Mobile.X.com gebruiken op een feature phone

De mobiele website van X ziet er anders uit als je een feature phone gebruikt. Hieronder zijn de verschillen in detail beschreven.

Lees over het gebruik van mobile.twitter.com met een smartphone.

Tijdlijn van startpagina en navigatie

Als je inlogt bij je account op mobile.X.com, zie je de tijdlijn van je startpagina en een navigatiemenu bovenaan het scherm.

1. Selecteer het tabblad Startpagina om direct naar de tijdlijn van je startpagina te gaan.
  2. Op het tabblad Meldingen kun je je interacties en vermeldingen bekijken.
  3. Je profielicoon brengt je naar je profiel, waar je ook toegang hebt tot je vind-ik-leuks en privéberichten.
  4. Met het post-icoon kun je posts opstellen en versturen.

Een post plaatsen, op een post antwoorden, reposten, en een post leuk vinden

Een post plaatsen:

1. Tik op het post-icoon rechtsboven in het scherm. Dit opent het venster Nieuwe post opstellen.
  2. Voer een bericht in en tik vervolgens op posten.
  3. Het bericht wordt in je X-profiel en op de tijdlijn van de startpagina van je volgers geplaatst.

Een post beantwoorden, reposten, of als leuk markeren:

1. Ga naar de post waarop je actie wil ondernemen in de tijdlijn van je startpagina.
  2. Onderaan de post zie je de mogelijkheid om te antwoorden, reposten of een post als leuk markeren.

Volgen, ontvolgen en blokkeren

Volgen en/of ontvolgen:

1. Tik op de naam of profielfoto van die gebruiker om het profiel te bekijken.
  2. Tik op het icoon Volgen  op zijn of haar profielpagina.
  3. Om te ontvolgen volg je gewoon de stappen hierboven en selecteer je Ontvolgen.

Blokkeren:

1. Ga naar de profielpagina van de persoon die je wil blokkeren.
  2. Kies de optie Blokkeren.

Privéberichten

Een privébericht verzenden:

1. Ga naar je profielpagina.
  2. Selecteer Privéberichten.
  3. Je ziet dan een berichtvenster en direct daaronder de inbox van je privéberichten.
  4. Typ de naam van de persoon aan wie je een bericht wil sturen.
  5. Selecteer Verzenden om het bericht te versturen.
  6. Je kunt ook direct naar het profiel gaan van de persoon aan wie je een bericht wil sturen en op Send msg tikken.

Een privébericht beantwoorden:

1. Ga naar een privébericht in de inbox van je privéberichten dat je wil beantwoorden.
  2. Selecteer Berichten bekijken.
  3. Stel je antwoord op in het antwoordvak.
  4. Tik op Verzenden.

Een privébericht verwijderen:

1. Ga naar het privébericht dat je wil verwijderen.
  2. Tik op Verwijder onderaan het bericht.

Accountinstellingen

Toegang tot je accountinstellingen:

1. Onderaan een willekeurige pagina tik je op de optie Instellingen.
  2. Van hieruit kan je jouw naam, gebruikersnaam, e-mailadres en meer bekijken en bewerken.

Om je andere instellingen, zoals locatie, bio, enz. te bekijken en te bewerken moet je via een computer inloggen bij X.com en klikken op Instellingen en privacy.