Zoekopdrachten opslaan

Instructies bekijken voor:

Een Twitter-zoekopdracht opslaan

1. Tik op het tabblad Verkennen  .
  2. Typ je zoekopdracht in het zoekvak.
  3. Tik bovenaan je pagina met resultaten op het icoon voor het menu buiten het scherm  en tik vervolgens op Opslaan. De volgende keer dat je op het zoekvak tikt, verschijnt er een pop-upvenster met je Opgeslagen zoekopdrachten.
  4. Ga als volgt te werk om een opgeslagen zoekopdracht te verwijderen: Tik op een willekeurige plek in het zoekvak bovenaan de pagina. Zoek onder Opgeslagen de opgeslagen zoekopdracht die je wil verwijderen en tik vervolgens op de X om de zoekopdracht te verwijderen.

Opmerking: Je kan maximaal 25 zoekopdrachten opslaan per account.

Een Twitter-zoekopdracht opslaan

1. Typ je zoekopdracht in het zoekvak.
  2. Klik bovenaan je pagina met resultaten op het icoon meer  en vervolgens op Deze zoekopdracht opslaan. De volgende keer dat je op het zoekvak klikt, verschijnt er een pop-upvenster met je Opgeslagen zoekopdrachten.
  3. Ga als volgt te werk om een opgeslagen zoekopdracht te verwijderen: Klik op een willekeurige plek in het zoekvak bovenaan de pagina. Zoek onder Opgeslagen zoekopdrachten de opgeslagen zoekopdracht die je wil verwijderen en tik vervolgens op de X om de zoekopdracht te verwijderen.

Opmerking: Je kan maximaal 25 zoekopdrachten opslaan per account.

Een zoekopdracht insluiten via internet

1. Typ je zoekopdracht in het zoekvak.
  2. Klik bovenaan je pagina met zoekresultaten op het icoon meer  en selecteer Deze zoekopdracht embedden.
  3. Volg de instructies om een zoekwidget te maken die je aan je website kan toevoegen. Meer informatie vind je in de documentatie voor ontwikkelaars.