Over QR-codes op Twitter

QR-codes zijn codes met URL's die door een computer gelezen kunnen worden. Door deze via Twitter te scannen, kunnen mensen elkaar snel vinden en volgen.

Instructies bekijken voor:

Hoe vind ik mijn QR-code voor Twitter?

1. Tik in het bovenste menu op je profielicoon.
  2. Tik op het icoon QR-code  in de rechteronderhoek.

Hoe vind ik mijn QR-code voor Twitter?

1. In het bovenste menu zie je een navigatiemenu-icoon  of je profielicoon. Tik op het icoon dat jij hebt.
  2. Tik op QR-code.
Instructies bekijken voor:

Hoe deel ik mijn QR-code voor Twitter?

1. Tik in het bovenste menu op je profielicoon.
  2. Tik op het icoon QR-code  in de rechteronderhoek.
  3. Tik op het deelicoon  .
  4. Kies Bewaar foto, Tweet foto of Deel via.

Hoe deel ik mijn QR-code voor Twitter?

1. In het bovenste menu zie je een navigatiemenu-icoon  of je profielicoon. Tik op het icoon dat jij hebt.
  2. Tik op QR-code
  3. Tik op het deelicoon .
  4. Kies Opslaan of Delen via.
Instructies bekijken voor:

Hoe scan ik een QR-code?

1. Tik in het bovenste menu op je profielicoon.
  2. Tik op het icoon QR-code  in de rechteronderhoek.

Hoe scan ik een QR-code?

Er zijn twee manieren om de scanner te openen in de Twitter-app voor Android:

1. Tik op het navigatiemenu-icoon  of je profielicoon en tik vervolgens op QR-code. De scanner verschijnt.
  2. Vanaf je profielpagina: Tik op het icoon voor het menu buiten het scherm  en tik vervolgens op QR-code. Tik op QR-scanner.

Opmerking: Als je een QR-code voor Twitter scant, verschijnt het profiel van het account. Als je een externe QR-code scant, open je een website of app.

Instructies bekijken voor:

Hoe upload ik een QR-code uit de fotobibliotheek van mijn apparaat?

1. Tik in het bovenste menu op je profielicoon.
  2. Tik op het icoon QR-code  in de rechteronderhoek.
  3. Veeg naar links en tik op het foto-icoon  in de rechterbovenhoek.
  4. Selecteer de opgeslagen QR-code in de fotobibliotheek van je apparaat.

Hoe upload ik een QR-code uit de fotobibliotheek van mijn apparaat?

1. Tik op het navigatiemenu-icoon  of je profielicoon en tik vervolgens op QR-code.
  2. Tik op QR-scanner.
  3. Tik op het camera-icoon
  4. Selecteer de opgeslagen QR-code in de fotobibliotheek van je apparaat.

Wat betekent de melding 'ongeldige code'?

Alleen QR-codes met een link die begint met http:// of https:// kunnen worden gescand. Als er een foutmelding voor een QR-code voor Twitter verschijnt, kan het zijn dat de code niet meer geldig is omdat de gebruikersnaam van het account is gewijzigd.

Verandert mijn QR-code wanneer ik mijn Twitter-profiel bewerk?

Als je je profielafbeelding verandert, verandert de profielafbeelding op de QR-code. Alle eerdere QR-codes met je vorige afbeelding blijven echter geldig.

Wanneer je daarentegen je gebruikersnaam verandert, verandert ook de QR-code en is de vorige code ongeldig.