.

Spaces gebruiken

Hoe start je een Space?

1. De maker van een Space is de host Als host kan je in iOS op twee manieren een Space starten: door lang te drukken op Tweet-opstellen  op de tijdlijn van je startpagina en vervolgens op het nieuwe Spaces-icoon (meerdere rondjes die samen een ruit vormen) uiterst links te tikken. Of door op je profielfoto bovenaan je tijdlijn te tikken.
  2. Spaces zijn openbaar en dus kan iedereen deelnemen als luisteraar, inclusief mensen die jou niet volgen. Luisteraars kunnen rechtstreeks worden uitgenodigd voor een Space door een privébericht te sturen met link naar de Space, een Tweet met een link te versturen of elders een link een delen.
  3. Op elk moment kunnen maximaal 13 mensen (met inbegrip van de host en 2 co-hosts) deelnemen aan het gesprek in een Space. Wanneer je een nieuwe Space start, zie je de opties Je Space een naam geven en Je Space starten.
  4. Tik op Inplannen om een Space in te plannen. Kies de datum en het tijdstip waarop je jouw Space live wil laten gaan.
  5. Wanneer een Space eenmaal is gestart, kan de host verzoeken naar luisteraars sturen om co-host of spreker te worden door te tikken op het Personen-icoon  en co-hosts of sprekers toe te voegen, of door te tikken op de profielfoto van een persoon in een Space en deze persoon toe te voegen als co-host of spreker. Luisteraars kunnen de host vragen om toestemming om te spreken door op het icoon Verzoek onder de microfoon te tikken.
  6. Na het maken van een Space wordt de host toegevoegd met uitgeschakelde microfoon en is deze de enige spreker in de Space. Wanneer je klaar bent, tik je op Begin jouw Space.
  7. Je kan sprekers toegang tot de microfoon (mogelijkheid om te spreken) geven door Gebruik microfoon toestaan in te schakelen.
  8. Als host moet je de prompts volgen als je ondertiteling wil toestaan. Dan kunnen mensen die ondertiteling nodig hebben het gesprek ook volgen.
  9. Als luisteraar kan je kiezen of je wel of geen ondertitels wil zien door de knop Ondertiteling weergeven op aan of uit te zetten in je Spaces-instellingen.
  10. Begin met praten in je Space.
  11. Als jij de host bent, vergeet dan niet de link naar je Space te tweeten zodat andere mensen kunnen meedoen. Tik op het  icoon om te Delen via een Tweet.

Veelgestelde vragen over Spaces

Waar is Spaces beschikbaar?

Iedereen kan deelnemen, luisteren en spreken in een Space in Twitter voor iOS en Android. Op dit moment is het starten van een Space op het web niet mogelijk, maar iedereen kan in een Space komen luisteren.

Wie kan een Space starten?

Mensen op Twitter voor iOS en Android kunnen een Space starten.

Wie kan mijn Space zien?

Op dit moment zijn alle Spaces nog openbaar, net als Tweets. Dit betekent dat ze toegankelijk zijn voor iedereen. Ze verschijnen automatisch bovenaan de tijdlijn van je startpagina, en elke Space heeft een link die publiek gedeeld kan worden. Omdat Spaces voor iedereen openbaar toegankelijk zijn, kan het zijn dat mensen naar een Space luisteren zonder dat ze als gast in de Space vermeld staan.

We stellen bepaalde informatie over Spaces beschikbaar via het Twitter-ontwikkelaarsplatform, bijvoorbeeld de titel van een Space, de hosts en sprekers, en of deze gepland, lopend of voltooid is. Bekijk voor een gedetailleerdere lijst met de informatie over Spaces die we via Twitter API beschikbaar stellen onze Spaces-eindpuntendocumentatie

Kunnen andere mensen mijn aanwezigheid zien terwijl ik in een Space luister of spreek?

Omdat alle Spaces openbaar zijn, is je aanwezigheid en activiteit in een Space ook openbaar. Als je ingelogd bent op je Twitter-account als je in een Space bent, ben je zichtbaar voor iedereen in de Space en voor anderen, ook voor mensen die je volgen, mensen die een kijkje in de Space nemen zonder binnen te komen, en ontwikkelaars die toegang hebben tot informatie over de Space met de Twitter API.

