Posts delen

Een post privé delen is heel gemakkelijk. Je kan delen via een privébericht aan je volgers of door een sms of e-mail te sturen naar contacten in het adresboek van je telefoon.

Een Tweet delen via een privébericht
Stap 1

Tik op het delen-icoon  vanuit een Tweet op de tijdlijn van je startpagina of in de detailweergave van de Tweet.
Opmerking: een afgeschermde Tweet kan niet worden gedeeld via een privébericht.

Stap 2

Kies een ontvanger in de lijst voor snel delen met de accounts waarmee je de meeste berichten uitwisselt. Of tik op de optie Zoek naar personen en groepen om de accounts in te typen waarnaar je een bericht wil sturen.

Stap 3

Je kan een reactie toevoegen aan je bericht.

Stap 4

Tik op Versturen.

Stap 1

Tik op het delen-icoon  vanuit een Tweet op de tijdlijn van je startpagina of in de detailweergave van de Tweet.
Opmerking: een afgeschermde Tweet kan niet worden gedeeld via een privébericht.

Stap 2

Tik op Verzenden via privébericht in het menu.

Stap 3

Selecteer een account in de lijst met voorgestelde accounts of tik in het tekstvak Zoeken naar personen en groepen om de namen in te voeren van de accounts waarnaar je een bericht wil sturen.

Stap 4

Je kan een opmerking toevoegen aan je bericht.

Stap 5

Tik op Versturen.

Stap 1

Klik op het delen-icoon  vanuit een Tweet op de tijdlijn van je startpagina of in de detailweergave van de Tweet.
Opmerking: een afgeschermde Tweet kan niet worden gedeeld via een privébericht.

Stap 2

Selecteer Verzenden via privébericht.

Stap 3

Voer een naam in van de persoon aan wie je het bericht wil verzenden vanuit het pop-upmenu of kies uit de lijst met voorgestelde accounts.

Stap 4

Je kan een reactie toevoegen aan je bericht.

Stap 5

Klik op Versturen.

Opmerking: bij je eigen posts op je profielpagina wordt het delen-icoon niet weergegeven. Klik rechtsonderin op het icoon  om vanuit je profiel een van je posts te versturen via een privébericht. Meer informatie over Privéberichten.

Een Tweet delen via sms of e-mail
Stap 1

Tik op het delen-icoon  vanuit een Tweet op de tijdlijn van je startpagina of in de detailweergave van de Tweet.

Stap 2

Selecteer in het pop-upmenu Tweet delen via…

Stap 3

Als je wil verzenden via sms, selecteer je je sms-applicatie en voeg je de contactpersonen toe die je de Tweet wil toesturen.

Stap 4

Als je wil verzenden via e-mail, selecteer je je e-mailtoepassing en voer je het e-mailadres in van de persoon of personen die je de Tweet per e-mail wil toesturen.

Stap 5

Je kan ervoor kiezen om een reactie toe te voegen aan de sms of e-mail.

Stap 6

Tik op Versturen.

Stap 1

Tik op het delen-icoon  vanuit een Tweet op de tijdlijn van je startpagina of in de detailweergave van de Tweet.

Stap 2

Selecteer in het pop-upmenu Tweet delen via…

Stap 3

Als je wil verzenden via sms, selecteer je je sms-applicatie en voeg je de contactpersonen toe die je de Tweet wil toesturen.

Stap 4

Als je wil verzenden via e-mail, selecteer je je e-mailtoepassing en voer je het e-mailadres in van de persoon of personen die je de Tweet per e-mail wil toesturen.

Stap 5

Je kan ervoor kiezen om een reactie toe te voegen aan de sms of e-mail.

Stap 6

Tik op Versturen.

Stap 1

Klik binnen de Tweet op het icoon .

Stap 2

Selecteer in het pop-upmenu Tweet-URL kopiëren.

Stap 3

De URL wordt nu naar het klembord gekopieerd.

Stap 4

Nadat je je e-mailtoepassing hebt geopend, kan je de URL in de e-mail plakken die je aan het opstellen bent.