Een Post delen op Snapchat

Je kan snel en eenvoudig een post aan je Snap toevoegen in de vorm van een sticker. Het is niet nodig om een screenshot van posts te maken om met je Snapchat-vrienden te delen wat er op X gebeurt. Wij doen alle inspanningen voor je.

Opmerking: hou er rekening mee dat X-content die wordt gedeeld en ingezonden op Snapchat mogelijk niet overeenkomt met de huidige toestand van de content op X en is onderworpen aan het beleid en de regels van X. Zie het ondersteuningscentrum van Snapchat voor meer informatie over hun beleid.

Een Tweet delen op Snapchat
Stap 1

Tik op het delen-icoon  bij een openbare Tweet.
Opmerking: een afgeschermde Tweet kan niet worden gedeeld.

Stap 2

Tik op Delen met camera onder het Snapchat-icoon.

Stap 3

Als je bent aangemeld bij de Snapchat-app op je apparaat, wordt de Twitter-app gesloten en wordt de camerafunctie van je Snapchat-app wordt geopend.

Stap 4

De Tweet die je wil delen verschijnt op een sticker die je kan verplaatsen en vergroten of verkleinen en die je kan delen op Snapchat.

Stap 5

Je kan de Tweet delen met één persoon, een groep of al je volgers.

Nadat je de Tweet-sticker hebt verzonden, kunnen kijkers van je inzending op Snapchat omhoog vegen om de originele Tweet en de antwoorden op Twitter te bekijken.