Als je meeluistert in een Space wordt je profielicoon met een paarse pil weergegeven bovenaan de tijdlijn op de startpagina van je volgers. Je kan dit in je instellingen wijzigen.

Beheren wie jouw luisteractiviteit in Spaces kan zien
Step 1

Tik op je profielfoto in het menu linksboven en navigeer naar Instellingen en privacy.

Step 2

Ga via Instellingen naar Privacy en veiligheid en vervolgens naar Spaces.

Step 3

Kies of je wil Toestaan dat volgers kunnen zien naar welke Spaces je luistert door deze optie aan of uit te zetten.

Step 1

Tik op je profielfoto in het menu linksboven en navigeer naar Instellingen en privacy.

Step 2

Ga via Instellingen naar Privacy en veiligheid en vervolgens naar Spaces.

Step 3

Kies of je wil Toestaan dat volgers kunnen zien naar welke Spaces je luistert door deze optie aan of uit te zetten.

Step 1

Klik op het linker navigatiemenu op het icoon meer  en ga vervolgens naar Instellingen en privacy.

Step 2

Navigeer via Instellingen naar Privacy en veiligheid.

Step 3

Ga via Jouw Twitter-activiteit naar Spaces.

Step 4

Kies of je wil Toestaan dat volgers kunnen zien naar welke Spaces je luistert door deze optie aan of uit te zetten.

Je volgers kunnen altijd bovenaan de tijdlijn op hun startpagina zien in welke Spaces je als spreker aanwezig bent.

Wat houdt het in dat Spaces openbaar zijn? Kan iedereen luisteren in een Space?

Iedereen kan op het internet naar Spaces luisteren. Dit maakt deel uit van een algemene eigenschap van Spaces, namelijk dat iedereen naar Spaces kan luisteren of ze nu op een Twitter-account zijn ingelogd of niet (ze hoeven zelfs geen Twitter-account te hebben). Daarom kan het getelde aantal luisteraars eventueel afwijken van het echte aantal luisteraars, en worden niet per se alle profielfoto's van de luisteraars in een Space weergegeven.

Hoe nodig ik mensen uit voor een Space?

Je kan mensen uitnodigen voor een Space door een privébericht met een uitnodiging te sturen, door een Tweet met de link op de tijdlijn van je startpagina te zetten of door de uitnodigingslink te kopiëren en deze te versturen.

Wie kan deelnemen aan mijn Space?

Op dit moment zijn alle Spaces nog openbaar en iedereen kan aan elke Space deelnemen als luisteraar tenzij je het account hebt geblokkeerd. Als je een Space maakt, of als je spreker bent in een Space, kunnen je volgers dat zien aan de bovenkant van hun tijdlijn.

Wie kan spreken in mijn Space?

Standaard wordt je Space altijd ingesteld op Alleen mensen die jij uitnodigt om mee te praten. Wanneer je Space eenmaal is gemaakt, kan je ook de sprekersrechten aanpassen. Tik op het icoon  en vervolgens op Instellingen aanpassen om de opties voor sprekersrechten te zien, zoals IedereenMensen die jij volgt en de standaardinstelling Alleen mensen die jij uitnodigt om mee te praten. Deze rechten worden alleen opgeslagen voor deze specifieke Space, dus voor elke Space die je in de toekomst maakt wordt de standaardinstelling gebruikt.

Wanneer je Space eenmaal is gestart, kan je verzoeken naar luisteraars sturen om spreker of co-host te worden door te tikken op het -icoon en sprekers toe te voegen, of door te tikken op de profielfoto van een persoon in een Space en deze persoon toe te voegen als co-host of spreker. Luisteraars kunnen de host vragen om te mogen spreken.

Hosts kunnen ook andere personen van buiten de Space uitnodigen via een privébericht.

Hoe werkt co-hosting?

Op elk moment kunnen naast de 11 sprekers (inclusief de primaire host) maximaal 2 mensen als co-host worden aangewezen in een Space. De status van co-host kan vervallen wanneer de co-host de Space verlaat. Een co-host kan de eigen status als co-host opheffen om weer luisteraar te worden.

De host kan de primaire beheerrechten overdragen aan een andere co-host. Als de oorspronkelijke host de Space verlaat, wordt de co-host die als eerste is toegevoegd de primaire beheerder.

