Hulp bij mobile.twitter.com

Algemene probleemoplossing

Als je problemen hebt met mobile.twitter.com, kan je de onderstaande stappen proberen:

1. Maak je cache leeg en wis je cookies voor de mobiele browser van je apparaat. Je kan de cache leegmaken en de cookies wissen vanuit het instellingenmenu van je mobiele browser.
  2. Schakel je telefoon uit en wacht 5 minuten om de verbinding te resetten.

Als het probleem niet is opgelost met de bovenstaande tips voor probleemoplossing, raadpleeg je de onderstaande lijst om te controleren of je geen functionaliteiten probeert te gebruiken die niet op de mobiele site bestaan.

Functionaliteiten die niet toegankelijk zijn op een mobiel apparaat

Je moet met een computer inloggen bij twitter.com om de volgende onderdelen te gebruiken:

• De webversie van twitter.com kan niet worden geopend op je mobiele apparaat. Als je http://twitter.com in je mobiele browser typt, word je doorgestuurd naar onze mobiele site, mobile.twitter.com.
  • Als je mobile.twitter.com bezoekt op een feature phone, kan je geen foto's opnemen in een Tweet. Deze functionaliteit is alleen beschikbaar in smartphonebrowsers en officiële Twitter-apps.