Informatie over sms-kosten voor Tweets

Twitter brengt geen kosten in rekening voor sms-berichten of het gebruik van mobile.twitter.com. Maar het is mogelijk dat je gebruikskosten ziet van je serviceprovider. Dit is afhankelijk van het soort abonnement dat je hebt.

Hoe je kosten in rekening kunnen worden gebracht voor het gebruik van Twitter op mobiel

Je provider brengt je voor sms-berichten van Twitter dezelfde kosten in rekening als voor een sms-bericht van iemand die je kent. Bijvoorbeeld:

1. Als je een abonnement hebt met een onbeperkt aantal sms-berichten, wordt er niets in rekening gebracht voor sms-berichten.
  2. Als je een abonnement hebt voor een bepaald aantal sms-berichten per maand, worden er kosten in rekening gebracht voor sms-berichten die dit aantal overschrijden, of ze nu van Twitter afkomstig zijn of van iemand anders.
  3. Als je per bericht betaalt, brengt je provider kosten in rekening voor de berichten die door Twitter zijn verzonden.

Als je je telefoon toevoegt aan Twitter, zijn de standaardtarieven van toepassing. Mogelijk brengt je serviceprovider kosten in rekening voor het verzenden en ontvangen van sms-berichten of voor het gebruik van je mobiele telefoon om verbinding te maken met Twitter.

Hoe kosten in rekening kunnen worden gebracht bij internationale gebruikers

Kijk of jouw provider een bidirectionele service (verzenden en ontvangen) toestaat voor Twitter. Als de provider in jouw land niet in die lijst staat, kan je nog steeds Twitter gebruiken met je telefoon. Zodra je telefoon is geverifieerd, kan je je updates sturen naar +447624800379, maar het is niet mogelijk om sms-berichten met updates te ontvangen van Twitter.

Sommige providers, zelfs in het VK, beschouwen de lange code van Twitter als een internationaal nummer en  brengen daarom voor elk bericht kosten in rekening. Neem contact op met je provider voor meer informatie.

Opmerking: Kijk wat de internationale tarieven van je telefoonabonnement zijn. Hou er rekening mee dat ook in het VK standaardtarieven die in rekening worden gebracht, per provider verschillen.