Zodra een co-host aan een Space wordt toegevoegd, worden accounts die deze op Twitter heeft geblokkeerd die in de Space aanwezig zijn uit de Space verwijderd.

Hoe kan ik een Space plannen?

Hosts kunnen een Space maximaal 14 dagen van tevoren inplannen. Hosts kunnen ondertussen nog wel Spaces aanmaken, maar kunnen er maximaal één voor de toekomst inplannen.

Na het openen van Spaces tik je op Inplannen en selecteer je de datum en tijd waarop je je Space live wil laten gaan. Naarmate je ingeplande begintijd naderbij komt, ontvang je pushmeldingen en in-app meldingen om je eraan te herinneren je Space op tijd te laten beginnen. Ingeplande Spaces zijn openbaar en mensen kunnen herinneringen instellen om een bericht te krijgen wanneer jouw geplande Space begint.

Hoe word ik op de hoogte gebracht van een ingeplande Space?

Gasten kunnen zich aanmelden voor herinneringsmeldingen van een ingeplande Space-kaart in een Tweet. Als de host de ingeplande Space start, krijgen geïnteresseerde gasten pushmeldingen en in-app-meldingen.

Kan ik een Space opnemen?

Hosts kunnen Spaces die ze maken opnemen voor herhalingen. Wanneer je een Space maakt, zet je Space opnemen aan. Bij het opnemen verschijnt een opnamesymbool bovenin, om aan te geven dat de host de Space opneemt. Als de Space voorbij is, zie je hoeveel mensen de Space hebben bijgewoond en je ziet ook een link om de Space via een Tweet te delen. Onder Meldingen kun je ook Details bekijken om de opname te tweeten. Onder Host-instellingen kan je kiezen waar je opname begint met Begintijd beheren. Hiermee kan je eventuele lege zendtijd aan het begin van een Space eruit editen.

Als je besluit de Space op te nemen is, zodra de live Space voorbij is, je opname onmiddellijk voor iedereen openbaar toegankelijk en iedereen kan ernaar luisteren wanneer hij of zij wil. Je kan altijd een opname beëindigen zodat deze niet meer openbaar toegankelijk is op Twitter door de opname te wissen via het icoon meer . Net als bij live Spaces bewaren we audiokopieën gedurende 30 tot 120 dagen nadat ze zijn beëindigd om te kunnen controleren op schendingen van de Twitter-regels.

Co-hosts en sprekers die een Space binnenkomen die wordt opgenomen zullen een opnamesymbool (REC) zien. Luisteraars zien ook het opnamesymbool, maar zij zullen in de opname niet te zien zijn.

Opnames geven de host, co-host(s) en sprekers van de live Space weer.

Opmerking: momenteel is de opnamefunctie voor hosts alleen beschikbaar op iOS.

Welke controle heb ik over mijn Space?

De host en co-host(s) van een Space bepalen wie kan spreken. De host kan de microfoon van een spreker uitschakelen, maar alleen de spreker zelf kan de microfoon inschakelen als deze sprekersrechten krijgt. Als host of co-host kan je anderen in een Space verwijderen,  rapporteren en blokkeren .

Sprekers en luisteraars kunnen anderen in de Space rapporteren en blokkeren, of kunnen de Space rapporteren. Als je een deelnemer in een Space blokkeert, blokkeer je het account van die persoon ook op Twitter. Als de persoon die je hebt geblokkeerd als luisteraar binnenkomt, wordt het label Geblokkeerd weergegeven onder de accountnaam van de persoon. Als de persoon die je hebt geblokkeerd als spreker binnenkomt, wordt eveneens het label Geblokkeerd weergegeven onder de accountnaam van de persoon en zie je in de app de melding “Een account dat jij hebt geblokkeerd, neemt nu deel als spreker.” Als je binnenkomt in een Space waarin al een geblokkeerd account als spreker aanwezig is, zie je eveneens een waarschuwing voordat je de Space binnenkomt: “Je hebt 1 persoon geblokkeerd die aan het praten is.”

Als je host of co-host bent van een Space kunnen mensen die je geblokkeerd hebt niet deelnemen, en als je als co-host aan een lopende Space wordt toegevoegd, wordt iedereen in de Space die je hebt geblokkeerd uit de Space verwijderd.

Hoe blokkeer ik iemand in een Space?

