Een Tweet delen op Snapchat

Je kan snel en eenvoudig een Tweet aan je Snap toevoegen in de vorm van een sticker. Het is niet nodig om een screenshot van Tweets te maken om met je Snapchat-vrienden te delen wat er op Twitter gebeurt. Wij doen alle inspanningen voor je.

Opmerking: Hou er rekening mee dat Twitter-content die wordt gedeeld en ingezonden op Snapchat mogelijk niet overeenkomt met de huidige toestand van de content op Twitter en is onderworpen aan het beleid en de regels van Twitter. Zie het ondersteuningscentrum van Snapchat voor meer informatie over hun beleid.

Instructies bekijken voor:

Een Tweet delen op Snapchat

1. Tik op het icoon Delen   bij een openbare Tweet.
    Opmerking: een afgeschermde Tweet kan niet worden gedeeld.
  2. Tik op de optie Tweet delen via en kies Deel met camera onder het Snapchat-icoon.
    Opmerking: het kan zijn dat je even op Meer moet tikken om het Snapchat-icoon te kunnen zien.
  3. Als je bent aangemeld bij de Snapchat-app op je apparaat, wordt de Twitter-app gesloten en wordt de camerafunctie van je Snapchat-app wordt geopend.
  4. De Tweet die je wil delen verschijnt op een sticker die je kan verplaatsen en vergroten of verkleinen en die je kan delen op Snapchat.
  5. Je kan de Tweet delen met één persoon, een groep of al je volgers.

Nadat je de Tweet-sticker hebt verzonden, kunnen kijkers van je inzending op Snapchat omhoog vegen om de originele Tweet en de antwoorden op Twitter te bekijken.