Uitloggen bij de X-app op een iOS-apparaat

Je kan op drie manieren uitloggen bij de X-app voor iOS.

Uitloggen vanuit de app
  1. Tik in het bovenste menu op je profielicoon.
  2. Tik op Instellingen en privacy.
  3. Tik op Account en vervolgens op Log uit.

Je account weer toevoegen aan de app:

1. Open de X-app.
  2. Tik op Inloggen.
  3. Voer je gebruikersnaam en wachtwoord in.
  4. Tik op Inloggen.
  5. Als je het wachtwoord van je account bent vergeten, reset je het wachtwoord.

Je account verwijderen vanuit de instellingen van je apparaat

1. Ga naar Instellingen op je apparaat.
  2. Tik op X.
  3. Als je meer dan één account hebt, tik je op het account dat je wil verwijderen.
  4. Selecteer Verwijder account.

Opmerking: als je een account uit de X-app verwijdert, word je uitgelogd bij het account. Als je een account uit de app verwijdert, wordt het account zelf niet verwijderd. Je kan het account later altijd weer toevoegen door de knop Inloggen te gebruiken.

Toegang vanaf X.com intrekken

1. Ga naar je tabblad Applicaties.
  2. Zoek de applicatie X voor iPhone of X voor iPad en klik op Toegang intrekken.
    Opmerking: mogelijk worden er ook specifieke apps weergegeven in de lijst met actieve koppelingen, zoals X voor iPhone of Camera voor iOS. Je kan echter niet de toegang voor deze afzonderlijke apps intrekken. Je moet de toegang voor de gehele iOS-integratie intrekken.