Klik terwijl je je in een Space bevindt op de profielfoto van het account om het optiemenu te openen. Tik op Blokkeren. Hiermee blokkeer je het account ook op Twitter. Als je iemand in een Space blokkeert wordt deze persoon niet automatisch uit de Space verwijderd, tenzij je de host of co-host van de Space bent.

Hoe kan ik de microfoon van een spreker in een Space uitschakelen?

Als je de microfoon van een spreker in een live Space wil uitschakelen, tik je op de profielfoto van het account om het optiemenu te openen. Tik op Microfoon uitschakelen . Je ontvangt dan een in-app-melding dat de microfoon van de persoon is uitgeschakeld. Je hebt ook de mogelijkheid om de microfoons van alle sprekers in de Space in één keer uit te schakelen.

Hoe kan ik de mensen in mijn Space zien?

Hosts, sprekers en luisteraars kunnen tikken op het icoon  om te bekijken welke personen zich in een Space bevinden. Omdat Spaces voor iedereen publiek toegankelijk zijn, kan ook een onbekend aantal uitgelogde personen de audio van een Space beluisteren zonder dat ze als gast in de Space vermeld staan.

Hoe kan ik een Space rapporteren?

Als je denkt dat een Space in strijd is met de Twitter-regels, kan je de Space rapporteren terwijl je in de Space bent door te tikken op het icoon meer en vervolgens te tikken op Deze space rapporteren. Alle aanwezigen in een Space kunnen de Space rapporteren. Sprekers en luisteraars kunnen een Space en elke account in een Space rapporteren.

Hoe kan ik een persoon in een Space rapporteren?

Je kan een account in een Space rapporteren door te tikken op de profielfoto van het account en vervolgens te tikken op Rapporteren. Vervolgens moet je een reden kiezen voor het rapporteren van het account.

Hoeveel mensen kunnen spreken in een Space?

Op dit moment kunnen maximaal 13 mensen (inclusief de host en maximaal 2 co-hosts) tegelijk spreken.

Hoeveel mensen kunnen luisteren in een Space?

Er geldt geen limiet voor het aantal luisteraars.

Wat gebeurt er wanneer een Space wordt beëindigd? Worden de gegevens ergens bewaard?

Spaces zijn toegankelijk zolang ze live zijn. Wanneer ze zijn beëindigd, zijn ze niet meer openbaar beschikbaar op Twitter. Twitter bewaart kopieën van audio in Spaces en beschikbare ondertiteling gedurende 30 dagen nadat de Space is beëindigd om ze te kunnen controleren op schendingen van de Twitter-regels. Als wordt vastgesteld dat een Space een schending bevat, kunnen we de tijd dat we er een kopie van bewaren, verlengen met nogmaals 90 dagen (in totaal 120 dagen nadat een Space is beëindigd) om mensen in de gelegenheid te stellen beroep aan te tekenen als ze denken dat er sprake is van een vergissing. Twitter gebruikt de content en gegevens van Spaces ook voor analyses en onderzoek om de service te verbeteren.

Hosts kunnen kopieën van hun Spaces downloaden zolang wij ze hebben, door het downloadhulpmiddel Je Twitter-gegevens te gebruiken.

Links naar Spaces die worden gedeeld (bijv. via Tweet of privébericht) bevatten ook enige informatie over de Space, waaronder de beschrijving, de identiteit van de hosts en anderen in de Space, evenals de huidige toestand van de Space (bijv. ingepland, live of beëindigd). Deze en andere informatie over Spaces is beschikbaar via het Twitter-ontwikkelaarsplatform. Bekijk voor een gedetailleerdere lijst met de informatie over Spaces die we beschikbaar stellen onze Spaces-eindpuntendocumentatie

Wie kan een Space beëindigen?

De host van een Space kan de Space beëindigen. Een Space kan ook worden beëindigd als wordt vastgesteld dat deze de Twitter-regels schendt.

Kan Spaces worden gebruikt met accounts met afgeschermde Tweets?

Accounts met afgeschermde Tweets kunnen geen Spaces maken. Ze kunnen wel deelnemen aan en spreken in Spaces van anderen, en hun aanwezigheid is zichtbaar voor andere deelnemers.

Is Spaces toegankelijk voor mensen die doof of slechthorend zijn?

