Over volgen via sms

Wil je updates van @Twitter ontvangen, maar wil je geen Twitter-account maken? Geen probleem! Gebruik Volgen via sms om Twitter-updates te ontvangen zonder je te registeren of je telefoon aan een Twitter-account toe te voegen.

Belangrijk: Message and data rates may apply.

Starten met Volgen via sms

Met Volgen via sms ontvang je geweldige content van mensen die je volgt direct op je telefoon.

• Stuur Volg [gebruikersnaam] naar je Twitter-short code. Vanaf dat moment ontvang je Tweets van die gebruiker op je apparaat.
  • Voorbeeld: als je volg Twitter naar 40404 stuurt op een Amerikaanse AT&T-telefoon, ontvang je sms-updates wanneer @Twitter een Tweet plaatst.

Opmerkingen over volgen via sms:

• Als je Twitter volgt via sms, ontvang je alleen updates van accounts die je volgt.
  • Gebruikers die volgen via sms, kunnen slechts een beperkt aantal updates per dag ontvangen. Als je de limiet hebt bereikt, ontvang je het bericht 'Je hebt je dagelijkse limiet voor Tweet-meldingen bereikt'. Als je meer updates wil ontvangen, reageer je met je volledige naam en volg je de instructies om een volledig Twitter-account te maken.
  • Als je sms-volger bent, wordt je telefoonnummer (of andere persoonlijke informatie) niet opgenomen in de lijst met volgers van gebruikers die je volgt.
  • Als je een Twitter-account met een gebruikersnaam en profiel hebt (niet als sms-volger), wordt een sms-volger die jou volgt, opgenomen in je totale aantal volgers.

Heb je een sms-volgaccount maar wil je profiteren van alles wat Twitter te bieden heeft? Maak dan een Twitter-gebruikersnaam en -profiel.

Ga aan de slag met Twitter via je mobiele telefoon. Hou er rekening mee dat je gebruik ook als je geen profiel hebt onderhevig is aan onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid.

Mobiele Fast Follow-opdrachten:

Hieronder zie je alle sms-opdrachten die je voor Fast Follow kan gebruiken. Meer informatie over alle andere sms-opdrachten.

• Volg [gebruikersnaam]: hiermee ontvang je updates van deze gebruiker.
  • UIT, STOP of DEMP: hiermee ontvang je geen updates meer van de gebruikers die je volgt.
  • AAN: hiermee schakel je apparaatupdates in en ontvang je weer Tweets.
  • WIEIS [gebruikersnaam]: hiermee haal je de profielinformatie van de gebruiker op.
  • STATISTIEKEN: hiermee bekijk je het aantal mensen dat je volgt.
  • HAALOP [gebruikersnaam]: hiermee haal je de nieuwste update van deze gebruiker op.

Je telefoonnummer en sms-volgerslijst verwijderen van Twitter:

• Als je twee keer STOP naar je short code stuurt, worden je volgerslijst en telefoonnummer van Twitter verwijderd. Je zal geen updates meer ontvangen.
  • Je kan op elk gewenst moment Volg [gebruikersnaam] sturen en weer updates ontvangen.