Mensen in een Space kunnen op Ondertiteling weergeven tikken om automatische live ondertiteling te zien (met een paar seconden vertraging).

Ondertiteling wordt alleen op het scherm weergegeven wanneer iemand kijkt naar een live Space. We geven geen ondertiteling weer wanneer een gebruiker de Space aan de onderkant van de Twitter-app heeft gedokt of zich niet in de app bevindt (hoewel het geluid gewoon verder wordt afgespeeld).

Wat doet Twitter aan toegankelijkheid?

We werken intern samen met onze toegankelijkheidsteams en met een externe toegankelijkheidsleverancier die onze inspanningen beoordeelt.

Spaces wordt ook beschikbaar met toegankelijkheidsfuncties voor schermlezers. Net als bij elk ander product, blijven we echter in de loop der tijd verbeteringen aanbrengen.

Ondersteunt Spaces ondertiteling of andere toegankelijkheidsopties?

Mensen in een Space kunnen naar het meer -icoon navigeren en op Ondertiteling weergeven tikken om automatische live ondertiteling te zien (met een paar seconden vertraging).

Hoe Spaces aanvoelt

Over het gevoel van Spaces

Een gevoelsgids is een toegankelijkheidshulpmiddel die gevoelsprikkels identificeert waarmee mensen in een omgeving worden geconfronteerd.

Deelnemen aan een Space

Gevoelsgids over hoe het deelnemen aan een Space aanvoelt.
  Op het niveau van geluid Op het niveau van beweging Op het niveau van beelden Op het niveau van informatie
Ontvangt een uitnodiging via privébericht of ziet een actieve Space op een Fleet-lijn of tijdlijn Stil Laag Hoog Hoog
Neemt deel aan een Space als luisteraar en luistert naar een gesprek Gemiddeld Ondertitels uit: Laag; Ondertitels aan: Gemiddeld Ondertitels uit: Gemiddeld; Ondertitels aan: Hoog Ondertitels uit: Gemiddeld, Ondertitels aan: Hoog
Sprekersrechten aanvragen Gemiddeld Laag Gemiddeld Gemiddeld
Schakelt eigen microfoon in en neemt deel aan het gesprek Luid Ondertitels uit: Laag; Ondertitels aan: Gemiddeld Ondertitels uit: Gemiddeld; Ondertitels aan: Hoog Ondertitels uit: Gemiddeld; Ondertitels aan: Hoog
Space eindigt of verlaat het gesprek Stil Laag Laag Laag

Een Space organiseren

Gevoelsgids over hoe het organiseren van een Space aanvoelt.
  Op het niveau van geluid Op het niveau van beweging Op het niveau van beelden Op het niveau van informatie
Opent de Twitter-app op iOS Stil Laag Hoog Hoog
Tikt op "Begin Space" Stil Laag Gemiddeld Ondertitels uit: Gemiddeld, Ondertitels aan: Hoog
Begint een Space en geeft deze een naam Stil Laag Gemiddeld Gemiddeld
Opent een Space, begint met praten terwijl luisteraars binnenkomen Gemiddeld tot luid Ondertitels uit: Laag; Ondertitels aan: Gemiddeld Ondertitels uit: Gemiddeld; Ondertitels aan: Hoog Ondertitels uit: Gemiddeld; Ondertitels aan: Hoog
Beëindigt de Space Stil Laag Laag Laag

Sociaal verhaal over Spaces

Een sociaal verhaal is een eenvoudige beschrijving waarin sociale situaties en sociale gedragingen worden beschreven ten behoeve van de toegankelijkheid.

Met Twitter Spaces kan ik deelnemen aan live audiogesprekken met anderen en zelf gesprekken hosten.

Deelnemen aan een Space

1. Wanneer ik deelneem aan een Twitter Space, doe ik dat als luisteraar. Ik kan deelnemen aan elke Space op Twitter, zelfs Spaces die worden gehost door mensen die ik niet ken of volg.

2. Ik kan deelnemen aan een Space door aan de bovenkant van mijn tijdlijn een profielfoto te selecteren met een paars pulserend kader, of door een link te selecteren in een Tweet of in een privébericht van iemand.

Toont twee manieren om aan een Space deel te nemen: een paars kader bovenaan je tijdlijn en een uitnodiging in een Tweet.

3. Wanneer ik me eenmaal in een Space bevind, kan ik de profielfoto's en namen van sommige personen in de Space zien, inclusief die van mezelf.

Voorbeeldweergave van de profielen en namen van mensen die al in de Space zijn. Het laatste profiel toont het aantal extra mensen in de Space: +26

4. Ik kan een of meerdere mensen tegelijkertijd horen praten. Als het te luid is of als het mij te veel wordt, kan ik mijn volume lager zetten.

5. Als luisteraar kan ik niet spreken. Als ik iets wil zeggen, kan ik een verzoek sturen naar de host. Maar het zou kunnen dat de host mijn verzoek niet accepteert.

Markeren van de knop Verzoek linksonder in het scherm.

6. Als de host mijn verzoek accepteert word ik een spreker. Het kan enkele seconden duren voordat mijn microfoon is verbonden. Ik moet dus even wachten.

7. Nu kan ik mijn microfoon aanzetten en spreken. Iedereen in de Space kan me horen.

De microfoon van een spreker staat uit als hij of zij de Space binnenkomt. Op de inschakelknop staat "Microfoon staat uit".

8. Wanneer ik wil reageren op iets dat door iemand wordt gezegd, kan ik een emoji kiezen om aan iedereen te laten zien wat ik voel. Ik kan ook zien wanneer andere mensen reageren.

Luisteraar selecteert de "vredesteken"-reactie als hij of zij de Space binnenkomt.

9. Ik kan de Space op elk moment verlaten. Wanneer ik de Space verlaat, of wanneer de host de Space beëindigt, keer ik terug op mijn tijdlijn.

De knop Verlaten staat rechtsboven in het scherm, naast de naam van de Space.

Een Space hosten

1. Wanneer ik een Space start, ben ik de host. Iedereen kan deelnemen aan mijn Space, zelfs mensen die ik niet ken en mensen die ik niet volg.

2. Nadat ik mijn Space heb gestart, kan het enkele seconden duren voordat een verbinding is gemaakt. Ik moet dus even wachten.

3. Nu ben ik in mijn Space en kan ik mijn profielfoto zien. Als andere aangemelde mensen deelnemen, zal ik ook hun profielfoto's kunnen zien.

Om te beginnen is de host de enige persoon in zijn of haar Space.

4. Aan het begin staat mijn microfoon uit, wat te zien is aan het microfoonsymbool met een schuine streep erdoor. Ik kan de microfoon van mezelf en van andere deelnemers in de Space op elk moment aan en uit zetten.

De knop "Microfoon staat uit" heeft een schuine streep door de microfoon en staat linksonder in het scherm.

5. Ik kan mensen uitnodigen om deel te nemen aan mijn Space door hen een privébericht te sturen, een link te delen in een Tweet en de link te kopiëren en op een andere manier te delen, bijvoorbeeld in een e-mail.

6. Tot 10 anderen kunnen tegelijkertijd spreekrechten hebben in mijn Space en ik kan zelf kiezen wie wel kan spreken en wie niet. Mensen kunnen ook een verzoek indienen om te spreken en ik kan ervoor kiezen het verzoek wel of niet goed te keuren.

De host kan kiezen of hij de persoon wil laten spreken door het vinkje te kiezen, of niet door de "x" te kiezen.

7. Wanneer mensen deelnemen aan mijn Space kan ik mogelijk een of meerdere mensen tegelijkertijd horen praten. Als ik vind dat ze te luid zijn, kan ik mijn volume lager zetten of kan ik hun microfoon uitschakelen.

8. Ik kan spreekrechten intrekken en personen blokkeren, verwijderen of rapporteren als ze zich aanstootgevend of storend gedragen voor mij of voor anderen.

De host ziet de sprekers en kan de spreekrechten intrekken als hij of zij dat wil.

9. Wanneer ik wil reageren op iets dat door iemand wordt gezegd, kan ik een emoji kiezen om aan iedereen te laten zien wat ik voel. Ik kan ook zien wanneer andere mensen reageren.

De knop reacties wordt geselecteerd en er verschijnen 5 emoji-opties: 100, opgeheven vuist, vredesteken, zwaaiende hand, gezicht met tranen van vreugde.

10. Wanneer ik mijn Space beëindig, eindigt deze voor iedereen.

De knop "Stop" staat rechtsboven in het scherm, naast de naam van "Je Space".